PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
julax spune:
Si Alex doarme singur,fara jucarii.De aseara am hotarat sa nu-i mai dau san decat dimineata si a intrat taticul in actiune cu biberonul.A reusit sa-i dea 30 de ml in vreo 10 min.V-am spus ca el nu stie sa suga din bibe si i-am facut o gaura mai mare la tetina si curge mai usor.Am incercat si cu canitza,dar curge prea mult si da pe el,pe pat ,intelegeti,ar trebui sa ne apucam de schimbat hainutze si alte alea in loc sa dormim.Ce ma bucura e ca adoarme singur.Ii spun ,,noapte buna " si plec.De curand i-am luat o stelutza care proiecteaza imagini pe tavan si i-o programez 5-10 min,ea canta si isi face treba si Alex adoarme linistit si fara tzatza
.Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
MissJJ spune:
Genie multumim.
Bysko am pus din nou pozele sa le poti vedea. Restul de fete avem si poze noi din septembrie, cine vrea sa vada www.flickr.com/photos/13659422@N05/sets/" target="_blank"> please click here.
Julax felicitari pt reusita. Poate o sa se obisnuiasca si cu biberonul. Noi cu canitza nu vrem sa bem rontaim din ea ca e buna de rontait da nu bem de nici o culoare.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
ralucaspm spune:
Sabana, si Ioanna se joaca cu pasa cand o schimb, dar se trage si isi baga mainile si imi e frica sa o las ca sa nu pateasca ceva.
Imi pare rau ca nu mai veniti acum, dar alta data sigur ne intalnim.
Raluca
12+ si
Ioanna (5.07.2006)
Bysko spune:
Mada ce inger de copil ai!Uite noi o
pe bulanele!
Sa va povestesc ce a facut Busra azi? Noutati prin telefon de la mama! A pus o perna jos si a dat sa se urce pe ea ca sa se catere mai usor pe pat. Cand a intrebat-o buni ce face ea acolo, repede s-a asezat cu funduletul pe pernuta, a dat din umeri si a ras.![]()
Multa bafta lui Darius ca mai devreme am uitat sa scriu
. Si pe voi va
si asteptam vesti foarte bune.
julax spune:
mada_mxmce simpatica e bebelina
!si tie iti sta foarte bine cu tunsoarea si culoarea pe care o ai
.
Arianna roade canitza si Alex roade bibe
In seara asta taticul a avut stralucita idee sa-i dam sa bea in bucatarie cu canitza,ceea ce am si facut.A baut cam 70-80mlceea ce e mai bine decat in mod normal si acum doarme
.Ma bucur ca oricum nu ma incanta ideea sa-l invat suga din bibe cand toata lumea incerca sa-si dezvete bebe de asta.Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Cristina_Ioana spune:
Tre' sa va povestesc si voua, ca am murit de ras pana acu' ![]()
Luca si tacsu', jucareala si tavaleala de seara. Tacsu' sta la el in camera langa statia bagata in priza si vb cu el. Luca se plimba prin casa cu statia cealalta in mana. Tacsu' ii zice : Luca-Luca, receptie, oul e in cuib, aici baza. Unde te afli? Raporteaza pozitia exacta. Luca se uita la statie, apasa pe butoane, ranjeste si ii raspunde pe limba lui. ![]()
Din cand in cand tacsu mai paraseste 'baza' si se ascunde prin casa, Luca dupa el cu statia in mana dupa voce.![]()
Cam asta facem noi la ora asta ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Cristina: hai ca m-ai distrat. Imi inchipui ce e la voi acolo. Distractie maxima.
Pici a mea doarme de o ora dusa. A venit de afara. A stat vreo 2 ore juma si a mers numa pe jos. Nu mai vrea in carut. Eu am dormit in timpul asta. Nici nu mai stiam cum e sa dormi de dupa masa. I-am pregatit apoi gris cu lapte, nici nu s-a uitat. Bibe e sfant. Era super obosita. Asa ca i-am facut dus si tulea la culcare. Nici joaca de seara nu a mai vrut-o. Imi arata disperata patul. Maine la 7 cred ca e in picioare. Macar acu sunt fresh. Daca am bagat somn....
MissJJ spune:
Bysko eu sunt prin zona numai ca tre sa fug rapid sa fac un dush acuma cat fata sta cuminte si se joaca ca apoi tre sa plecam mai pe la pranz sa ne intalnim cu tati sa mergem sa luam patutz la fata pt cand mergem in romania.
Bysko, Julax multumim de complimente, ne faceti sa rosim.
Pupici de la noi.

Cristina pai va distrati voi acolo nu gluma. F simpatica faza. 
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Chiar ca bate vantu' p-aici, mai fetelor ! 
Mada, pat la fata zici, ha? Uffff, al meu nu stiu daca doarme 2-3h in patutul lui noaptea, numa' in patu' mare ii place 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1