***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am inteles ca azi a fost tare aglomerat la baby expo. andrada si cine a mai fost, se merita sa mergem?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare!!!

Acum am apucat sa intru pe forum...

Vad ca intrebati cum a fost la BABY EXPO. Ei bine, din cauza ca am mers cu ANTONIO nu am apucat sa vad mare lucru... desi am cumparat cate ceva. Am gasit salopeta din aceea de iarna cu tot cu manusi si shoshonei de la cocodrillo cu 140 RON foarte foarte foarte groasa... Si am mai gasit si una la 55 RON (chiar avantajoasa , desi nu avea tot material impermeabil si nu era 100% bumbac, dar oricum nu e direct pe piele) Am vazut biberoane NUK (de-asta folosesc si de-asta m-a interesat) de 250 ml la 13 RON, diverse incaltaminti pt. pici in jur de 25 / 35 RON...

A fost foarte foarte aglomerat azi... M-am intalnit pe-acolo cu Poohy, Carstea, Dicirstea, Kid (Sper ca n-am uitat pe nimeni :D). Eu mai merg o data sambata, dar fara pui... ca sa ma pot uita in liniste

Edit: Am uitat sa zic: Pt. a ajunge in sala de jos... cu carutul nu exista alta solutie decat sa va ajute baietii care sunt acolo sa carati carutul pe scari
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna seara!

Am fost la baby expo azi. Cel mai frumos a fost ca am avut placerea sa le cunosc pe Andrada si Carstea, respectiv Antonio si Rares
Imi pare rau ca nu am putut sta mai mult, dar al meu barbat s-a plictisit la prezentare si n-a vrut sa stea pana la sfarsit. Adevarul e ca nici mie nu mi s-a parut prea interesanta, n-am aflat nimic nou legat de diversificare, doar chestii generale pe care le-am tot citit.

Altceva ce nu mi-a placut a fost ca nu au fost pante pt urcat/coborat carucioare pt etaj si subsol. Eu nu pot sa ridic carutul, mai ales cu juniorul in el, iar daca mergeam singura, nu vedeam decat parterul.

Eu nu i-am luat juniorului decat periuta de dinti , pasta n-am gasit,farfurioare cu lingurite si furculite, cani, o jucarie, sa nu spun ca nu i-am luat, asternut pt patut si pampersi. La hainute/papuci nu m-am uitat prea mult pt ca are destule.

Am colectat multe pliante si am completat de-a formulare pt diverse tombole de m-am plictisit. Si a fost si destul de aglomerat.
Poate am sa reusesc sa mai merg o data in weekend fara junior.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ella se pare ca suferim de aceeasi afectiune mi-a pus azi diagnosticul si tatamentul e ce ai zis asa ca se pare ca pe langa Barcelona te mai bat cu ceva la cap

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Madi, para am inceput-o de azi, cruda. se pare ca ii place; deocamdata i-am dat doar cateva lingurite.Piersica am amestecat-o cu mar si le-am copt amandoua, dar a papat si cruda (uneori incantata, alteori fara succes).
Andrada, nu fii asa de sarcastica.In State se recomanda numai fructe coapte/fierte in primul an, cu exceptia bananei.Si nu se distrug prin fierbere toate vitaminele (de fapt, numai vitamina C e intra-adevar termosensibila si nici aceea nu se distruge in totaliate prin prelucrare termica, plus ca depinde si in ce fructe este), deci nu e balast. Borcanele care se gasesc in comert contin fructe si legume pasteurizate, deci... Oricum, si eu prefer sa i le dau crude, dar nu le mananca intotdeauna si atunci alternez piure/suculet de fructe crude cu piure de fructe coapte.
Doxinu, la noi se recomanda sa se inceapa diversificarea la 4 luni la copii alimentati artficial si la 6 la cei natural. Pe dincolo (State, Europa de vest) se recomanda doar de la 6 luni. Tu faci cum crezi ca e mai bine ptr puiul tau si cand simti ca e el pregatit. Eu am inceput la Sofia la 4 luni fara vreo cateva zile, dar ea e un bebelus mare (asa a fost din start si a mentinut avansul) si e de la 3 luni numai pe late praf, iar inainte a fost alimentata mixt.
Tincutza, felicitari ptr dintisori!
Petit_ange, ai grija cu Elocomul - e un dermatocorticoid si ar trebui folosit la bebelusi (mai ales pe fata) numai in situatii cu adevarat serioase (eczeme rezistente la alte tratamente, dermatita atopica, etc).
Carrie, si Sofia vrea sa stea cat mai ridicata. In bouncer sta de mult la 45 de grade si se ridica singurica deja in fundel cand sta in el. Noi am fost la control la ortopedie si se pare ca totul e in regula cu soldurile. Bafta si voua! Si eu am tiroidita Hashimoto cu hipotiroidism frust si sunt sub trat cu Euthyrox de vreo doi ani (mi-am dozat hormonii si in timpul sarcinii si la 1,5 luni postapartum). La cine mergi la endo?Da-mi eventual un mesaj pe privat.
Ce va invidiez ca aveti Babyexpo...Si eu as trage o tura!
Pup si somn usor!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Salutare, fetelor! Am avut o perioada tare agitata si stresanta!!

