PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioana81 spune:
Buna seara!
Am aparut si noi!
Miruna zi mai multe despre chestia aia pentru chiuveta ca tare am vrea si noi.
Sabana, daca pe mine ma intrebai de Junior, ei bine noi am mai avut o incercare asta vara si mi-a facut o diaree groaznica, era deshidratat saracu'. Mi s-a zis ca nu tb sa schimbi laptele pe caldura, apoi am incercat acum 2 saptamani. Ne-a iesit o iritatie la fund de toata frumusetea si nu i-am mai introdus nimic nou. Apoi l-am trecut pe Nan2 si totul e ok, asta dupa tratamente cu pastile. Deci la noi e clar. Eu una nu am mai auzit la nimeni ca Juniorul ar fi naspa. Dar incearca sa ii scoti laptele si vezi daca se schimba ceva.
Cristinooooo, m-ai omorat cu oul vostru, a ras si barbata-miu, care...by the way...acum a ajuns, ca imi vine sa-l bat cu orele astea.
Andreea multa sanatate lui Ari, luati antibiotic? Vezi ca cic trebuie sa-i dea vitamine sau nu stiu ce ca sa nu-i omoare stomacul, noi am patit-o.
Vla doarme cu noi in pat sau cu maica-mea, deci exclusiv in pat, patutul e o distractie de un sfert de ora pe zi, sau poate deloc. Nu stiu daca e bine, dar e sanatos pentru mine ca dorm si eu. Vla mananca mult lapte Nan2, se pare ca nu-i ajunge, seara 300ml, dimineata 300ml, la pranz (nu in fiecare zi-depinde de chef) 210 ml, de fiecare data cu cereale, si cateodata seara mai cere inca un biberon. Cand era pe Junior manca seara si dimineata doar.
Ma duc sa stau cu sotu ca la ore de astea vine. S-a culcat si Vla!!!
Pupici!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Cristina_Ioana spune:
Ioanooo, pai si tortu'?...scumpa de tine, te inteleg perfect, ca si io ma enervez pe tema asta, numa' ca al meu inca nu a ajuns la performanta asta, vine cel tarziu la 21 ca si-o fura...si Luca incepand cu ora 20 face ture pe la usa si il striga pe tacsu'...
Bey deci ma simt mai bine ca ziceti care mai de care ca impartiti patul cu sotz si bebe...credeam ca numa' noi suntem defecti ![]()
Sa va spun ce a facut Luca acum de dimi: l-am pus pe oala ca de obicei, a stat el ce a stat dupa care s-a ridicat, a luat oala si a venit cu ea in living...evident in putza goala...pana sa apuce sa se aseze din nou, a facut kk pe parket si a inceput sa rada ca Woody asa pitzigaiat si zicea uite si imi arata gramajoara ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, iar ati plecat la plaja in insule mei?
Numa' io misun p-aicea? 
andreea25 spune:
mada,ioana
multumim,suntem mai bine.da ii dau antibiotik( prima data cand ia),dar e unu usor nu foarte tare.oricum vad ca a reactionat destul de bine pana acum.si vad ca nici mancarea nu mi a refuzat o
.
crostino,tare rau ZArazarelu'
mami si cu Ari(4 august 2006)
norocuta spune:
Nu sunteti singure fetelor, abia ce pot citi si eu "pe furate" cateva minute si ma bucur sa aud ca si altii dorm in pat cu parintii
ori ma distrez cu micile intamplari ale piersicutelor din livada.
Dariana multa sanatate si refacere rapida!
Andreea25 la fel, sanatate si ceva
celei mici!
dandana eu nu stau o clipa toata ziua si tot curat nu imi pare ca este si tot mai trebuie sa fac o mancare ceva, caci noi ai mari amsupravietui mai usor, insa la cei mici ii musai sa le fac ce le place. Iar cand dau si eu sa ma asez, vin maimutii mei si ma "invita la un fotbal". Cum sa ii refuz?
Eu as scrie muuult, dar nu ma lasa odraslele cu trebile aferente.
