PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
Piersicutze spune:
da bate rau de tot vantul nu gluma........ Ati iesit in weekend fetele?
Am deschis geamul si afara imi miroase a mare........ Poate maine mai dam si noi o fuga la Breaza
MissJJ spune:
Cristina ea doarme numai in patul ei la noi in pat doarme numai cateodata cnd dorm eu la pranz cu ea sau cand e f bolnavioara si tre sa o tinem langa noi.
Si i-am gasit pat f ieftin la lidl cum e al ei asta acuma din plasa, bine e no name dar e ok pt cat are ea nevoie in ro. Si prefer sa il iau pe ala ca daca se strica pe avion, ca la stilul in care arunca aia bagajele
, sau mai stiu eu ce am dat 15 lire pe el si nu 80 ca pe asta care il are fata. Si ala tot il las in romania pt cand mai mergem pe acolo.
Mai piesicutza mai nu mai zi mama ca iti miroase a mare ca eu n-am mai vazut marea de ani de zile si tu vb de mare?
Fie-ti mila de o biata fiinta. Vai ce n-as da sa merg la mare, anul trecut in vara ma rostogoleam ca o bila deci nu am mers la mare, anul asta in vara ne-am mutat deci nu am mers la mare.

Poate totusi la anul apucam si noi sa mergem la mare. Sa ma bronzez si eu ca pt prima oara in viata mea in cam alba.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Bysko spune:
Las' ca stam noi la mare si anul asta am vazut-o de 3 ori
- nu suntem fani! Preferam muntele!
Piersicutze spune:
Lasa mada nu te necaji, ca nu e timpul pierdut. Si noi am fost aul asta la mare de nu mai stim numarul, dar numa cu treaba, am vazut-o din masina si ce am mai stat cu fata un pic pe nisip. Baie nu am facut decat o data. E timp... Avem o viata inainte.
Piersicutze spune:
Si Alex doarme tot numai in patul ei. Rar cand o mai iau dimineata cu noi in pat si doarme, dar atunci o gasesc cu capul in jos si picioarele in sus. Mai doarme cu noi daca are febra mare, in rest nici vorba. Mi-ar fi si mie drag sa doarma langa mine, dar nu te intelegi cu ea, imi arata sa o pun la ea in pat. Noi pe unde lecam ne caram cu patul dupa noi, mai putin la hotelurile unde primim pat.
Cristina_Ioana spune:
Mada si Sabana, ma roade rau invidia, am zis !! 
Al meu mai e si baiat si daca nu simte el carne de om langa el nu doarme si pace. Il pacalim seara, il punem in patut, doarme pana pe la 3, dupa care sta in picioare protzapit in patutz si arata ca vrea in patu' mare
daca e in patul mare, mai da cu mana din cand in cand sa verifice daca e cineva acolo
e tare haios asa de altfel, dar nu cred ca e ok sa doarma asa. Pediatra si o amica psiholog mi-au zis sa nu imi fac pb, ca inseamna ca acum are el nevoie sa ne simta acolo, dar ca atunci cand va creste si ne vom intelege rational, se va obisnui sa doarma si singur.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Cristina, vezi tu de aia nu are ursul coada! Si pe mine ma roade invidia! Nicicum nu-i bine.
Una peste alta, azi noapte nu am dormit mai deloc. Mi-a tinut pici concert. Cred ca o masea e de vina. Of course ca acum doarme! ![]()
Cristina_Ioana spune:
In alta ordine de idei, sunt total marcata ca eu care incepusem sa urasc iaurturile, de cate cisterne am balotat in sarcina, m-am descoperit acum absolut topita dupa iaurturile Tnuva.
Nu vreau sa fac reclama, dar le devorez pur si simplu, iar fimiu' linge borcanasu' ala de parca n-ar fi fost nimic in el 
Sunt unele cu cirese si unele cu mango, de care balotez cate 2 odata.
Ca sa nu mai zic de Sana + paine prajita, care a devenit micul meu dejun preferat 
Imi vine sa rad ca mi-am adus aminte cum zicea Miruna, ca au nume de detergent 
Voi le dati la copii Tnuva?
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
Cristina, vezi tu de aia nu are ursul coada! Si pe mine ma roade invidia! Nicicum nu-i bine.
Una peste alta, azi noapte nu am dormit mai deloc. Mi-a tinut pici concert. Cred ca o masea e de vina. Of course ca acum doarme!
...invidia pentru...?
Crap de invidie pe toate mamele fericite ale caror bebei dorm bine, na ca o mai zic o data !
Mda si Luca a avut ceva azi-noapte ca a tras o repriza de plans. O fi si la noi fro maselutza ceva
Piersicutze spune:
Invidie ca doarme Lucu cu voi in pat. As vrea si eu sa stea Alexuta cu noi in pat, sa dorma si ea cuminte acolo pe perna langa noi.
Nu doarme linistita nici in patul ei, iar azi noapte m-a terminat. Iar sunt zombi. Cam are balute, sigur iese ceva.
Eu manac iaurturi Tnuva. Nu in cantitati mari, dar am luat si mi-au placut. Lui Alex nu am avut curaj sa ii dau. Mi-e cam frica cu burtica. Eu ii dau iaurturi de la Nestle, se gasesc numai la Cora, cel putin acolo am vazut.
In reteaua Mega Image mai au iaurturi bune, marca lor. Au unul straciatella, care e super bun.