PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
Cristina_Ioana spune:
Ioana stai fata linistita ca e epidemie si toti sunt muciosi. Luca mai nou tuseste...na, ce sa facem acu'? ...luam Stodal cu paine si gata, o trece 
Din nou liniste
mai fetelor, pe unde misunati? 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
andreea25 spune:
ms Ioana ,din pacate nu a fost o noapte prea linistita
.e mai bine Ari dar acu tuseste si se trezeste si plange.am luat o cu noi in pat si iti dai seama cum am dormit in reprize asa.
da fetele,vedeti ca umbla o viroza.Ioana e mai bun nurofenu decat panadolu.e bun si ptr canini ca si noi suntem in explozii.pupici la mucios
,sa i treaca repede.
Ari cand ne vede ca montam aspiratoru' deja stie ce o asteapta
.da' ce sa i fak ,o chinui putin si poate si ea sa respire.
o saptamana frumoasa fetelor!
mami si cu Ari(4 august 2006)
Ioana81 spune:
Pareri si pareri, uite Andreea mi-au zis 2 pediatre si o prietena ca e mai bun panadol pt raceli si dinti decat nurofenul. Eu ii dadeam nurofen, dar cica au aparut multi copii cu intoxicatii de la nurofen si astfel am trecut pe panadol. Au cam acelasi lucru. Azi mucii sunt mai multi si mult mai moi
.
Cristiniko, pai ce duamna esti, iti trimiti chiar si sotu in parc si te superi ca vine seara mai tarziu. Pai .....ar fi belea sa aduca Cristi aceiasi bani si sa mai dea ture cu fisu in parc....Deci vreau sa-ti zic ca Vla a avut boala pe carutul lui Lucu. Dadea cu el de casuta
. Asta ca lui Vla i-a stricat un copil carutu' si deh...daca unii nu mai au carut .... sa se distruga toate!!!!
Ah si inca ceva ii dadeam banana lui fimiu si Lucu ma privea cu pofta, dar de la mine nu a vrut, tot de la tacsu era mai buna. L-ai invatat bine
!
Va pup, merg la muciosul sughitos.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Cristina_Ioana spune:
Ioana, hai tu nu-l mai lauda pe sotz ca o minune tine trei zile, nu stii?
Nu venise tanti Nina de dimi si a zis sa faca si el o tura cu fiisu', care fiisu' by the way se giugiuleste toata ziua cu el si cu mine nu mai vrea, de cand nu mai pot sa il iau in brate...a devenit un mare fitzos ![]()
Mah io cre' ca Vla a prins boala pe carutzu' lu' Lucu' fin'ca si asta o mai fi dat cu al lui de casuta cand el nu avea
Lasa fata ca isi rezolva ei conflictele pe teme de carutz ![]()
Mda, la ora actuala numai banana ce mai mananca, iar are boala pe fructe, sa nu le vada...
Gasishi in Cora iaurturi?
Piersicutze spune:
Hello, ne adunaram si noi azi de pe drumuri. Am fost la Breaza si tare bine a fost. Urasc Bucurestiul asta. Am facut de la Baneasa pana acasa o groaza. Am venit si cu o mica raceala la purtator. Ii dau panadol si Stodal. Sper sa isi revina repede. Ii curg mucii. Acu 2 saptamani scapasem de una. Vreau sa incep apoi o imunizare cu Imunogrip.
Eu ii dau Marcofen si pana acum a fost ok. Nu am avut probleme.
Legat de diaree si Alex a facut de la Nan2 si Junior mai demult. Acum i-am reintrodus si e ok. Au trecut si bubele. Eu ma gandesc, ca atunci sa nu fi fost un lot mai prost sau sa fi avut un virus la stomac.
Andreea sanatate lui Ari.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, aveti casa la Breaza sau unde va tot duceti voi acolo? 
O sa bagam si noi o tura la Sinaia dupa ce ma refac si eu ca lumea, ca acum nu po' sa ridic copilu'
Cum e cura cu Imunogrip? Cum ii dai si cat? Eu i-am dat mai demult Septilin pentru imunizare.
Piersicutze spune:
Cristina, pai acolo sta tata cu sotia si baietelul lui (fratele meu, de 6 luni). Nu prea eram eu de acord cu toata faza asta, dar pana la urma mi-am calcat peste inima si mi-am zis, ca bietul copilas nu are nici o vina. Asa ca mai nou ne plimbam la Breaza, mai mult pentru pici decat pentru noi. Sunt rupta de oboseala. Macar acasa e soacra-mea cu mine, cand nu o am pe ea sunt scoasa din sistem.
Cura cu Imunogrip mi-a zis pediatra o linguritza pe zi timp de 2 luni. Acum daca mi-a racit iarasi, cred ca trebuie sa astept. Am sa o intreb maine.
Ioana, eu cred ca iti poate transpira de la Panadol, si oricum din cate stiu transpiratia este un semn bun, inseamna ca iese raceala din el. Si Alex transpira de la Panadol, dar parca mai mult de la Marcofen.
Cristina_Ioana spune:
Sabana - aaaaaaaaaa, wow, ce sa zic...mda, copilu' nu are nicio vina
Si are si Alexandra tovaras de joaca, nu?
Muuh spune:
Hai ca m-am mobilizat aveti aici poze cu www.flickr.com/photos/mirunajovin/?saved=1" target="_blank">scaun spalat maini. Celalalt este mult mai mic si sta direct pe jos, nu are picioare si il folosesc eu sa inchid obloanele ca deh de inalta ce sunt nu ajung. Le gasiti pe amandoua la Ikea. Suprafata de sus este antiderapanta.
Miruna + Alexei (13.07.2006)