***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Pepsi spune:
am uitat, si mie mi-e dor de elteka.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
kid spune:
quote:
Originally posted by carrie
inca ceva ca tot uit...au fost ceva discutii pe forum ca nu e prea safe sa iti afisezi pozele cu familia???
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Din cate am citit eu, nu e indicat sa pui poze nud cu copii pe net.
topic
topic
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

andradap spune:
Paflo, departe de mine gandul sau intentia de a fi sarcastica. Imi pare rau ca ai perceput astfel reactia mea. Si permite-mi sa te contrazic, sau mai degraba sa te informez (sper sa accepti ideile unui "coleg" mai tanar in profesie
) ca prin fierbere vit. A si C isi pierd CALITATILE! Mai mult, cele hidrosolubile( B1, B6, B12 ), mineralele "trec" (se dizolva) in apa.
Oricum, prin oxidare, incalzire si fierbere SARURILE MINERALE si enzimele se distrug. Cea mai sensibila este vitamina C... dar asta NU inseamna ca este SINGURA care se distruge, ci pur si simplu se distruge mai USOR si mai REPEDE!
Oricum, fierberea prin aburi (asa cum a zis PEPSI) este OK... eu ma refer STRICT la fiertul in APA!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
carstea spune:
M-ati convins!TREBUIE SA IAU UN APARAT DE GATIT PE ABURI!
Dar puteti sa-mi spuneti si de care?Aveti vreo sugestie?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
Paflo spune:
Motanel, este posibil sa o doara burticuta de la suculet. Imi amintesc ca si Sofia era mai maraita si foita cand am inceput diversificarea.
Ella, insanatosire grabnica! Si noi am trecut (toti trei pe rand, de fapt toti patru, ca de la soacra-mea inceput, apoi tati, apoi Sosi si ultima pe baricade...eu) printr-o viroza.Sofia banuiesc ca a luat-o de la tati (care nu a fost ascultator si a dragalit-o), ca soacra-mea, saraca, a stat cu masca pe fata tot timpul, ca era deja albastra de la cat de greu respira.
Pepsi, eu fructele le-am dat la cuptor, iar legumele le fierb la aburi (am oala din aceea dubla).Dar i-am dat si fructe crude (azi suntem in a doua zi de para - cruda, si e in delir).
Andrada, daca erai un pic mai atenta ai fi vazut ca eu coc fructele (cand nu le dau crude), si fierb la abur legumele, nu le fierb in apa. In privinta polemicii vizavi de ce vitamine si minerale se distrug prin fierbere promit ca vin cu date exacte (azi nu am vreme caci imediat trebuie sa plec la lucru).
La multe lunisoare, capsuneilor si capsunicilor ce se sarbatoresc azi!
Pup!
Florina si Sofia (09.05.2007)
doxinu spune:
Buna mamici de capsunici!Stie cineva ce se poate lua pentru durerea de ovare de ma CM?Astazi mi-a venit si mie si deobicei aveam niste dureri de nu ma puteam misca din pat!Sper sa nu mai patesc si acum caci nu-mi mai pot permite luxul de a sta la pat.Credeti ca NUROFENUL merge cu alaptatul?Era singurul care ma scapa de durere in 3 sferturi de ora!!!!!!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN
andradap spune:
Paflo, nu era vorba de nici-o polemica... pur si simplu am trecut mai recent prin "materie", igiena alimentatiei, etc... si am zis si eu ce-am retinut...
Oricum completarile tale sunt binevenite (atat tie cat si noua). Spor la treaba!
Carstea... eu nu am ink nimik pt. fierbere la aburi, dar in curand trebuie sa achizitionez ceva (am inteles ca exista STEAMER-e pt. asa ceva, dar mai multe nu stiu) ca o sa-l trec pe pitik la masa de pranz pe piureu de legume... si nu toate se pot da crude ![]()
Am facut un filmulet dar nu-l pot posta ca e prea mare 126 MB
In lipsa de filumet... pun 2 poze . Asadar, asta facem noi in timpul liber: FREZA, ca sa nu ne intre paru'-n ochi cand citim [:)))]
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
andradap spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Buna mamici de capsunici!Stie cineva ce se poate lua pentru durerea de ovare de ma CM?Astazi mi-a venit si mie si deobicei aveam niste dureri de nu ma puteam misca din pat!Sper sa nu mai patesc si acum caci nu-mi mai pot permite luxul de a sta la pat.Credeti ca NUROFENUL merge cu alaptatul?Era singurul care ma scapa de durere in 3 sferturi de ora!!!!!!http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN
De ce nu??? NUROFEN se da si la copiii peste 3 luni! Deci.... e OK!
Poze BOTEZ Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
carstea spune:
Am vazut un aparat pe aburi de la tefal.Are cineva?E ok?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
carstea spune:
Am uitat sa va intreb! la supita nu se fierb toate?sa inteleg ca raman toate si bune si rele in zeama?!asta dau eu copilului?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!