Ella cred ca voi indrazni sa te deranjez pe PM cu cateva intrebari legate de ceva probleme juridice! Pot?

Multa sanatate si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!

De doua zile i-am dat si Teodorei suculet de mar! Si tot de doua zile e tare maraita ... o fi de la suculet? O doare burtica oare? Nu stiu ce sa zic ... mai incercam si maine ...

Noapte buna tuturor! Pupici pentru pitici!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

motannel, scrie-mi pe PM si daca pot, te ajut; nu uita ca sunt legal adviser in domeniul comercial; pentru orice alte domenii, citesc, fiindca in breasla asta e ca la doctori, unii sunt de ochi, unii de cap, etc
deci, scrie-mi.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Pepsi multumesc de raspunsuri. M-am gandit eu ca poate fi si de la ciclu. Azi iar a mancat destul de des si nu a dormit toata ziua decat 30 de minute. Acum doarme de la 18, deja cu 3 treziri pentru masa. In timpul zilei trebuie sa recunosc ca am mai scapat 120 ml de formula, pe care i-a lins efectiv.
Ella ce mai face Bobyta? Cum mai doarme noaptea? Cu soacra cum te mai intelegi?
Elteka scrie-ne si noua ceva din Europa. Ne e dor de mesajele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

numai_eu,

uite, sunt cobza de racita , de fapt cred ca e un virus fiindca pana azi a bolit sotul meu si din seara asta am inceput si eu; stau cu teama fiindca aseara am fost sa vad Bobytza si l-am dragalit tare si cred ca deja eram virusata; asa ca le-am zis socrilor sa-i de oscilo preventiv.

Din pacate Boby se trezeste inca des, cel putin de 2-3 ori pe noapte, asa ca inca locuieste la socri.

Si sunt trista ca maine vine weekendul si abia asteptam sa-mi iau bobytza acasa, sa stea cu noi pana duminica; acuma nici macar n-o sa pot sa-l vad, ce sa mai vorbesc de luat acasa...si mi-e dor de baietelul meu

cu soacra ma inteleg ca si pana acum: "ne iubim la nebunie" , adica ne toleram.

ma tin de mult sa te intreb cum ai ajuns la numele David si Andrei? eu cu primul am avut o revelatie, adica am visat numele asta, m-am trezit si mi-am spus ca asa trebuie sa-l cheme pe baietelul nostru; iar Andrei l-am botezat dupa nash, pe care il cheama Andrew.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mica, am sa-ti zic ce am sfatuit=o pe o prietena care m-a sunat disperata intr-o seara si se pare ca a mers. ii gasesti un inlocuitor la titi! adica un animalut ceva de care vezi ca se ataseaza, sau il atasezi tu cu ajutorare. sint tot felu de mutunache care cinta, etc, dar sa fie unul nu prea mare(sufocare)si sa se poata spala usor, si il culci cu el inainte sa incepi sa nu mai dai sin deloc. si asa inlocuiesti sinul cu ursuletul, etc. citeodata merge alta data nu, eu, dupa ce nu l-am mai alaptat pe dominic am trecut pe biberon, si se culca seara cu un biberon.

carrie, de ce spui ca nu e safe sa punem poze cu familia pe net?ca eu am pus multe poze si albume, hai nu ma speria!

paflo, asa este aici se recomanda NUMAI fiert totul pina la 1 an,in afara de banana! la fel am facut la dominic si la fel fac si acuma,ptr ca in afara de vitamine pot sa mai aibe fructele si legumele alti contaminanti!!pe care unii ii mai distrugi la vapori,eu, le fierb in aparatul cu vapori si prezerva vitaminele

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput