Copiluti de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OlgutzaM, pozele cu Emi le poti vedea pe contul comun de poze, nu pe cel de mail. Adresa este pe prima pagina a subiectului in fata listei cu copiii, parola este acceasi ca si la contul de mail.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

salutare fetele

laura - cred ca esti cu imunitatea la pamant avand in vedere prin ce treci.Noi azi avem sedinta cu parintii.

Tot familionul de luni seara am facut o toxinfectie alimentara( cred deoarece n am primit un diagnostic clar). Nu stim exact de la ce dar am varsat incontinuu, a fost nasol... azi am venit la lucru si cristi la scoala.
Bia probabil fiind mai sensibila a inceput cu varsaturile de vineri seara, am fost la urgente cu ea si inafara de textul sa o internam ... i s a pus diagnosticul de sindrom de varsaturi.
Eu sper incet, incet sa ne revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Aurasa – stiam ca si tu stai in Dr. Taberei … am retinut inca de acum doi ani, de cand scriai (parca) mai des. Si in ultima vreme ne spusese Ralwca de tine, ca mai ieseati impreuna. Eu stau in partea opusa voua, la capatul lui 90. Multam’ de raspunsul despre pasta de dinti.
Gabitza, inca nu stiu la cine sa ma duc cu pensiile private… Dar stiu la cine nu ma duc nici la BCR si nici la AIG - ultimii pentru ca sunt combinati cu Raiffeisen. Ori eu am avut niste meciuri cu Raiffeisen de mai am un pic si ma duc personal sa ii strang de gat. Pe scurt: anii trecuti plimbau niste sume dubioase (de ordinul milioanelor) in contul sotului (le-am scris si mi-au raspuns extrem de obraznic) . Iar anul asta, dupa ce din mai pana in iulie n-au miscat un deget sa inchida contul sotului (care si-a schimbat serviciul si predase cardul de salariu la fostul angajator), in fine contul se inchide in iulie. La sfarsitul lui august ne-am pomenit cu scrisorici de amor de la ei, prin care ne anunta ca “Noile dvs. carduri va asteapta !” In fine, cu astea o sa ajung direct la presedintele lor, ca mi-a ajuns cata nesimtire am inghitit de la ei. So, m-am lungit.
Eu oscilez intre nou-venitii BRD si mai vechii Allianz… Mi se par cele mai solide / serioase firme de pe piata, si probabil ca o sa merg eu la una, si sotul la alta… Cu toate ca la ING lucreaza o prietena buna de-a mea, nu prea ma inspira institutia cu pricina...
Eli, bine ai revenit. In forta, ca de obicei. Multam’ de raspunsul despre periuta de dinti.
Adina, 2000 de euroi ?!?! Pai bucataria pe care mi-o planific si rasplanific eu la Ikea (cu doua fronturi de lucru, in L) o sa ma coste spre 2000 de LEI…esti sigura ca ti-a zis pretul in euro?
Gabitza, merci pentru ca i-ai raspuns Olgutei M. Sunt cateva poze in albumul Emilia Carina.
Mercedes, multa sanatate ! Poate e un virus stomacal… nu e musai sa fi mancat voi ceva stricat.

Gata, ma bag la munca. Sa aveti o zi insorita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Loreen crede-ma ca as scrie da nu am timp cand.Casa am gasit-o foarte curata si plus s-a imbolnavit olandezu naspa rau de e in concediu nici nu poate respira si tuseste ca un magar si e mai rau ca un copil mic.Noaptea fac planton intre el si Mara si ziua incerc sa stau treaza pentru Mara si sa mai strang din dezastru.

Elisor sa imi lasi o adresa unde sa iti trimit pozele.

Ma intrebati de Romania ,nu vreau sa va zic ce gust mi-a lasat.Acelasi intrebari tampite cine este tatal lui Mara si de ce nu a venit cu noi.Aceesi soferi tampiti care parcheaza pe trotuar si mi-au speriat-o pe Mara.Aceleasi intrebari ca de ce e asa mare,ca de ce o las asa dezbracata si multe altele care sincer nu le-am mai retinut.Si totul a culminat cu o cearta cu parinti si uite asa m-am intors acasa .

Loreen la culoare ai dat bine numai ca e inchis.Sa mai zic ca nu m-a recunoascut olandezu la gara.

Adina sa stii ca asa sunt preturile in ro chiar mai mari ca aici si nu pot intelege de ce.

mai revin ca au inceput sa strige mami ca mai nou asa ma striga amandoi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vrem si noi sa vedem poze cu Eli si cu tine in Olanda!
Puneti-le privat pe contul comun de poze daca nu vreti sa fie publice, pleaaassee!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza nu trebuiesc private ca nu am nimic de ascuns.Un pic si incerc sa le pun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Astea sunt pozele facute de mine.Foarte putine mai multe are Eli.Si sa va vedea cat de cuminte este Mara si cate tampenii are in cap http://maruntel.multiply.com/photos/album/3/Cu_Elisor

