Copiluti de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fete dragi, multumesc mult pentru urari. Noi acum ne-am adunat pe acasa, e ora 5 dupa-amiaza deja, am fost la activitatile de simbata si apoi la restaurant, am mincat si cu burtile pline toti ai mei dorm... imediat ma duc si eu linga ei, ca nu mai pot. Am primit cadou de la sot si de la fete o ie indiana superba, verdeeee (ma innebuneste culoarea asta) si doua desene pe care le-au facut pe ascuns, cu tati. Si asa m-au bucurat toate mesajele voastre, si cele de la Sezatoare, si cele de pe PM si cele de pe robot... ca ma simt mai tinara si mai iubita ca niciodata. Nu stiu cum va fi miine, dar pina acum ziua de astazi a fost foarte frumoasa.

Revin mai pe seara, sper, nu inainte de a ura sanatate copiilor bolnaviori, mai ales Alexiei.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Desi tot va urmaresc din umbra si citesc zilnic ce scrieti, fac ce fac si tot nu reusesc sa va scriu macar cateva cuvinte. Insa in seara asta nu m-am mai lasat si am intrat macar cat sa urez Laurei si Neliei LA MULTI ANI, cu sanatate , fericire, noroc si multa multa iubire!
ELisor, bine ai revenit! Am vazut pozele tale impreuna cu Marilena si Mara si m-am topit de fetitele voastre frumoase!
Monu, nu trece zi sa nu te admir pt cat esti de puternica. De unde mai ai resurse? Sa-ti dea D-zeu in continuare multa putere si sanatate, sa iti vezi fetitele mari si sa fii mereu la fel langa ele! De asemenea, multa sanatate si fetelor(poze cu ele doua este adorabila).
Andreea, felicitari pt primul MAMA...Sanatate lui Filipete!
Clara, vazut si pozele voastre de la mare, dulce foc Teodora!
Adina, succes in amenajarea aparatmentului cel nou, sa-i faceti Papadiei o camera cel putin la fel de frumoasa precum cea cu Pooh din vechiul apartament. Cat despre accesele de cochetarie ale Emei, m-ai dat pe spate!
Nelia, te apropii de ultima suta de metri! ce frumos!

Despre noi...
Dragos este topit dupa fratiorul lui, l-ar pupa tot timpul si nu este deloc gelos pe atentia pe care i-o acord mai ales eu lui Horia. Ba chiar i-a cedat patutul lui tarc si el mai nou doarme pe o canapea, in camera alaturata. Doamne, ce copil mare am!
Ne-am angajat o tanti care sta 6 ore pe zi cu el, ii da sa manance de 2 ori in timpul asta, il scoate la plimbare si in timpii morti ma mai ajuta si pe mine cu una cu alta si a acceptat-o Dragos si pe ea foarte usor. Surprinzator, a mancat si a adormit cu ea din prima zi.
Am fost la Constanta o saptamana de unde am venit raciti toata trupa, mai putin Dragos care pana acum a scapat neatins. Ne-am vindecat insa repede cu totii. Din pacate nu am avut vreme frumoasa, mai mult frig si umezeala.
Horia face azi 2 luni, a crescut frumos, mananca si san si lapte praf, are aprox 5 kg si acum cateva zile a inceput sa zambeasca cuceritor. Faptul ca l-am vazut pe dargos cat de repede a crescut si a trecut de faza de bblus ma face sa fiu atenta la Horia la fiecare detaliu si sa ma desfat din plin cu fiecare baita, fiecare masaj, fiecare papa pe care le facem impreuna. Si el e mai lipicios decat DRagos la varsta lui, adora sa doarma lipit de mine(il mai iau cand are colici)si asta bineinteles ca ma topeste
Dragos pronunta din ce in ce mai multe cuvinte, unele dintre ele nu seamana deloc cu cuvintele normale. Ca exemple:
aaaa = mare
ti = mic
ii = rece
caca = cald, kk, casa
aua= luna
si cel mai haios cuvant este CACAIE, care inseamna...GUTUIE!
Mi-am facut intre timp si o schimbare de look, mi-am facut suvite blonde. Aseara am fost la un party al unei colege de-a sotului si am facut poze, o sa le incarc si vi le voi arata ca sa ma vedeti ce bella sunt si modesta...
Pana atunci va invit sa priviti cateva poze cu Horia, in luna a doua de viata:
www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157602108346673/detail/" target="_blank"> poze HORIA
Edit:am incarcat si pozele de aseara, ma vedeti cu noul look www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157602115583504/detail/" target="_blank"> aici

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Loreen! Sa ai parte numai de noroc de acum incolo, iar belelele si bolesnitele sa te ocoleasca!

Ia uite cat e ceasul si eu nu dorm. Dar am intrat numai sa le spun fetelor care asteptau recenzia de la targ de la mine sa nu astepte - cel putin nu azi. Nu am mai ajuns la targ pentru ca m-am culcat si eu ca o purcica cu Ana si am dormit amandoua pana dupa 4 si cum targul inchidea la 6 ne-am dat seama ca nu are rost sa mergem si am amnat pentru maine de dimineata. Lucru care ma enerva groaznic si nu stiam de ce (in afara faptului ca ma enerveaza cand nu imi iese programul la care am visat toata saptamana). Am aflat si motivul suplimentar ulterior, de fapt mi-a fost reamintit: la ora 15 avem botezul unui nepotel. Asta inseamna ca pana la ora asta trebuie sa mergem la targ, apoi in H daca se va mai putea - si sa ajungem acasa sa ne pregatim pentru eveniment. SI ca sirul de ghinioane safie complet, am zis hai sa mergem pana la magazinul de unde voiam sa-i iau Anei ghetute de toamna, ca tot plecam la munte si o sa aiba nevoie, dar bineinteles ca inchisese pana am ajuns noi. Asta ar insemna sa trecem maine prin Obor, ca au si acolo, dar de, mai vere, cand sa le faci pe toate?