La noi acum e si Ramadanul si ...e frumos, dar e putin schimbat programul familiei.
Mai bine pun niste poze cu "vinovatii" care imi ocupa tot timpul 
norocuta spune:
Fetele care au babyphone, am si eu o intrebare: ce marca imi recomandati (nu istovitor de scumpa
) sa aud si eu cand se trezeste nectarina mea?!
doniro spune:
quote:
Originally posted by andreea25
tocmai am citit un subiect cu nestle junior ,ca a gasit o mamika un inelinauntru.ce naiba, nici laptele praf nu mai e sigur sa dam la copii.uffff .asa ca Ioana cine stie ce baga astia de la nestle in el.
si lui Ari ii place asa mult .acu' mi e si frika sa i mai dau
genie imi pare rau ca iar aveti necazuri cu dermatita.multa sanatate antoniei
ralucaspm tare faza cu tradusu'
fetelor io de azi sunt la cura.asa ca sa mi tineti pumnii
va pupik si sa aveti o saptamana frumoasa
mami si cu Ari(4 august 2006)
Nici nu stiu daca sa rad cu pofta sau sa ma ingrijorez... Dar tare ma tem ca mamica despre care zici a gasit un "inel" care se gaseste in absolut toate cutiile de Nestle Junior (asta ii dau eu Dariei) si care reprezinta, de fapt, masura pt lapte si ceva care ajuta la indepartarea laptelui in exces din masura...Chestiile astea doua sunt prinse intr-un fel de inel. Oare sa fie atat de naiva mamica in discutie???
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
VictorPOZE
Cristina_Ioana spune:
Tare faza cu inelu' din Nestle Junior! ![]()
Io gasesc cate un inel in fiecare cutie! ![]()
Ioana, am fost la locul cu pricina, slaba productia de iaurturi Nestle, adica aveau de care sunt si in Cora ![]()
Am umplut, insa, masina cu altele
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Originally posted by andreea25
tocmai am citit un subiect cu nestle junior ,ca a gasit o mamika un inelinauntru.ce naiba, nici laptele praf nu mai e sigur sa dam la copii.uffff .asa ca Ioana cine stie ce baga astia de la nestle in el.
si lui Ari ii place asa mult .acu' mi e si frika sa i mai dau
genie imi pare rau ca iar aveti necazuri cu dermatita.multa sanatate antoniei
ralucaspm tare faza cu tradusu'
fetelor io de azi sunt la cura.asa ca sa mi tineti pumnii
va pupik si sa aveti o saptamana frumoasamami si cu Ari(4 august 2006)
Nici nu stiu daca sa rad cu pofta sau sa ma ingrijorez... Dar tare ma tem ca mamica despre care zici a gasit un "inel" care se gaseste in absolut toate cutiile de Nestle Junior (asta ii dau eu Dariei) si care reprezinta, de fapt, masura pt lapte si ceva care ajuta la indepartarea laptelui in exces din masura...Chestiile astea doua sunt prinse intr-un fel de inel. Oare sa fie atat de naiva mamica in discutie???Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) sicu
VictorPOZE
,hai ca m ai facut sa rad.da ,ai si tu dreptate,gasim in fiecare cutie cate un mareeee inel rosu
Ioana81 spune:
Buna seara!
Noi nu mai avem nimic de mancare, dei maine de dim neaparat bag o Cora, apoi un parc.
Vla e mucios acum...i-am dat panadol si a transpirat rau de tot. L-am schimbat si stau cu teama. Oare a transpiat de la panadol. Eu nu i-am mai dat decat de 2 ori pana acum, cand avea temperatura si logic transpira. Sper sa nu se imbolnaveasca.
Andreea si noi acum o luna juma am inceput cu pastilele, tot prima data, sper la voi sa nu tina ca la noi.
Noapte buna si fara treziri![]()
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

inauntru.ce naiba, nici laptele praf nu mai e sigur sa dam la copii.uffff .asa ca Ioana cine stie ce baga astia de la nestle in el.