Copiluti de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ciao...am intrat sa va salut si sa-mi mai aerisesc creierii prajiti, mi-a trimis sotzer o traducere super naspa sa-l ajut si abia am ajuns la jumatate, revin dupa ce o termin daca mai traieste neuronul.

ah, apropo de al meu sotz, azi implineste 48 de ani, manca-l-ar mama! acus va invit la tort si sampanie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa-ti traiasca italianu'! (Asta e in loc de sa-ti traiasca frantzuzoaica! ) Sa fiti sanatosi sa va bucurati unul de altul si amandoi de atomika

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna la toata lumea! Sarumana ca nu ne-ati uitat!

De dimineata de cum s-a trezit a inceput refrenul "cresa nu", mi-am astupat urechile ca altfel ii tineam companie eu cu plansul ea cu jelitul si urlatul, o mai vedeam si pe mami cum isi inoada lacrimile in barbie intorcandu-se in timp. De-ati vedea dimineata ce casa de nebuni e la mine, eh, nici seara nu face exceptie. Nici Andreas nu ma slabeste cu miorlaiturile lui, nu stiu daca e cazul sa rad sau sa-mi dau 2 pumni in cap.
La cresa s-a scurs din bratele mele si s-a trantit pe jos, dar a luat-o doamna in primire si in 2 secunde a tacut malc: a gasit un tobogan in clasa...uaw!

Anyway, ieri m-am intalnit cu Alexandra si cu parintii ei tineri si frumosi, am poposit putin in parc dar tot dupa fete trebuia sa umblam, cel putin bianca parca nu vedea nu auzea o interesa doar scopul ei, care o fi fost ala.
Am decis sa mergem la un suc, Bianca mi-a lalait in urechi ca vrea suc, spre incantarea lui Paul care credea ca doar Alex face asa si pana nu si-a mufat paiul in gura nu m-a slabit. Si uite asa la un pahar de suc am putut schimba si noi doua vorbe ca intre adulti. Alexandra e tot mai frumoasa pe zi ce trece, i-a crescut parul, e imbracata dupa ultima moda de la Paris si cuminte frate, a lins o inghetata la cornet cu multa atentie sa nu se murdareasca, in doua cuvinte o domnisoara elevata.
Oana are idei de slabit in cap, dar zau daca pricep ce-ar trebui sa dea jos ca arata formidabil, iar noul look o prinde perfect, cred ca si cheala daca ar fi tot bine i-ar sta.

