PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
Bysko spune:
Cand o luam la C-ta Busra doarme cu noi in pat. Problema este ca se pune de-a curmezisul, asa ca si eu si tati dormim pe o parte chiar langa margine. Noroc ca patul e f lat-2m, ca altfel nu am avea loc
. Numai ca se mai trezeste noaptea(ea care in patutul ei doarme f bine de la 10 la 8 1/2-9) si cand ne vede langa ea are chef de joaca. Ne impunge cu degetul in ochi, ne mai trage cate o palma
, ca de! ce ne trebuie noua somn la 5 dimineata?
Ei pe zi daca dorm cu ea doarme mult mai bine si mai mult. Din cand in cand mai deschide cate un ochi, ma vede acolo, apoi adoarme la loc.
In ceea ce priveste iaurtul am mare noroc cu maica-mea care ii face totul in casa: iaurt, branzica etc. Si busra este fan iaurtel, daca ar putea ar manca totul cu iaurt
.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, zici tu ca vrei sa doarma cu voi in pat? ![]()
Cum spunea Bysko, te trezesti cu cate o mana peste oki, sau cu pampersu' pe fata cu tot cu fund
sau sa da cu fundu-n noi pana unul din noi ajunge sa stea pe o bucatica de pat sau sa se aseze de-a curmezisul sa nu cada de tot ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Cristino ai un talent! Sunt pe jos ca exact asa se intampla!
Pai da fata, nu zic bine?... si pana adoarme mai baga cate un deget in oki, in gura, sau cum ii place lui Luca sa faca de cate ori ma prinde, sa imi bage degetu'-n buric
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Bysko spune:
Noi doua pe forum
. Cu mama nu face figuri ca stie ca nu-i merge. Da cand sunt eu acolo nu vrea sa doarma la 10, vrea sa se joace, se alinta printesa mamii. Da' lasa c-o iau eu in curand.
dariana spune:
wow, asta da incurajare, multumim tuturor ca sunteti alaturi de noi, nu ma asteptam la asa multe mesaje,
, sper sa treaca cat mai repede sa scapam odata! sunt stresata rau acum, o sa va tzin la curent, pupici.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Piersicutze spune:
Hai Dariana ca o sa fie bine. O sa treaca repede. Trebuie sa fii tare pentru el.
Mai sunt si eu pe aici. Suntem 3. Eu ma uit la "Tanar si nelinistit". Din 1995. Va dati seama de 12 ani. Serialul asta cred ca nu se termina niciodata.
Si Alex a mea daca doarme cu noi in pat, se intoarce invers, se impinge, isi face loc, e cu picioarele in sus si capul in jos, dar tot imi e draga. Sunt foarte rare momentele cand doarme cu noi. Cand o sa vrem noi sa ii giugiulim si ei o sa zic "da, ma lasi", "da, du-te de aici ca-s mare" etc atunci sa vedeti.
andreea25 spune:
fetele.nu am dormit de 2 nopti,sunt zombie
,a racit fiimea .muci la greu,febra,rosu in gat
.exact asta vorbeam cu sotu',dupa ce nu am inchis amantrei un ochi,si nu mai stiam ce sa i facem sa o potolim,ii zic :"iti dai seama ca sunt parinti care au show-uri din astea in fiecare noapte?" 
.io cred ca ma internam singura la nebuni.pe bune
acu' sa va descriu putin din noaptea cu pricina:ariana urlaaa ,da urla frate,am incercat noi pe rand ,fiecare cum a putut,cum a stiut ,sa i facem ceva sa o potolim.cand era sotu la datorie ,io atipeam,cand eram io invers ,si uite asa.pana la urma pe la 3-4 dimineatza ,dau drumu la tv pe muzica ,numa sa o fac sa taca.aaa nu mai aveam nimik,incepuse chiar sa si danseze
.in fine pana la urma,nush exact ca mi se mai rupea firu din cand in cand,adormim noi toti 3.si ma trezesc ,sa vad ce face ari,o fi in pat cu noi,o fi dus o tasu in patut...si ea era in cur,cu capu sprijinit de perna mea si sforaiaaaa de nu mai putea 
.nu stiam dc sa rad sau sa plang de fericire ca a adormit
.
tnuva i am dat si eu lui Ari si chiar ii place.eu nu ma omor dupa iaurt.da'pe borcanelele astea mici cu fructe,scrie altceva yogoo nush ce si undeva fff mic si tnuva.ca io am realizat mai tarziu ca de fapt si eu ii dau iaurt tnuva ![]()
hai ca m am intins.
sabana e o dulcika ALex
.totusi nu e prea mult lapte cat bea ea? nush intreb si eu,doctora ei ce zice? fiimea nu bea atat lapte nici cand era bb ![]()
pupici la fete 
mami si cu Ari(4 august 2006)
andreea25 spune:
m am luat cu povestitu' si am uitat sa va zic de babyexpo
.fetelor duceti va,ca e mai misto decat in anii trecuti,nush asa mi s a parut .am luat tot ce vroiam sa i iau lui Ari.dc era bine cred ca mai dadeam o tura.oricum ideea e ca expozantii au standurile la fel ca si in anii precedenti si m am dus la fix unde stiam ca am luat datile trecute.de ex i am luat niste bodyuri de casa lui Ari de la KAra,mereu iau de la ei,ptr ca sunt si bune si ieftine.![]()
mami si cu Ari(4 august 2006)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Tocmai am scris un mesaj lung cu tot ce vroiam sa zic si s-a sters ca netul meu vad ca merge ca o cizma.

O iau de la capat. Noi abia am ajuns acasa inghetati de frig si uzi ca la noi s-a hotarat vremea sa ne chinuie ploua si e un vant rece de numa. Noroc ca i-am luat la fata footmuff-ul ca altfel ingheta saracitza creca sarim peste hainele de toamna direct la cele de iarna.![]()
Andreea insanatosire grabnica la pitica si pupici de la noi sa treaca raceala urata.

Eu numai cand aud de raceli la bebe deja ma zburlesc ca pisica, ca de decate ori a racit fata...
Referitor la cum doarme bebe cand e cu noi in pat si la noi e acelasi scenariu degete in ochi, smuls parul lui mami ca saraca are prea mult
, pus fundul pe capul nostru si mai ales controlatul dintilor sa fie sigura ca ii avem pe toti e belea cu dintii creca se face dentist.
Si noi am vrea, draga Piersicutza undercover, sa mai stea din cand in cand si cu noi in pat asa frumos la alintat si etc dar ea nu sta ea se frasuie se suceste si daca e vb sa mearga la nani ea prefera patutzul ei eu zic mergem la nani si ea rapid se duce sa se catare i patutz si cand o pun imediat are un zambet cat toata fata isi ia purcelushul si muslimul si se pune in pozitia de nani.
Dar na sunt si avantaje ca doarme frumos sg si putem sta si noi la un dvd ca si asa la tv nu e nici un film klumea mai niciodata sau Flo se uita la meci sau la italieni si eu la calcuator am liniste sa navighez pe net.
Ei nu le poti avea pe toate...
Cred ca asta era cam tot ce am scris si in celalat mesaj daca nu imi mai aduc eu aminte si va mai zic maine ca acuma ma duc pe canapea sa ma invelesc in paturica si sa ma uit la un dvd cu barbatzelul am dat drumul la caldura dar tot frig imi e de la vantul ala urat si ploaia nebuna.![]()
Nopate buna, odihna placuta cat apucati si ne mai auzim maine dim!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)