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Chris, pretul este 2000 euro. Am inteles bine. Am si incercat sa negociez si mi-a spus ca-mi poate face doar o reducere la manopera de 100euro. Era sa pic jos cand am auzit pretul. Este intr-adevar facuta cu sist. cele mai nou de deschidere, culisare, etc, dar totusi!!! Sunt f curioasa si interesata sa-mi spui cum ati gandit voi mobila voastra de la ikeea de iesiti la un pret atat de bun. Mie mi s-au parut scunpe bucatariile la ei. Ce suprafata are? M-ar tenta ikeea, dar nu cred ca as reusi sa mi-o construiesc la ei. Mi se pare teribil de greu, sau poate ca n-am eu rabdare. Tb sa iau in calcul dimensiunile chiuvetei, electrocasnicelor incorporabile. Filosofie! Si apoi cu montajul...o asamblati voi? Poate imi dai niste repere, niste sfaturi sa ma scapi de cheltuiala. Noi momentan ne-am hotarat sa luam de la ikeea paturile din otel matuit(cel negru de 160cm pt dormitor si cel mic, alb, extensibil pt camera papadiei) si canapeaua ektorp cu husa rosie din catifea raiata. Am mai luat si un lavoar + dulapior de la ei. Tare simpatic pt ca are forma de bol. Dar la mobila nu m-am incumerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adina, si mie mi se pare mult in conditiile in care bucataria mea a costat acum 3 ani 25 de mil. E drept facuta de cumnatul meu, deci vorbesc doar de materiale aici. Usile sunt post forming, adica cu laturile rotunjite, nu stiu cum sa-ti explic ca sa intelegi, sunt mai rezistente decat cele drepte care se dezlipesc sau ciobesc frecvent, toata feroneria a fost aleasa ce a fost mai bun pe piata si evident si cea mai scumpa, dar inca nu mi s-a deplasat nici un sertar din linie, nu mi s-a lasat nici o usa. Cat sa se fi scumpit materialele intre timp? Hai sa zicem ca s-au scumpit cu 50% deci ar fi ~37.5 mil. plus inca 20 mil manopera sunt 57.5 milioane. Mai e ceva pana la 2000 de euroi. Ma rog asta e un calcul foarte aproximativ. Sa stii ca depinde foarte mult ce materiale vor folosi, si ce vreti voi in bucataria aia.
OlgaM, persevereaza cu cv-urile, si daca nu primesti feedeback s-ar putea sa nu fie din cauza cv-ului, sau a lipsei de experienta in noul domeniu (nu ne zici si noua care este? nu de alta dar si eu cotesc incet incet, vara asta mi-a venit o idee sa ma indrept catre ceva un pic pe langa ce am facut pana acum, un pic mai mult, ok ) dar eu cel putin cand cautam de lucru aici am observat ca firmele nu se omoara sa te cheme daca nu dai un telefon sa-i intrebi daca ti-au primit cv-ul si ce parere au. Eu nu prea trimiteam la anunturi ci alegeam firme una si una si trimiteam la HR.
Elisor, bine te-ai intors!
Tdy, bai ce naspa cu cei plecati departe de casa si fara ajutor! Cand le vine cineva si spera si ei sa se elibereze cat sa rasufle se dovedeste ca trebuie doar sa puna mese/scoale mese si sa stea ca dupa musafiri. Iar cei veniti din tara au impresia ca vin in vacanta. Nu am fost in situatia asta niciodata, dar am mai auzit si pe la alte fete, chiar OlgaT daca nu ma insel a povestit acelasi lucru nu demult. De ce nu comunicati voi mai bine, ca eu cred ca pana la urma nu este lipsa de bunavointa ci de comunicare. Si asa nu te mai enervezi ca in loc sa te ajute putin se uita la TV.

Filip e mucios si ragusit, nu stiu cum am reusit "sa-l racesc" ca sunt sigura ca eu sunt de vina, cu vremea asta ca nu mai stiu cum sa-l imbrac. Ce ma nedumereste este ca i-am imbracat pe amandoi aproximativ la fel de gros dar de racit a racit doar el, Georgia e bine mersi.
In schimb eu sunt in mijlocul unei crize de rinita alergica. Simt ca nu mai pot, imi vine sa-mi iau campii, imi vine sa-mi smulg nasul din radacina si ochii la fel. De stranutat am stranutat deja de sute de ori de azi dimineata (intr-o zi in care o sa ma tina nervii chiar o sa numar ca sa ma distrez) atat de multe ori am stranutat ca ma ustura gatul.
Gata, ma duc sa mai invat putin ca acum ma suna Mihai sa merg sa-l iau si sa mergem in berceni soacra-mea e in plina criza. E maniaco-depresiva si acum e in criza, face foarte urit pleaca de-acasa cu orele, vine noaptea tarziu sau dimineata devreme, se cearta cu toata lumea. Nu mai zic ca Mihai e cu nervii in pioneze din cauza asta, ca sta noaptea treaz si suna din ora in ora sa vada daca a venit acasa si dimineata pleaca la munca.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix, pai si mie mi se pare o suma exagerata, dar 57.mil lei vechi de care vb tu sunt aproape 2000 euro. noi acum 4 ani am facut toata mobila din aviatiei p care o stii si tu cu 40mil( dormitor, living, bucatarie):))

Mergi la inceput