Si acum, niste raspunsuri ce nu mai sufera amanare.
Oana englezoaica cand aud de balante mi se rascoala parul de sila, am adorat meseria asta dar de cand m-am intors la servici simt ca trebuie sa-i pun capat relatiei de amor...Am vizionat surprinsa ce bine se descurca Alex la taste, chiar nu-mi imaginam ca un copil de 2 ani e in stare de asa ceva, go for it! Bravo! Eu o tin departe cat pot de compu ca n-am decat unul in casa si nu prea incap de jocurile lui Andreas. Si Andreas a fost incantat la un moment dat de Bob de Builder, are un asternut de pat cu el si set de mancare pentru scoala. Ce ti-e si cu personajele astea. Bianca e cu Teletubies, sa-ti spuna Marilena ce s-a certat cu Mara pentru ele, desi nu erau ale ei. Uau cat m-am intins, scuze.
Teddy mea culpa , stiam eu ca imi scapa cineva, uite un buchet sa ma ierti. Pune-o pe maman la treaba ca n-a venit la pensiune, zau ca nu o inteleg, scuze daca te supar cumva, maica-mea e la polul opus, in timp a mai inteles ca e casa mea si sa le lase asa cum sunt, ca mereu era cu o carpa de praf sau alte indeletniciri, la mancare in schimb ii cedez locul si tare ma bucur ca nu prea ma atrage practica domeniului culinar.
Despre crema ce sa zic, dr. mi-a spus ca masajul e cam apa de ploaie, tot antiinflamatoarele sunt baza, nu mi-a pomenit nimica de unguente, dar baga aici sa vedem despre ce-i vorba.
Adina spor la decorat, sunt sigura ca o sa aveti un apartament de catalog. Mie mi se pare mult prea scump, cu banii astia m-as duce in Bahamas
OlgutaM nu-ti pierde speranta, asa cum spuneai si tu inca nu e asa arzator jobul, la un moment dat se va ivi ceva, important e ca tu sa fii pregatita
Nelia si eu ma intrebam cand au trecut 8 luni, dar mi-aduc aminte ca ne-ai tinut in suspans ceva vreme ca e sau nu e samburel, totusi mai e atat de putin...
Monu am citit ceva de Antonia dar cum n-am intervenit la momentul respectiv am uitat apoi. Si eu am o nepotica care trebuie sa poarte papuceii invers pentru ca merge cu varfurile inauntru, dar ortopedul a spus ca se corecteaza.
Laura eu de la tine stiam ca sodoul e pentru laringita si pe asta o ai? Pentru amigdalita stiu ca e buna si gargara cu apa sarata, mie mi-a recomandata un orelist in plin puseu. Ma tot intreb tu-ti faci sperante ca ti se construieste o statuie in curtea institutiei de tragi de tine ca de fiare? Eu am invatat sa-mi bag picioarele in ce vor altii de la mine atata timp cat nu compileaza cu ce vreau si eu.
Mercedes ce-ati mancat de sunteti toti bolnavi? Sper ca nu ciuperci...va doresc din suflet sanatate si intremare rapida.
Marilena oho, cred ca si daca le-ai spune toata povestea de-a fir a par tot te-ar mai intreba la fiecare revedere. Iar prostia asta cu inaltimea si greutatea prea mare ma socheaza, de unde pana unde sabloanele astea...si Alexandra am vazut ca e cu un cap mai mare decat Bianca, iar Marutul tau e goala taica-su, de acolo i se trage inaltimea de manechin si nu inteleg de ce ar conta prea mult pentru tine toate astea atata timp cat e sanatoasa, normala si tot ce vrei de la un copil de varsta ei. Pe yahoo e bine daca ti le trimit?
Gabitza eu de abia azi am terminat de aranjat pozele in computerul meu, mai trebuie sa le selectez pentru net si apoi vi le arat voiniceste ca am ce
Critina sunt curioasa de finalul relatiei de amor intre sotul tau, scrisoare si presedintele raiffeissenului, imi miroase a triunghi amoros sau menaje a trois . Sotul tau a fost ales aleator ca paravan pentru miscari de sume in contul lui, ca ma socheaza ce spui tu, in orice caz cineva trebuie facut raspunzator. Ai rezolvat ceva in final cu expropierea sau ceva in genul asta?
Fran cum va mai este? Mi-e groaza sa intreb ca nu vreau sa rascolesc ceva dureros, nu stiu exact despre ce e vorba, am prins doar franturi, dar ma rog sa ii fie tatalui tau cat mai usor si sa existe speranta ca se poate vindeca sau ameliora/stagna boala. Doar Iepu are mare nevoie de el.

Pe mine sa ma scuzati dar eu nu sunt in stare sa fac sinteze (nu aici) si de fiecare data ma intind mai mult decat imi propun.
Va pup.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi, sa iti traiasca sotul, sa va iubiti si sa fiti fericiti.

Gusta, Elisor, aveti niste domnisoare superbe. Sa va traiasca!

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cum sa fie aproape 2000 de euro? Din cate stiu eu euro a crescut, mai bine zis leul s-a depreciat si inca o mai face, in orice caz cred ca e pe undeva pe la 35 de mii, deci in jur de 70 de milioane.
Oricum concluzia ramane aceeasi: e cam mult. Nu de alta dar eu am pus de la mine manopera 20 de mil.
Incearca sa mai cauti si in alte parti si vorba unui fost sef de-al meu: ma initia in arta negocierii "cand un furnizor iti cere 1 euro tu sa-i zici ca este enorm chiar daca peste tot e 2 euro, si daca iti zice ca-ti da gratis intreaba-l cat te plateste ca sa cumperi!"

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Deci sa va zic..

Pifosul luni seara ardea rau de tot. 39.3 febra in urcare. Frate ce se intampla. Fugi cu el il controleaza la urgente pe toate partiel, Rosu in gat. I-a luat exhudat si are un virus, nu microb. Drept pentru care nu ne-a dat nimic. I-am dat eu nurofen si multe lichide si azi e ca nou. Dupa 2 zile de tras cu el.

