Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Flore vizionat poze cu printesa blonda.

AELITAfelicitari si sanatate multa tie, Sofiei si lui bb2.
In fiecare saptamana se va inscrie cate una dintre noi la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

nuuuu.. stai linistita, ca nu esti singura. dusa cu pluta, si anume.. binee, trecand peste faptu' ca la mine e evident, sa stii ca si io-mi fac cruce de trei ori cu mana stanga de fiecare data cand ma gandesc cum ar fi..daca..prin nush ce minune... si nooooooo..nu-i di mini :)) oricum, toata admiratia si inclin toate palariile in fata fetelor :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Exact, exact, Deea, am uitat sa le spun celor trei din nou viitoare mamici, ce e mai important: ca le respect si le admir!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mai am una: de doua zile nu am apa calda. si sa va zic ca masina s-a oprit cu cuva plina de apa? si tre s-o si golesc? ca cupilu-i super nervos...de abia a adormit...

acum astept. ce s-o mai intampla...?

dandusa daca mai postezi pe la alte subiecte pe unde mai scriu si moderatorii ai o sansa cu semnatura...asa..pe aici nu citeste nimeni, decat daca e ceva rost de scandal..si nici atunci...ar trebui sa deschidem un subiect, sau sa dai pm la admin sau moderatori. altfel...degeaba (de aelita era vorba)

apropo: va mai e frica de lup? ca pe mine m-a trecut un fior zilele trecute...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

stiam eu ca mai vroiam sa va mai zic ceva :)
am vazut zilele/saptamanile trecute, ca se discuta la un moment dat de paste (..sau poate am visat, ca mi-o fi fost pofta :)) ). oricum, vroiam sa va spun, mai ales celor care inca nu au introdus nimic cu gluten in alimentatia bebeilor, ca exista si paste din orez, si sunt suuuuuper-gustoase. sunt ceva gen fideluta-taitei, se gasesc la pungi transparente, facuti cocolos (stiti voi, ca fideaua aia ambalata s-o bagi direct la ciorbita..). eu imi cumparam de pe la metro, la raionul ala cu mancare chinezeasca (sau cu mancaruri exotice.. ceva de genul asta).
mda.. deci asta vroiam sa zic, nu c-ar fi intrebat cineva, dar pur si simplu mi-am adus aminte, si-am zis ca o folosi cuiva..la un moment dat.. :))

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

mai am una: de doua zile nu am apa calda. si sa va zic ca masina s-a oprit cu cuva plina de apa? si tre s-o si golesc? ca cupilu-i super nervos...de abia a adormit...

acum astept. ce s-o mai intampla...?

dandusa daca mai postezi pe la alte subiecte pe unde mai scriu si moderatorii ai o sansa cu semnatura...asa..pe aici nu citeste nimeni, decat daca e ceva rost de scandal..si nici atunci...ar trebui sa deschidem un subiect, sau sa dai pm la admin sau moderatori. altfel...degeaba (de aelita era vorba)

apropo: va mai e frica de lup? ca pe mine m-a trecut un fior zilele trecute...

diana si david 03.12.06

se poate deschide subiect, direct la ZZ, ca oricum acolo se muta automat toate subiectele de genul asta, dar va spun de pe-acum ca nooooo way no chance sa se redeschida vreodata un cont bannat. s-ar crea un precedent destul de alunecos, si ar fi greu sa delimitezi ulterior care, cum, ce.... intelegeti voi. din pacate adminii acestui forum au facut deja doua greseli mari, da' mari rau de tot, ca doua conturi bannate absolut de-aiurea si gratuit...din exces de zel poate... unul al unei prietene ffffffffff bune de-a mea, jocelyn era id-ul, nu cred ca spune ceva cuiva, activa de ffffffffff mult timp, si daca nu exista ea, nu as fi auzit never ever de acest forum, ba chiar radeam pe sub mustata cand auzeam pe cate cineva vb ca a citit si-a auzit nush ce pr forumuri... si al doilea, al aelitei, unde nu are rost sa mai intru in detalii, ca le cunoastem toate.... eu de-aia nici nu mi-am pus semnatura, ca oricum nu intereseaza si nici nu emotioneaza pe nimeni....... daca se deschide subiect la ZZ, promit sa vin, cu colti cu tot, desi am mai facut-o o tura, dar... tot dijaba...

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

auzi dianocico, da' care-i faza cu lupu'???? ca nu m-am prins.. am pierdut ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Aelito, stiu ca ne citesti...bravo, jos palaria!
Sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara si o nastere si mai usoara decat precedenta. Sa continui sa ne scrii pe mail-ul comun sa stim si noi ce si cum!!!
Diana, nici eu nu m-am prins la faza cu lupul...da' eu ziceam ca-s super obosita...azi a fost o zi horror!!! Haidi zii ...nu ne lasa in ceata!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

eu m-am prins...,hihihi[omulet care ride pe sub mustati]

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju din fericire conturi s-au mai redeschis. dupa banare. in urma unui dialog supercivilizat cu adminii. si foarte diplomat. se poate. dar...greu.

cum, bre, care lup? ala care ne trimitea la dracu'...si-l suspectam ca dupa avertisment vine in piele de oaie...las'..daca ati uitat..mai bine..poate a uitat si el...acu' o fi ocupat sa scoata costumu' de fas de la naftalina ca a scazut sub 25 de grade afara si se impune un minim de 2 caciulite la masa..ca e curent..in casa, evident..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

a deju din fericire conturi s-au mai redeschis. dupa banare. in urma unui dialog supercivilizat cu adminii. si foarte diplomat. se poate. dar...greu.

cum, bre, care lup? ala care ne trimitea la dracu'...si-l suspectam ca dupa avertisment vine in piele de oaie...las'..daca ati uitat..mai bine..poate a uitat si el...acu' o fi ocupat sa scoata costumu' de fas de la naftalina ca a scazut sub 25 de grade afara si se impune un minim de 2 caciulite la masa..ca e curent..in casa, evident..

diana si david 03.12.06

stai bre, ca ma prinsei cu lupu'... dar nu m-am prins cu fioru', cum ar veni... de unde si pana unde? ti-a iesit ceva in zatu' la cafea..?? :))

Mergi la inceput