Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Gabitza pe mine nu ma priveste ca cica la noi nu-i valabil...dar mi-am facut la ING pensie privata
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Si io tot la ing ma bag. Nu de alta dar sunt cam singurii in care am incredere plus ca au un agent care se tine de capul nostru pana semnam ![]()
Deci tre sa plec inapoi la bucatarie ca tocmai ce mi s-au imprastiat toate galustele in ciorba. Ma duc sa fac altele. Daca zice 5 linguri de gris la un ou oare de ce m-am incapatanat sa pun doar 4? 
Andreea, mama de Filip si Georgia
elisor spune:
Da. Bine v-am regasit!
V-am citit pagina cu pagina (desi am fost cam bulversata la un moment dat cu numarul de pagini, dar cand am vazut ca nedumerirea e generala m-am linistit ca n-am luat-o eu razna) dar e greu sa "intri in paine" dupa atata amar de pauza, vorba aia, nici serviciul nu l-am inceput.
Am ajuns in tara in 5 dupa cum bine stiau multe dintre fete (apropos, le multumesc Laurei, Ancutei, Danielei, OlguteiM, GabitzeiMercedes, Gabitzei, Simonei ca au intrebat de noi
), dar cum am ajuns am intrat in concediu medical din cauza problemei de sanatate nu fatala, dar grava, din pacate, ca va recidiva. Am venit anchilozata cu mana stanga, nu puteam sa ma spal, sa ma imbrac, aveam dureri de nedescris, noaptea era calvarul ca nu puteam sa stau in nici o pozitie si se mai accentau si durerile. Depindeam in totalitate de scumpul meu sot, care a fost de nota 10 la faza asta luandu-si concediu si el cateva zile sa se poata ocupa de mine si de copii. Plangeam de nervi si de neputinta.
Ortopedul m-a linistit ca nu e ce-mi treceea prin minte (mai ales dupa ce mi-am vazut radiografiile), dar nici prea roz nu e situatia datorita unei calcefieri in zona umarului. Cica voi mai avea probleme de genul asta, nu se poate face nimic decat tratament pentru ameliorarea durerii. Ma gandesc cu groaza ca daca imi e sortit sa traiesc 80 de ani ce naiba ma fac cu mana asta
.
In fine, m-am lungit cam mult. Acum mi-e foarte bine, parca totul a fost un vis de noapte...Sunt inca in concediu medical dar profit de el, macar atata sa merit si eu.
Copiii sunt inregimentati fiecare unde ii e locul. Andreas dornic sa-si revada colegii dar nu foarte bucuros ca trezirea nu mai e la cheremul mariei sale, iar Bianca foarte incantata in prima zi de cresa si dezastru national a doua zi, adica azi. Nu sunt surprinsa absolut deloc, ma asteptam, nici Andreas n-a facut exceptie de la calvarul despartirilor dimineata, dar cu D-zeu inainte mergem ca nu avem ce face si pana la urma va deveni rutina...
Vacanta a fost aproape perfecta, a luat sfarsit odata cu nunta sorei mele, care spre surprinderea mea a fost foarte frumoasa si reusita, desi declar solemn ca am avut prejudecati.
In afara de Amsterdam, Efteling (renumit parc de distractii) si shopingareala (oh, thank you good!
pentru finante, de fapt mamei trebuie sa-i spun asta - ne-am innoit dupa placul inimii, acum ne trebuie dulapuri
) mare lucru n-am facut, desi eu mi-am propus sa ajung si la Paris si la Bruxelles, dar am fost prea lenesi sa ne urnim.
Astea fiind zise consider ca m-am integrat si "back in bussines", parca asa se spune.
Beatrice groaznic arata puiul tau, am ramas socata, ai de ce sa fii suparata, dar incet incet se va reface, astia mici au o forta de recuperare accelerata fata de noi. Febra ce-a facut-o cred ca are legatura cu mana si Andreas a facut febra cand si-a rupt mana anul trecut. Recuperare rapida va doresc!
Pifosului luptator!
Laura ne luam de mana impotriva curentului cum spuneam...dupa cum o stim pe Bianca nu va avea nevoie nici de meditatii, nici de regimuri speciale, se va adapta imediat. Succes!
Dar ce-i cu febra asta la Delia? Apoi stiu ca le culegeti si voi...sanatate! Parerea mea e sa nu mai faci pe viteaza si sa-ti faci timp pentru corpul tau daca vrei sa-ti vezi fetele mari, fa bine si du-te la medic ca nu e de glumit cu sanatatea, nu intinerim ca sa ne permitem luxul sa dam cu flit mersului la doctor. I-a vezi ca-ti dau bataita!!!
Teddy ma bucur ca te-ai recuperat, daca iti arde de smotru si esti din nou general in in casa atunci trag nadejde ca esti bine, dar da-o-ncolo de treaba ca nimic nu e de neamanat cand e vorba de sanatate.
Marilena cum fu acasa mama draga? Dar revederea cu olandezul? De aia n-ai tu timp de forum ca te tzuca non stop, asa-i? Cum ati calatorit? Trebuie sa vedem cum facem schimb de poze...
Am vazut poze cu Andrei al Gabitzei, cu Aidan al Adrianei, cu Isabella principessa de Switerland, pe unde e mami al tau?
Adriana ma bucur de vestile bune despre nepotica ta, intradevar stiinta avanseaza si nu m-ar mira ca intr-o buna zi sa mearga pe picioarele ei, asa sa dea domnu'!
OlgutaM si noi am avut o perioada cu mofturi, fite si tot tacamul nu de multisor, de nu mai ma intelegeam cu ea, intamplator am vazut 3 coltisori de masele si m-am gandit ca alea au fost cauza. Problema noastra ramane in continuare somnul de seara, pana nu ne culca pe toti nici gand de somn. Nu stiu ce metoda sa mai adopt sa se culce seara la ora rezonabila mai ales ca a inceput si cresa.
Sarumana ca ai intrebat de noi
.
Mercedes sanatate Biei! Bafta lui Cristi in noul an, acomodarea primului an a trecut, ai baiat mare.
Gabitza mi s-a rasculat parul citind intamplarea din parc...brrr!
Cristina noi folosim acum Ultradent - pasta de dinti si periuta Aquafresh pentru copii, dar am mai avut Nenedent, Odol-med3, e adevarat ca ne aprovizionam de prin alte parti, dar nu cred ca conteaza foarte mult atata timp cat le facem periajul.
Noi n-am scapat de scutec, am cochetat cu chiloteii toata vara, dar nu e pregatita, kk il face fara pic de jena pe ea, pipi e adevarat ca mai spune, asa ca ne-am intors la nedespartitii si iubitii diapers.
Legat de cochetarie - asa si asa, in unele privinte este, dar in altele nu (se vede influenta masculina a lui Andreas). Prefera pantalonii, dar are preferinte la haine categoric. Se da cu parfum sau spray, se piaptana, isi ia ochelarii de soare (acum nu ca i-a facut praf), are doua gentute micute si cochete facute de sora-mea cu care mai iese afara cand are "treaba". Nu ii place sa-i prind parul, i se pare mai sexy sa-i falfaie vantul
.
Timpul a expirat, scriu la mesajul asta de cateva ore...dar mai revin
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Oana de la mare LA MULTI ANI!
Sa va fie mereu precum va e acum, sa va iubiti ca-n prima zi, sunteti un cuplu frumos, tare drag mie. Aniversare placuta!
P.S. Sper sa ne intalnim 
Si pe mine tot ING ma atrage, ma curteaza cu foc o matusa care-i la AIG si un vecin care-i la AVIVA, dar 4 luni am timp berechet sa ma decid si sa vad ce voi alege in final
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Elisor, bine ai revenit! Sanatate multa! Asteptam poze acum de peste tot, binenteles
Multumesc la comentariul pentru filmuletul cu hlizeala lui Andrei ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
Elisor, welcome back!
Chris, nu magazin pt ca suntem la inceput si e investitia prea mare, e riscant. Sa vad cum se vand si daca merge treaba deschid dar la Cluj pt ca e piata mult mai buna acolo. N-au decat un Z si un magazin care desface Coccodrillo, in rest prostioare...Doar distributie deocamdata. Sper sa-mi iasa asa cum vreau eu. In ianuarie merg dupa mostre si cataloage.
Tdi spune:
Heila!
bine ai revenit Elisor!...si eu am intrebat de tine!
imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate, din pacate cred ca te urmez, deja mi-e greu sa-mi inchid sutienul sau sa ridic mainile sus...stai asa ca am si solutia da lenea e mareeee!
zi-mi daca te intereseaza si iti recomand o crema, nu e o fericire dar functioneaza. Succes cu gradi si scoala!
Loreen, sanatate Deliei! si pitika mea e racita insa nu face febra, a reinceput tusea urata si tare mi-e ca ajungem iar la antibiotice.
nu mai stiu ce voiam sa zic...de 3 ore stau cu mesajul asta si nu apuc sa-l termin ca imi sta pitika pe cap (sau cu fundul pe tastatura si imi scoate ochii cu microfonul, etc)...bunica-sa e ocupata sa se uite la televizor
.
onixone spune:
elisor:uite asa se intoarce umorul ardelenesc!!!
beatricecum se simte Pifosul?
gabitzam : hilizeala mare la voi in casa.Super misto
oana:succes cu afacerile.Poate ne arati si noua ce fel de hainutze o sa aveti!
tdi:la o mare incercare de rabdare te supui!!!succes.stiu cum este sa te enerveze cineva doar cand respira!
si am citit tot dar atat am retinut.Nu mult...dar macar e ceva!
Tocmai il criticam pe fii-miu ieri ca nu face puzzle.Uite ca mi-a aratat el azi, dar numai pe computer.Vezi la semnatura POZE ALEX-ultimul film de la FILME ALEX.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
AHHHH...si am retinut ceva dar am omis sa scriu.Nelia se mai intampla sa am o zi din asta si mie...incepand de la aruncatul mancarii, copil obraznic,sotz tarziu acasa de la munca, balante care nu ies...etc
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Onixone, bravo lui Alex. Vad ca si al tau parca e nascut cu mouse-ul in mana. Astept momentul cand o sa ma dea la o parte de la calculator ca are el treaba ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla