***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 21
petit_ange spune:
Tot eu. Andrada Antonio cu coditze e super!!!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
angelabv spune:
Pepsi, am si eu o intrebare, ce fel de steamer folosesti tu ? Oare merge si cu sita din aia pe care o pui deasupra cratitei ? Nu am inceput sa ma uit inca in magazine dar cred ca un steamer ai fi mai rapid...Tu de care ai ? Mersi mult, fug ca Nicole e miriita, cind incepe sa suga geme asa usurel, sa fie de la gingie, dupa 5-6 secunde totul e ok, doar cind incepe sa suga...Pupici
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
angelabv spune:
www.walmart.ca/wps-portal/storelocator/Canada-SmallAppliances.jsp?selection=listingDetails&page=fth&lang=null&assetId=26267&imageId=36422&suggestedItem=&priceType=1&page=null&departmentId=43&categoryId=778" target="_blank">Steamer
Uite din asta am gasit eu pe net,ceva de genul asta ?
Azi avem si noi 4 luni, ce trece timpul ...Felicitari celorlalti sarbatoriti , cred ca o sa facem un tortulet pentru tati azi !!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
kay spune:
A intrat si Sonia in randul capsunicilor : 3kg 500gr si 55 cm !!! va pupam si eu va citesc tot timpul, dar ma depasesc total problemele voastre ! eu ma pricep la ace, sange, saturatii, malformatii cardiace, calcularea diurezei si lichidelor pe kg/zi, edeme, etc. deci va citesc, dar sunt din alta lume ! si ma bucur pt toate micile cuceriri ale piticilor vostri !
pupam ,
capsunicile ratacitoare, Oana si Sosonica
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
petit_ange spune:
Bravo pt capsunica Sonia! E o scumpa cu ochii ei mari!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
petit_ange spune:
La multe lunisoare Nicole-Amber
!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
mica0307 spune:
Bravo Soniutaaaa. Sa cresti mare! Ti-am zis eu ca o prinzi pe Maya.![]()
Am fost si noi la baby expo azi. NU mi-a s-a parut asa de aglomerat dimineata (de fapt pe la 11 cand am ajuns). M-am intalnit si cu andrada si alyna. Liviana tu ai fost???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
monicoasa spune:
Buna mamici
Miercuri am fost la doctoreasa cu pitik sa imi spuna cum s aii dau si lapte praf ca al meu nu ii mai ajunge si sa imi spuna de diversificare, dar nici gand sa incepem cu supita de legume, asa ca inca 2 sapt ii dau suc de mar , morcov , nectarina si cred ca para , ea nu mi-a zis de para si nectarina.
Ii dau de 3 ori pe zi de la san adica mananca un san, celalalt il mulge mami si la masa urmatoare dam laptic praf ca nu se mai umplu asa de mult sanii si mie nu imi ajunge.
Asa ma chinui doar ziua, ca noaptea ii dau doar san nu ma apuc eu besmetica sa ii fac lapte praf in toiul noptii, sper sa mai am lapte pt muuuulteeeeeeee nopti. Am inceput sa sa imi mai fac ceai de fenicul si chimen.
Pitik e cumintel, gangureste mai nou rade in hohote, ce mai suntem mari.
Fetelor cam cat trebuie sa manince la o masa, daca are cam 6 mese pe zi nu mai pun si noaptea.
Pup mamicile si capsunicile.
Va doresc vichend placut.
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
ella_74 spune:
Oana,
ma bucur mult pentru Soniuta luptatoarea.
Eu nu am timp sa intru si la subiectul vostru, asa ca vreau sa te intreb cum stai cu strangerea de fonduri; eu am trimis emailul tau mai departe , asa cum ti-am si scris.
Multa sanatate Soniei si sa creasca repede , sa fie o capsunica dolofana.
Elteka,
hai ca te intrci cu gluma; au trecut aproape 2 saptamani de cand n-ai mai scris;
vino si spune-ne cum v-ati relocat; Dolo s-a acomodat?
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
numai_eu spune:
Ella imi pare rau pentru viroza. Fa-te repede bine sa poti sa-l vizitezi pe Bobyta.
Povestea numelui la noi este cam asa: stabilisem de cum am ramas gravida ca puiutul nostru o sa aiba un nume de sfant si am ales Andrei pentru baiat si Maria pentru fetita, astea ne-au placut noua cel mai mult. Iar cu David, a fost tot un fel de revelatie, rasfoiam intr-o zi lista cu posibile nume de pe DC si ajungand la David am zis ca suna bine David Andrei combinat cu numele nostru de familie, asa ca am fost convinsa ca asta o sa fie numele. Nu stiam inca daca e baiat, dar nume de fata nici nu am mai cautat, pur si simplu am stiut ca asta o sa fie numele copilului.
Si ca tot ai tu un David Andrei nazdravan si nedormicios, s-a gandit si al meu sa nu strice renumele numelui, asa ca noaptea trecuta mi s-a trezit de la 20 la 10 de 7 (sapte!!!) ori
. Cred ca stie ca urmeaza sa merg la serviciu, ca in ultima vreme si-a cam facut un obicei din a se trezi de 2-3 ori noaptea, el care la doua luni dormea de la 21 la 6 neintrerupt.
Kay ma bucur mult pentru progresele Soniutei, citesc mereu subiectul vostru, dar nu prea scriu acolo. In ritmul in care recupereaza, o sa ii depaseasca repede pe multi capsunei mai "delicati". Multa sanatate si asteptam numai vesti bune in continuare.