Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
nelia spune:
Onixone, l-am vazut pe Alex, bravo! Chiar stie ce are de facut! Jocurile sint de pe net sau sint cumparate!?!
Eu astazi am de aranjat 5 dulapuri, doua sifoniere noi in care voi pune doar hainele si lucrurile pe care le folosesc fetitele zilnic, plus cele doua in perete in care voi pune restul... si al nostru. Daca termin asta pina la 2 cind ma duc dupa fete, sint tare! Voi lumina dintr-o data jumatate de casa. Cealalta jumatate merge in debara, dar acolo nu pot face singura, am nevoie de ajutor. Deocamdata ma uit la mormanul de haine din mijlocul salonului si nu stiu de unde sa le apuc! Si asa am un chef de ele, ca-mi tot vine sa ma
undeva, sa nu le mai vad.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
nelia spune:
Elisor, bine ai revenit! Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa! Sanatate multa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
onixone spune:
nelia: jocul asta e cumparat.BOB THE BUILDER
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
Elisor, bine ai revenit.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Adina, mi-a zis Costi ca s-a intalnit cu tine si Ema in parc. Si parca nu-mi vine sa cred ca Andrei e asa de inalt fata de Ema. Chiar e un cap diferenta intre ei asa cum zice Costi?
Andrei s-a lungit foarte mult in vara asta, nu-i mai vine nimic din primavara. Am facut deja doua sacose mari cu hainute de dat, am mai facut loc prin dulapuri.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Ma gandeam ca am sa va gasesc pe la pagina 15 dupa noua ordine mondiala...
Tdi,Elisor saru'mana de urarile de sanatate...la ea au avut efect ...la mine s-au transformat in blestem...soarta
Elisor ti-as povesti moartea caprioarei cu gradinita dar stii asa de bine ca si mine incat sigur asteptam sa treaca vremea si sa se obisnuiasca...
Cu bataia as fi de-acord non-stop numa sa stiu ca scap ca m-am saturat...acuma m-am lipit de a treia amidgalita in 2 luni...un amplu record pentru mine...m-am si plictisit de acelasi antibiotic si acelasi banal diflucan
Oana lu'Alex dastept baiat...bravo voua...cu admiratul altora am sa raman in baza la dasteapta mea maimuta urlatoare...
Beatrice cum mai este Alex?!Cum se obisnuieste cu noua situatie?!Sunt convisa ca este cooperant...
Gusta iar te dai la fund?!Treci aici la povestit despre cum i-a placut Marutului in tara de origini materne...
Gabitza la voi e si explicabil...amandoi sunteti inalti...chiar n-ar avea cu cine sa semene micut...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Si daca tot mi-e rau ca naiba,mi-am mai tras si-un sodou in bort si acuma ma rupe stomcul,hai sa va zic in hal a ajuns invatamantul romanesc...profesorii cer cu nerusinare de la obraz bani ,cica sponsorizari,pentru zugravit,scaune,mese etc...etc...ce pusca mea o mai face atunci ministerul?!Numa bani se aude la doua trei cuvinte...Acuma diriginta cere,problema ei daca obtine,in schimb parintii sunt absurzi ...cica sa semnam o cerere ptr directoare sa-i mute de dimineata ca ei cand mai mananca la pranz si se mai joaca?!
Zici ca numai V B sufera ca face ore dupa-amiza nu juma din copii de varsta lor din tzara...
Dupa 6 ore a venit fii-mea azi acasa stoarsa...cand am vazut si temele m-am pupat singura in oglinda ca sunt om al muncii si nu mai tre sa fac scoala
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
onixone-m-ai complexat cat de bine manuieste Alex calculatorul. Eu pe Maya nu prea am lasat-o sa umble la calculator si, prin urmare nu stie deloc sa umble cu mouse-ul. Si este atat de dragut!
gabitza-ce frumos rade Andrei!
Laura-chiar ca sunt de pomina parintii aia. Noi toti am invatat si dupa-amiaza si nu a fost nici o problema. Vad ca iar te-ai pricopsit cu ceva. Eu stiam ca sodoul ajuta la laringita, nu la amigdalita, cel putin eu atunci il folosesc.
Eu imi caut joburi de vreo luna de zile si nu ma cheama nimeni la nici un interviu. Deocamdata mi-a convenit situatia, ca pot sa o obisnuiesc pe Maya mai usor cu cresa, dar nu pot sa nu-mi pun niste semne de intrebare. Adevarul ca nu am mai lucrat de 3 ani si ceva, asa ca nu cred ca arata prea bine CV-ul meu si-mi mai si schimb cariera.
Noapte buna tuturor!
Olga si Maya (28.05.2005)
omustata spune:
Chris-unde pot vedea si eu pozele cu Emi ca am uitat. M-am dus pe adresa comuna dar nu am gasit nimic.
Olga si Maya (28.05.2005)
babygirl spune:
gabi, ema are doar 87cm...;)si eu cand i-am vazut pe copii alaturi am ramas putin surprinsa, dar cum spune si laura, va seamana pt ca voi sunteti amandoi mai inalti. razvan al soranei, de exemplu, e mai mititel la inaltime decat ema desi e cu 2 luni mai mare.
ieri am fost sa-mi aleg furnirul, sa negociez pt mobila la comanda. sunt eu nebuna sau au luat-o razna preturile? mi-au cerul 2ooo euro pt o bucatarie de 4m doar.