Copiluti de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani, Nelia! Sa fi sanatoasa si implinita, sa ai parte de multa dragoste si oameni buni alaturi!

Masina de spalat cu uscator poate usca si in 9 ore, dar asta nu inseamna ca nu se poate seta sa le "zvanture" mai repede.:)) Ce v-am scris eu oare de ati inteles ca dureaza 9 ore uscatul rufelor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Nelia!!!!!!!!!!!!!Tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

pentru ca nu prea cred sa pot intra iar...

La multi ani, Laura! DD sa-ti dea sanatate, fericire. Te imbratisez de mii de ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani fericiti cu sanatate iti doresc nelia atat tie cat si familiei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La multi ani Nelia

...iti doresc sa fi asa cum ai visat in copilarie, sa fi prietena copiilor tai, sotie fericita si femeie implinita...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani Nelia! Sanatate multa si un bebe sanatos pe langa multa fericire si impliniri.
Androix, felicitari pentru primul mama
Adina, nu am fost pe faza cand i scris de uscatul rufelor in 9 oere dar m-am mirat de 9 ore alea:)
Inainte sa nasc am luat una sh cu uscator dar nu l-am folosit la capacitate maxima, ce sa zic, nu am avut nevoie pe vremea aia. Asta e ideala pt lipsa balconului mai ales dar si pt cand nu se usuca rufele in zilele reci si ai urgente, altfel consuma ca la balamuc, un fel de AC de iarna:))) Nu stiu ce mai face pana nu ne mutam inapoi acasa, deocamdata o foloseste altcineva.
Tdi, bine ca e totul cum trebuie, ai grija de tine.
Ioana, sa ne faci si noua o recenzie la targul de la Romexpo.
Elisor, multumim pentru mesaje

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Alexia a revenit la diaree. Am dus proba la medlife sa vad ce iese.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia Sa fii iubita si sa ai parte de mult noroc... pupam la voi!

Gusta, Pifosul este bine acuma, multumim de intrebare. Azi am fost cu bicicletele pana la mare si saracutul nu-si poate misca mana cum trebuie, o tine asa in jos, dar mai avem 2 sapt si gata va scapa de ghips.

Monu, aoleu moama cu diareea asta. Pe mine ma omoara treaba asta... Pana nu-si face de lucru virusul nu scapati asa usor. Noi ne-am chinuit 2 sapt cu detoate si nimic. L-a scapat Biotics Baby care si-a facut efectul si l-a pus pe picioare repede... Sanatate!

Gabitza, voi cum mai sunteti? V-a mai trecut raceala.? Sanatate!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

monu- va doresc sa i dati de cap repede si sa fiti sanatosi.
Ce ii drept sincer eu nu stiu ce a fost la noi dar acum e bine... am trecut pe lapte si pot spune ca e mai constipata decat in zilele normale.

Am fost azi la melania la fabrica e la vreo 40 de km de noi si i am luat lui cristi 2 incaltari faine zic eu una imblanita pt iarna si una nu si biei o pereche de pantofi ca cizmulitele care sunt nu mi plac cum ii stau pe picior.

Tot acum ii doresc si laurei un calduros La multi ani sa fiti fericiti si sanatosi toata echipa, sa nu uiti niciodata ca esti baza pentru copilasii tai. Sa mergi la medic sa scapi odata de acele dureri. Cum sarbatoriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

A fost sotul dupa rezultate. toate sunt negative. toate in sensul ca i-am spus sa faca tot ce se poate face din respectivul recipient ca sa nu zic mai direct. deci toate negative. mai asteptam coprocultura. ce are nu stiu ca nu mai pot. e piele si os. plus ca mai nou se plange iar ca o dor picioarele. dar am observat ca se intampla la schimbarile de vreme. adica ma mosteneste pe mine. nu mai stiu ce sa mai fac. mi-e asa mila de ea! e atat de slaba!

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput