***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 22
mica0307 spune:
Maine plecam si noi la Pitesti la bunici si sunt super incantata. Imi este tare dor sa ma plimb prin centru, ca de 1 an nu am mai facut asta.
Avem si un botez exact la catedrala din centru unde ne-am cununat si noi. Poate reusesc sa o impartasesc si pe Maya. Si o sa facem multe pozici...
Pupici...
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Pepsi spune:
asa e cu pozele cu nudurile copiilor, eu, nu am pus niciuna tocmai ptr ca e public albumul. merci kid de link
mi-am amintit
ca i-am dat lui dominic para si piersica crude
, marul il coceam ca reducea din aciditate! da storcatorul meu are sita aia din metal!
si ce credeti ca am facut azi? am fost la Toys, si l=am pus pe david in asa ceva http://www.sears.ca/gp/product/B000LZ8YWA/sr=1-0/qid=1191035545/ref=sr_1_0/002-9415237-8228852?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=16340491 vai ce-i mai placea, a plins cind l-am luat, a stat citeva secunde, da ridea cu gura pina la urechi, si era super vesel! era asa de mic ca ii ajugea capul la spatar, ziceau ca e bun de la 4 luni, desi la medic mi-au zis sa nu cumva sa=l pun in asa ceva! dar nu mai vrea sa stea pe spate, nici in leagan, se scoala, si daca il tin in brate, se trage sa fie cit mai sus, si la carucior i-am ridicat spatatul putin
, incep sa ma panic deja, da acuma nu voi suna la medic, desi mi se pare tare devreme sa vrea sa stea in fund, dominic facea asa pe la 4 luni, da era mai grasan!
carstea, al meu e de la black&decker. braunul e bun, sau tefalul sau mulinexul
paflo, da mi-am amintit ca-i dadeam si eu piersica cruda si para pe la 7 luni!
doxinu, nurofenul are ibuprofen ca principiu activ? daca da e ok in alaptat, si eu am luat la sfatul medicului si paracetamol!
andrada am ris la ce i-ai scris lui paflo, pai inseamna ca pe mine m-au lasat rau neuronii, ca am studii in alimentatie si bilogie, pe linga normele Iso, si-mi aduc aminte exact cum stiam pe derost la biochimie formulele vitaminelor, dar de cind am trecut pe domeniul legilor pe aici mi s-a cam ars memoria!mai, ce i-ai facut copilului
imi aduc aminte cind era imbracat in roz, pai acuma cu codite zici ca-i fetita, si mi se pare ca are sprincenele si ochii tai, buzele par de la tata, oricum e atit de frumos, sa nu-l deochi!
cirstea, aici se recomanda din cauza nitritilor/nitratilor sa arunci apa in care au fiert morcovii, si alte legume sa nu o folosesti la facut piereurile
hei hei, da stai sa vedeti voi discutii peste citiva ani, despre E-uri si aditivi si junck food!!cu alergia lui dominic e si un bine, copilul meu nu maninca prajituri bomboane si alte prostii, dar ii plac fructele dupa masa de ex
carrie, si eu m-am speriat ultima data ca cica am avut 2 mii si ceva de vizitatori la albume si numa in weekendul trecut!
a, si inca ceva aici se recomanda ca la fiecare masa sa se dea lapte(mama/praf), adica si cind dai cereale, dai sa suga, sau cind dai suc la fel dai sa suga. ca alimentul de baza in primul an si cel mai adaptat tubului digestiv al piticilor e laptele!dar eu sincera sa fiu la dominic erau zile cind nu sugea daca minca pireurile...
cred ca pot sa ma consider fericita ca eu nu stiu cit maninca david la o masa!
deci nu ma stresez!
petit_ange esti timisoreanca de-a mea!
angela, sita e din metal?e o chestie cu oxidarea asta.... de aia sint mai bune alea cu sita de plastic, eu il am pe cel de la black&decker de la walmart l=am luat ceva in jur de 20$, merge bine, vezi ca sint unele cu 2 cosulete in care se fierbe, intra mai multe!la multe lunisoare. nu reusesc sa deschid pagina ta
kay, ma bucur atit de mult, bravo Sonia, mica mea luptatoare!bravo!lasa ca in curind iti dam si tie sfaturi de cum si cind se da primul suculet!si tu ne vei anunta cind are ea primul dinte!tu, cum mai esti?s-au mai rezolvat problemele!
chris, m-am gindit la tine zilele astea cu casuta ta! cum merge treaba?
ella, sanatate multa, si eu am fost!
mica, drum bun
noi, miine mergem la intrunirea aceea cu alaptatul ca david nu mai are muci, chiar m-am sperita cu mucii lui, dar vad ca in 2 zile i-a trecut, n-a facut febra sau ceva....
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
doxinu spune:
Multimesc fetelor pentru raspunsuri,insa se pare ca nu a fost nevoie sa iau nimic.Cred ca asta mi s-a mai intamplat doar de 3-4 ori pana acum.Practic nu-mi vine sa cred!!!!!!

Daca voi spuneti ca NUROFENUL este O.k. voi stii pe parcurs daca voi avea nevoie(io sper sa nu mai am durerile alea in veci)!
Va doresc o sambata cat mai frumoasa alaturi de cei daradi!
http://community.webshots.com/user/ioanasergh STEFAN BOGDAN
kid spune:
Buna dimineata ![]()
kay Ma bucur foarte tare de progresele Soniei, ma rog in fiecare zi pentru voi! 
Mamici, am 2 nelamuriri: In laptele de seara am inceput sa-i pun juniorului cereale. La inceput i-am pus o lingurita, apoi 2, in laptele preparat normal. Acum am citit pe net ca se inlocuieste o masura de lapte cu una de cereale... Cum e mai bine?
Cum pot sa-i fac juniorului suc de morcov fiert? Din ce am citit, nu e bine sa-i dau apa in care fierbe morcovul. Fac suc de morcov la storcator, dupa care il fierb?
si va doresc un weekend minunat si capsunele mancacioase si linistite!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kid spune:
Tot eu ![]()
Am gasit intr-o carte de diversificare urmatoarea reteta pt supa de morcov:
Se taie felii subtiri 500 g morcov. Se pun la fiert intr-un litru de apa si se fierb 2 ore. Se strecoara. Morcovii fierti sunt trecuti de doua ori prin sita. Se adauga apa pierduta prin fierbere, sare (un strop) si se clocoteste iar.
E bine daca o fac asa?
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
moko spune:
ohoo, deja pagina 22...incerc sa deschid eu capitol nou si revin..
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)