Cu mana s-a obisnuit, este in regula, maraie de multe ori, insa nu are ce face, asta-i viata. Il mai junghie cred dar nu are ce face... Sunt curioasa cand va incepe sa-l manance mana rau cum va fi.. offf

Teddy, La multi ani, sotului. Sa fiti sanatosi!

Gusta, vazut poze cu tine si cu Mara. Chiar ca e maricia. Defapt e mai mare la inaltime decat Alex... Al meu e micut! Dar ne facem noi mari.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor, chrisdun- chiar nu stim de la ce sa fi fost. Nu pot spune ca am mancat vreun aliment toti patru deoarece fiecare e cu gusturile lui, in schimb am observat pe bianca ca de cate ori termina de mancat si bea apoi apa ( asta face tot timpul bea apa si dupa supe ciorbe de ma termina la fel ca si cristi de altfel)varsa im maxim 5 minute. Deci s ar putea sa fie de la apa plata si minerala cumparata din ungaria. Curios este ca bem apa asta de cel putin 3 luni... .
Desigur ca am aruncat toate sticlele de apa si bianca cel putin de ieri de dimi n a mai varsat.

Apropo de gradi,crese luni am ,,inspectat,, fosta gradi al lui cristi si viitoarea gradi al biancai - cristi a privit cu nostalgie si mi a spus ,,ce as mai vrea sa vin acum la gradi,,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, sa zicem ca la voi e de la apa dar si noi? Din pacate noua inca nu ne-a trecut. De vineri incoace tot bolim. Ii dau hydrasec, loperamid si nimic. mai rau e cand zice ca o doare burta si efectiv nu stiu ce sa ii dau. Si se albeste ca varul la fata dupa ce termina cu toaleta.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

multumim mult pt aprecieri.incerc sa il tin cat mai departe de coputer.Azi am inchis si tv pt 2 ore de dimineata, am citit povesti, eu citeam el se uita pe alta carte.
Pe de alta parte Alex a inceput sa fie un ciufut.Ieri in parc a vazut un copil care se trantea pe jos si urla in gura mare.S-a uitat el cat s-a uitat dupa care in parculetz apare baiatul cu bicleta dupa care Alex e mort.Domnule!Nu l-am mai vazut pe Alex asa disperat niciodata.Sa il dea pe baietel jos,ala nu si nu ca nu se da.A inceput sa urle si bineinteles s-a trantit pe jos.Fetelor cand l-am luat o data de sub burta(nu de maini ca e sensibil)si l-am scos din locul de joaca, nu a realizat bine ce s-a intamplat cu el.Am mers mai departe, i-am dat o banana, dupa 50 se pune pe jos pe ciment si se tara ca un sarpe urland.Am mers vreo 10 m mai incolo spunandu-i ca il astept cand se potoleste.Numai ca nu mi-a iesit ca pe acolo trec si biciclete...si au venit 2...dar s-au oprit cand l-au vazut pe jos urland.L-am lasat vreo 30secunde ca am zis ca se ridica.Dar spre nenorocul meu au mai venit 2 bicilete.S-au oprit si alea.Asa ca...m-am dus la el, si pana la masina nu l-am lasat pe jos.Tot drumul pana la masina urla dupa taica-su.

Si asta sa zicem ca e o intamplare.Dar daca zice bomboane,sau cicolata(zice perfect) si nu ii dau ...incep trantelile pe jos, si urlete.El care nu mi-a facut niciodata probleme de genul asta.Si bomboane sau ciocolata tot nu capata.CA sunt mai a dracului decat el.Poftim, NA!

tdi LA MULTI ANI SOTULUI!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

multumesc pentru urari, o sa-i transmit sotului si sigur se va bucura ca azi dimineata s-a trezit tare plouat, cica-i batran!
am terminat in sfarsit traducerea, moama ce le mai puie mintea la unii!

In legatura cu "problema" mea...singura vinovata din toata situatia asta sunt eu ca nu trebuia sa accept sa vina si ne descurcam cum puteam...[am scris mai multe dar am sters ca mi se pare prea aiurea...stiu ca nu o sa se schimbe situatia asa ca spre binele familiei mele (=alyssa, claudio si eu si atat) incep sa tai raul din radacina si sa ne vedem de viata noastra iar ei sa-si vada de a lor!].

Mergi la inceput