Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
monu spune:
Antonia o da inainte cu kk. a facut de 3 ori dar f mult. Alexia e slabita si nici nu mananca. sunt pe tratament dar.... :((
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
nu stiu ce virus nenorocit bantuie. Antonia a vomitat urat de tot. nu stiu ce sa ii dau ca e bb. mi-e si frica sa ma mai duc la culcare.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
omustata spune:
monu-chiar nu stiu ce sa zic. Imi pare atat de rau ca a luat si Antonia. Daca este virus, nu cred ca ai ce sa-i dai, dar sincer, nu ma pricep.
Mi-a dat si mie soacra-mea sa citesc cartea aia cu "inteligenta emotionala" asta vara, dar sincera sa fiu nu m-a entuziasmat. Adica nu spunea nimic nou. Soacrei mele i-a placut mult.
Olga si Maya (28.05.2005)
Aurasa spune:
La Multi Ani Simona !floare3]

La mUlti Ani Nelia !floare3]

La Multi Ani Loreen !floare3]

Multe bucurii, sanatate si impliniri alaturi de cei dragi !
Denisa - felicitari pentru inimioara care bate !
Monu - ai grija cu fetitele, mergi la dr.
Noi suntem ok. Catalin a fost cu tati la : "Omexpo a Pint show"(Romexpo la Prinshow). Mergem sambata la Baby expo. Mi-a povestit cu lux de amanunte ce a vazut: "incini maaaari, potere, piante. Tanti a dat Tin bomboane, ticou" (Masini mari, postere si pliante.O tanti i-a dat bomboane si tricou). A primit de la nu stiu ce firma 2 tricouturi marimea lui, aveau ca materiale promotionale, imprimate pe textile. Si a fost foarte mandru de ecusonul cu Vizitator agata de gat, normal ca ii ajungea pana la genunchi, dar lui asa i-a placut ca ieri era gata-gata sa iesim cu el in parc.
L-a ciufulit pe Alexandru,la propriu, pentru ca statea pe pernita lui si i-o molfolea. Dar s-a rezolvat situatia.
Pupici si o zi buna
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru