Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:
Aelita-nu-mi vine sa cred
ma luat
de emotie
Felicitari
sarcina usoara si bb2 sanatos 

O vrem pe Aelita inapoi
Aelita,Aelita,Aelita
Dandusa-lasa ca iti vine si tie randul 
Flore-mama ce jeep aveti,sa-l folositi cu placere,ce frumoasa e printesa blonda
cat a costat?
Roxanica-asa am facut si eu cu mucii
am luati taurul de coarne,acum nu mai plange asa cand o aspir uneori sta si nu zice nimik ![]()
A_deju-deci a fost alarma falsa ![]()
la cat timp faceti curele cu FE ![]()
mi-am luat o cutie de finetti sa-mi fac clatite
dar eu deja am sarit pe cutie
nu mai vad clatitele finetti 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dianocica spune:
bambo arunca si la fata 14 clatite fara finetti. goale golute. sa le manance mama falcutele lor de clatitutze...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
a_deju spune:
bambo..nu stiu cum e cu fieru'.. io i-am mai dat pe la 6 luni, cand i-am facut si analizele... si de-atunci, ioc. si-a zis ca ar fi cazul de inca o tura... oricum am uitat sa intreb cat timp tre' sa-i dau :) o sa sun sa vad ce zice, ca la fieru' asta..n-am nicio tragere de inima... cand ma gandesc cat am tras cu kki moale si fund pictat data trecuta.....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
Eu i-am scris un mesaj aelitei in care am intrebat-o daca ea doreste redeschiderea contului. In caz ca da, prima miscare trebuie sa fie a ei, sa le trimita mesaj adminilor. Dupa ce se intampla asta am putea sa deschidem si noi un subiect, dar nu la ZZ, ca nu o facem cu chef de cearta, ci la Anunturi tehnice, subiect in care am putea, eventual, reposta mesajul aelitei catre admini, pentru ca au mai fost mesaje care nu au ajuns al ei, chiar si eu am avut vreo doua acum ceva timp.
Asa vad eu lucrurile, acum ar trebui sa asteptam raspunsul aelitei pe mail.
Desigur ca si alte idei sunt binevenite, poate reusim sa ajungem la varianta ideala care sa ne-o aduca pe aelita inapoi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
bambo arunca si la fata 14 clatite fara finetti. goale golute. sa le manance mama falcutele lor de clatitutze...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 11

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
marani spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Repede, repede cu vesti.. AELITA e gravida!!!
Merci de urarile pentru Luca
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
mai, deci nu-mi vine sa cred, nici n-am rabdare sa citesc restul paginilor, din suflet sarcina usoara si bb sanatos. AELITA, dc nu-ti faci un alt cont ca sa intri sa ne povestesti?
Ajutati-o pe Sonia