Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 si eu am crezut ca e ceva complicat de tradus asa ca l-am sunat pe al meu sa imi spuna cum se zice.
La multi ani sotului tau

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cand apar eu, toata lumea dispare, sau am eu prea mult timp liber.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor va multumesc, credeam ca e ceva terminologie medicala complicata

Cristina la voi cum se procedeaza pt depistarea ei? Aici am vazut ca a controlat-o la nastere asa cum l-a controlat si pe Cosmin insa acum vad ca in Romania zic ca numai prin ecografii se descopera.

Iulia la tine a fost confirmat prin eco?

Offf, tare m-am ingrijorat acum.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

off-topic, ca n-am citit din urma, iata ce am primit pe mail. poate ati mai citit, dar mie mi-au dat lacrimile si am privit in urma cu oarecare nostalgie.

Scrisoare catre generatia noastra
Nascuti la inceputul anilor 70-80, vedem acum in anul 2007 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna,nici despre razboaie sangeroase, dar avem cultura generala, pentru ca asta insemna ceva o data.
Suntem ultima generatie care a jucat "Ascunselea", "Castel", "Ratele si vanatorii", "Tara, tara! Vrem ostasi", "Prinsea", "Sticluta cu otrava","PacPac", "Hotii si vardistii", ultimii care au strigat "Un doi trei la peretestai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si stateam sa ne uitam la filme 2 zileinchisi in casa) primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu cd-uri.Noi am purtat jeansi
elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci,iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider degasca. Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere. Noi am fost ultimii "Soimi ai Patriei" si ultimii"Pioneri".La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu inengleza... Si am cantatMULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari.
Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills ,Melrose Place , Twin Peaks, Dallas .. si cine zice ca nu s-a uitat oriminte ori nu avea inca televizor.Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, siabia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolutsuperbe de apa.Intre timp, ne consolam cu Tango cu
vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate incap ne provocau pneumonii.Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.
Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si MichaelJackson, si Backstreet Boys , si Take That, si inca nu auzisem de manele,singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stiapasii, dar toti dansam! Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Abba, si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Am citit "Licurici", "Pif" Ciresarii, si ambaut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar cand au aparutprimele sucuri "de la TEC" fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi.Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul.
Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara,noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiuneafilmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care neplictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline depraf.Abia asteptam la chefuri sa jucam
"Fantanita", sau"Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea unpretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam".
Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia",care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre infarmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sale aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole, sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne placede el/ea. Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute decopii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam,
parintii nostri
nu au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie.Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV, noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea "Feriti-va de magarus".Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de "first-timers"...Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, estide-al nostru!super nuuu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Mada ok atunci ramane ianuarie , o sa incep sa ma uit dupa bilet de tren,Alexi mergi si tu, ca am putea sa mergem amandoua cu fetele. Ianuarie daca e de acord si Anto.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

In principiu e ok dar eu incep serv in decembrie, am orar neregulat si inca nu stiu progr pe ianuarie.
Se preconizeaza ca ne vedem ca fetele, solo, sau si cu berbantii? In weekend sau in timpul sapt?

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anya foarte frumos.

Anto eu vin solo, doar cu fata caci ma costa app 100 lire, daca iau berbantul inca 100, trebuie sa iau si cupilu mare daca vine berbantu si inca 100, e prea scump pentru doar o zi. Si daca ma bag la mai multe zile plateste cazare etc, uite cum se duce bujetu pt vacanta din vara.

Deci eu vin numai eu, am gasit un bilet pe 12 ian, e sambata, tu esti libera simbata Anto nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya in ce timpuri m-ai aruncat!!!!!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, La multi ani sotului!
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.

Ma bucur ca Adelise e mai bine, cu ce i-ai tratat ochisorii pana la urma?

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari am sa i le transmit sotului.

Anto pana la urma ii curat ochiul cu spuma de la johnson (am spus asta mai demult, pui johnson sampon sau orice alt sampon fara lacrimi intr-un pahar, pui apa calduta peste astfel incat sa faca spuma si cu spuma aia cureti ochiul de secretia galbena). Apoi ii pun picaturi de cloramfenicol si deja s-a curatat desi i-=am pus doar de trei ori, insa voi contiuna pana la 5 zile. Arata foarte bine acum plangacioasa lu' mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Hopa si noi pe aici inainte de botez!

Suntem pe drumuri mereu ca sambata avem botezul Marei, deci absenta motivata de pe forum.

Luna, multa sanatate "pisicutei parasite". esti de milioane cu replicile astea.

Anto, Deni, Andutzy, Oana ( Ghinetz) va uram sa scapati de raceala si sa va faceti toti bine, de la mic la mare!

Oana (Ghinet) ti-am vazut puii! de nota 10! iar puiul mic este dolofan si frumos foc!

Cristina 26, am vazut noile poze cu Ingrid! sa-ti traiasca papusica si s-o faci fotomodel cand va fi mare, ca tare frumusica e!

Karli, Andutzy, sa va fie de bine coaforul...eu abia in seara asta ma duc...asa ca abia astept si eu "iesirea" din rutina. Mara va fi fata lu' tata in seara asta.

Paticut, pupam pe tine si pe Miron si va multumim ca v-ati gandit la noi!

Anya, multumesc pt scrisoarea catre generatia 70-80....m-ai facut sa-mi aduc aminte de guma de mestecat Turbo/Kent, de jocul "tablitze", "7 caramizi"....de copilarie....adolescenta...de vremea cand era rusine sa porti sutien....de minunea care s-a intamplat cand s-a inventat televizunea prin cablu...MTV..... Multumesc pt aceste minute pline de amintiri pt care nu-mi gaseam niciodata timp sa le rememorez!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput