***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 20
doxinu spune:
Pai ma gandeam la NUROFENUL pentru durere nu la cel ce se da copiilor.Asa NUROFENpentru copii i-am dat cand am facut vaccinul de 2luni caci facuse ceva febra.Speer sa numa apuce durerile alea mari caci pna acum nu am nimic.Poate nasterea a reglat ceva pe acolo si am scapar
!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN
carrie spune:
carstea eu am aparat de la Braun si e f bun, luat de la Media Galaxy.
Paflo iti scriu imediat.fetelor e nasol cu tiroidita asta?mie mi-a zis cat alaptez sa nu incep cu tratamentul..
Pepsi am inteles ca a fost o discutie pe generale ca-s tot felul de obsedati care folosesc aiurea pozele, eu ma gandesc sa le sterg doar din semnatura, sa pastrez albumele.e ciudat ca imi vin rapoarte saptamanale de la webshots ca am cate 300 de vizitari ale albumelor
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
lavini spune:
neata!
Carrie, si io am aceeasi boala de vreo 8-9 ani, dar mi s-a zis sa iau tratament continuu, si pe timpul sarcinii si cat am alaptat.Am dozat la anticorpi in sarcina asta cat toata viata.Io cred ca ar trebui sa incepi imediat tratamentul.
si nu-i nasol, decat ca tb sa iei medicamentul in fiecare zi pe stomacul gol.Nu-i o tragedie, io m-am obisnuit, da mai uit uneori.Ca simptom, mie mi se usuca pielea.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
petit_ange spune:
Si eu vreau la Expo baby! Numai ca la noi se organizeaza prin noiembrie se pare.
In rest noi ne chinuim cu acelasi insucces sa mancam, stiu ca am zis ca incerc sa nu ma mai stresez si asa a si fost cateva zile dar nu pot sa nu ma disper cand vad ca mananca 90-100ml si apoi isi sigileaza guritza. iar masa de seara tinde sa devina un cosmar, cateodata o refuza din start, cateodata suge vreo 60ml si gata. Intr-o zi a mancat la 18 si apoi nu a mai vrut sa manance nimic pana la 6 dimineata si atunci dupa 12 ore nemancata, ea de abia a mancat 90ml. Ma dispera!!! Si greva asta a foamei dureaza deja de 2 saptamani.Am incercat o data s-o trezesc noaptea ca sa manance dar nici vorba. Nu vreau nici sa insist prea mult, asa ca o las in pace si sper sa treaca repede perioada asta... Dr. pediatru a zis ca intr-adevar a pus cam putin pe ea in ultima vreme si a zis sa-i dau vitamine Sana-sol timp de 10 zile ca sa-i faca pofta de mancare. Acum sa vedem daca o sa aiba efect. Monytzala voi cat a durat perioada asta cu lipsa poftei de mancare??? Cum ati scapat de ea pana la urma?
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
dicirstea spune:
petit_ange, de unde esti de felul tau? Incearca sa schimbi aerul. La mine a functionat teribil. Si Matei a avut o perioada de stagnare dupa ce manca 150-180 ml seara si dimineata ajunsese sa reduca la 60-80ml. Dupa ce am stat de vineri pana duminica seara la munte si-a revenit cu pofta de mancare. Daca stai deja la munte
fa o schimbare in program, mergi intr-o statiune ceva.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
timur spune:
Buna fetelor!
Am fost si noi ieri la vestitul Baby Expo, fara jr. Am pacalit-o pe mama sa stea cu el.
Nu mi s-a parut nimic interesant... toate f scumpe, vanzatoare acre, forfoteala multicica.
I-am luat niste hainute (are 3.5 luni) si o treaba care se agata de patut, canta si proiecteaza stelute pe tavan.
I-am luat un combinezon pt iarna (cu manusi atasate) care mi s-a parut rentabil (417 mii)si alte cateva lucrusoare.
Mmm... parerea mea? NImic spectaculos.
Pupam fetilii!
PS: Noi incepem diversificarea de luni. Mi-a zis madam dr sa incep cu 30 ml suc de mar pe care-i cresc pana ajung la 60 ml apoi introduc in sucul de mar sucul de morcovi (cate 10 ml la inceput, apoi pana la 100 ml). Care e parerea voastra? Nu e prea mult pt inceput 30 ml??
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
lavini spune:
Petit_ange, Monytza, cand citesc ce scrieti parca citesc despre Andrei.Singura diferenta e ca la el fazele astea tin 2-3 zile, apoi isi revine 2-3 zile si tot asa.Pana ieri a fost in faza aia nasoala, azi a mancat mult mai bine.Nu e prea grasut, la aproape 4 luni are cam 6,200, dr. zice ca-i putin.Uneori ma intreb cum poate sta atata timp nemancat, mananca seara la 9.30 120 ml, iar dimineata la 7 abia mananca 70 ml.Am incercat toate variantele de a-l hrani, dar cand nu vrea strange buzele sau scoate lapticul afara cu limba.Cu plecatul nu functioneaza, noi plecam in fiecare weekend din Buc, dar programul lui e acelasi, plecarea nu-l influenteaza.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
dicirstea spune:
Pai si bebele meu are 6.3 la 4 luni si dr a zis ca e ok! Voi ii dati si altceva decat lapte? Eu ii dau de 3 sapt. suculete, mai intai de mere apoi si cu morcov. Inseamna ca sunt o fericita ca a functionat faza cu plecatul. Nici acum nu mai mananca 150 ml la o masa, dar 120 da. Iar cand are suc rade tot bibe dintr-o inghititura. La lapte se mai gandeste, mai face pauze..
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
petit_ange spune:
Dicirstea, Lavini

Eu sunt din Timisoara. O sa incercam sa mergem pe undeva in weekend, sa vedem daca are efect, daca ne lasa vremea, de ieri ploua intr-una...Zilele trecuta am fost la Deva pt o saptamana dar si acolo a facut la fel cu mancarea....
Cu suculetul inca n-am inceput, cred ca de saptamana viitoare. Cine stie, poate el o sa-i faca pofta de mancare...
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
petit_ange spune:
Dicirstea acu am vazut ca Matei e exact cu o luna mai mare ca Isa.
Editez: de cate ori pe zi mananca Matei?
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)