PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
emiliapop spune:
Fetelor apropo de scaun ptr. ajuns la spalat pe maini eu fac altceva dar din necesitate am gasit metoda asta, am un scaun din ala de calculator pe role si il tin pe hol il pun in el sezand si rulam
pana la chiuveta si ajunge perfect sa se balaceasca cu mainile cat il spal eu la botic si pe dintzisori.
E bun si inaltatorul pe care vi l-a aratat Miruna dar al meu daca s-ar vedea pe el ar incepe imediat sa topaie pe el ca asa face cand se catara pe cate o jucarie.
Avem talent la catarari mai nou.![]()
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
mamanati spune:
Mey fetelor ne mai tineti minte?! Mii rusine de cand nu am mai dat pe aici. Ne-am mutat la apartament si nu am net acolo.
Mai citesc de la munca sau cand suntem la bunici.
Nici nu m-am gandit vre-odata ca exista si scaun de spalat p/u copii
. Eu o tin in brate cand o spal pe minute si fata, iar dintii sii spala cu periuta in gura umblind prin toata casa. Procedura dureaza vreo 10-15 min. Ii place la nebunie! Si cred ca nici nu ar sta pe scaun. E in PERPETUA MISCARE!!! Nu sta o clipa locului.
Mai nou: ii spunem bunicutei doar pe nume: "Nadia".
Vorbim la telefon cu... F-L-E-L (Viorel- fratele meu).
Pupam livada,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
MissJJ spune:
Mamanati cum sa va uitam?
Pupici de la noi si poate puneti net si la aparatament sa mai vii cu vesti despre tine si printesa. 
Legat de scaritza pt spalatul la chiuveta si noi avem cam in genul celei de la Ikea dar fata nu sta pe ea linistita ci topaie, cum zice si Emilia, si era sa cada de vreo cateva ori. Deci o tin in brate cand o spal. In schimb cand vrea sa se suie pe canapea dupa telecomenzi atunci apeleaza la scaritza o cara prin casa deasupra capului si o pune langa fotoliu sau canapea se cocoata rapid fura telecomanda si apoi fuge cu ea prin camera. E belea cu telecomnezile avem vreo 5 si nu sunt de ajuns pt toti.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
gabi1 spune:
Buna,fetelor mai aparem si noi pe aici.Legat de spalatul pe dinti noi avem un scaun tip taburet mai vechi pe care Rares sta foarte bine mai ales ca ii place la nebunie sa se balaceasca in apa sau sa se spele pe dinti![]()
Gabi mamica lui Rares(18.08.06)
http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/