Asa, si dupa ce am venit acasa tarziu (singurul lucru care se incadreaza la reusite este ca mi-am dat jos unghiile false- Doamne, ce bine e sa simti ca ai unghii si nu niste terminatii fara nervi) m-a apucat creatia sa gatesc. Si dupa ce initial am zis ca fac doar un fel, in final am ajuns la 4 (cu ajutor minim de la barbat, care a trebuit sa stea de fundul Anei), motiv pentru care bantui pe aici. E, cum ma voi trezi oare maine ca sa plecam devreme la targ? Nici eu nu stiu, asa ca mai bine va las ca m-am intins cat o zi de post (asa imi place sa scriu cu unghiile mele ca nu ma indur sa plec de la calculator) si va durez o duminica placuta.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia, La multi ani! Sa fii sanatoasa ca iubita esti sigur si sa ai trei copilasi sanatosi care sa-ti umple viata de bucurii!

Laura, iti doresc tot binele din lume de ziua ta! Sa ai parte de toata fericirea pe care o meriti, toate necazurile sa se risipeasca si sa fii sanatoasa!

Androix-si aici tot asta inseamna administrative assistant. Felicitari pentru cuvantul frumos spus de Georgia. Gata, ai doi copii mari.

Andra-iti sta foarte bine cu noul look, iar Horia este un scump. Pare mult mai mare de 2 luni. Sa-ti traiasca!

monule-totusi cred ca este un virus care nu a trecut inca. Tu cum te mai simti, ca parca si pe tine te apucase?

Gata, merg la culcare. O duminica placuta!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, iti doresc tie tot ce mi-as dori si mie, sa fii sanatoasa, sa fii multumita de tine si viata ta, sa ai copiii sanatosi, sa fiti cu totii fericiti impreuna, sa vina doar zile bune de acum incolo! Te imbratisez cu drag si-ti urez la multi ani fericiti!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI LAURA!!!

SA FII FERICITA, SANATOASA, IUBITA SI RASFATATA DE CEI DRAGI.
SA AI NUMAI BUCURII DE LA COPII.
SA AI PARTE DE MULTI PRIETENI ADEVARATI.

MULTUMIM DE CUVINTELE FRUMOASE/SFATURILE SPUSE DE-A LUNGUL TIMPULUI, DE UMARUL PUS LA DISPOZITIE PENTRU "BOCETE" SI DE SRIJINUL ACORDAT.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Are si Antonia diaree.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Loreen, la multi ani! Sa ai o zi speciala, seninsa si vesela si asa sa-ti fie viata de acum inainte!

Andutzy, vezi ce s-au asezat si la voi lucrurile?! Mereu am gandit ca este un echilibru in toate. Dumnezeu ia, dr si da. Sa va mearga tot asa, iar puiutii sa se inteleaga mereu. Am vazut si pozele cu bebe. E tare scump. El seamana mai mult cu tine. Parca Dragost duce mai mult spre sotul tau. Multumesc pt urari. Sa dea Domnul sa terminam odata ap. nostru ca altfel o luam razna cu totii. Am stat pe loc in multe privinte din cauza renovarilor.

Am tot uitat sa va spun efectul povestilor cu lupi asupra Emei..Asada, dupa ce o luna a vrut sa i se spuna doar povestile "Scufita Rosie","Capra cu 3 iezi"."Cei trei purcelusi", in vacanta noastra la Cj, ei bine, acum am reusit sa o fac sa asculte pana la sfarsit si "Alba ca zapada". Toate bune si frumoase pana la finalul povestii, cand apare printul cel frumos pe al sau cal alb ...si...ce credeti ca face printul cand o vede pe "Abada"..? Zice Ema:"Si pintzul a papat Abada"
Azi am fost la zoo.Nu i-a mai trebuit leul, ca de obicei, ea vroia la lupi pt ca "lupul a mancat titza rosie"
Cat despre cuvinte stalcite, avem si noi cateva pe care va las sa le ghiciti: ogutza, obditzi, unghinda mica.

poze din parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI LOREEN! Draga mea, sai fii sanatoasa, voioasa, sa iti aduca viata numai bucurii si impliniri si sa ramai la fel de darnica la vorbe, sfaturi si glume ca si pana acum. Te imbratisam cu drag.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Loreen! Iti doresc sa fii sanatoasa, iubita si cu liniste in suflet, sa te bucuri alaturi de familia ta de, de cele doua fete minunate pe care le aveti. Si sa ramii mereu prietena calda si spirituala pe care am cunoscut-o aici.

Adina, am vazut pozele din Herastrau! Ema - scumpa si fotogenica ca de obicei.
Monu, of, ce probleme ai. Imi pare rau ca a luat si Antonia. Sper sa-i dati totusi de cap si sa rezolvati odata problema. Si eu cred ca e vorba de un virus puternic, care cedeaza mai greu. Sanatate!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput