Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
AndraZ spune:
peseu: Luna, La multi ani sotului! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Si explica-i ca nu e batran, ci doar mai experimentat, mai intelept!
Eu asa imi "alint" sotul cand se plange ca e batran si ramolit....la doar 32 de ani....oricum il fac sa se simta bine spunandu-i ca mare noroc a avut ca m-am uitat la el...asa tinerica, iar el grizonat la tample
..asta ca sa nu uite ce valoare are la usa!![]()
Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Luna1 spune:
Andra mersi, eu pe al meu l-am grizonat de tot. Acum ii mai socate peri albi si fie-sa deci in doi trei ani il vopsesc.![]()
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
madabout2003 spune:
Gata m_am intors si eu de la scoala, m_am inscris la yoga si un fel de aerobic, abia astept sa ma mai dezmortesc!
Luna, Anto eu in weekenduri sunt libera, deci si pe 12 ianurie, iar in legatura cu barbat, fara barbat nu stiu, stam o noapte acolo nu? Daca da cred ca cu barbat! Daca nu poate si fara! Eee la mine e mai usor ca suntem in formatie de trei simpla
!
Luna La multi ani pentru sot! Petrecere frumoasa!
Anya ce de amintiri..
Alexieu pentru hemoroizi m_am tratat cu Proctolog si mi_au trecut relativ repede..
Lia multumesc de urari!
Jadi ce episoade noi au aparut de la Gray? Ca eu gasesc numai seria 3? Si unde?
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Andra mersi, eu pe al meu l-am grizonat de tot. Acum ii mai socate peri albi si fie-sa deci in doi trei ani il vopsesc.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
[b]Luna, si eu am facut la fel, dar nu pot recunoaste asa ceva in fata lui!
Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
cristina26 spune:
quote:
Fetelor va multumesc, credeam ca e ceva terminologie medicala complicata
Cristina la voi cum se procedeaza pt depistarea ei? Aici am vazut ca a controlat-o la nastere asa cum l-a controlat si pe Cosmin insa acum vad ca in Romania zic ca numai prin ecografii se descopera.
Iulia la tine a fost confirmat prin eco?
Offf, tare m-am ingrijorat acum.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
La noi e ca si la voi in UK. Doar daca dr are suspiciuni te trimite la eco
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Simo78 spune:
Schimb capitolul fetele....rabdare un picut
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Antoanela23 spune:
quote:
Anya foarte frumos.
Anto eu vin solo, doar cu fata caci ma costa app 100 lire, daca iau berbantul inca 100, trebuie sa iau si cupilu mare daca vine berbantu si inca 100, e prea scump pentru doar o zi. Si daca ma bag la mai multe zile plateste cazare etc, uite cum se duce bujetu pt vacanta din vara.
Deci eu vin numai eu, am gasit un bilet pe 12 ian, e sambata, tu esti libera simbata Anto nu?
Din calculele mele nu sunt libera din pacate. Eu lucrez un weekend din doua
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
alexi22 spune:
luna eu vin ,deabia astept .tot cu bebelina am sa vin.cat faci cu trenul?ma gandeam sa mergem cu masina dar daca crezi ca e mai ok cu trenul eu vin oricum.daca iti faci rezervare fa-mi si mie cand iti faci tu.
LA MUTLTI ANI SOTULUI TAU.
SI PUPICI PT ADELISE.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84
alexi22 spune:
TIMI 07 eu de alaptat nu alaptez dar o sa incerc ce mi-ai zis si tu ca vreau sa scap neaparat de ei
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84