Copiluti de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Astazi am ocolit parcurile, ca nu mai pot. Am luat fetele si le-am adus direct acasa, ca si asa la 6 plecam din nou, la patinaj. Dar de la 4 pina la 6 mi-am promis ca nu fac nimic, nici nu gindesc, doar shad...
Androix, sa stapiniti sanatosi aspiratorul. Bafta multa, inteleg ca vei avea nevoie sa gasesti o solutie ca sa poti continua scoala. Eu voi fi la anul in aceasta situatie, ca cel mic va fi mic de tot, nu de gradinita, pe fete tot nu as vrea sa le las mai mult de ora 3 la scoala/gradinita, ca sa am timp sa ma ocup si de ele... dar cursuri teoretice nu mai sint in program, iar pentru cele practice am nevoie sa fiu libera, sa lucrez in grup la ore stabilite de toti, sa fac benevolat sau chiar sa lucrez citeva ore, altfel nu pot continua programul. Deci va trebui sa fiu libera ziua si nu seara. Nu stiu cum vom face... Sanatate multa la toti!
Gabitzam, sanatate multa! Astept si eu cu nerabdare perioada virozelor canadiene... de toamna!
Gtexro, de data asta nu am mai avut cum sa asteptam consimtamintul Tudorei pentru ca a venit bebelusul cind a vrut el. Tudora si acum spune nu daca o intrebi daca vrea un fratior, dar Agata, de data asta, l-a vrut inainte de a-l concepe. Si nu orice, ci musai baietel. De ziua ei, cind i-am facut tort pe malul marii si a suflat in luminari, dorinta mare pe care si-a pus-o a fost ca bebelusul din burtica sa fie sanatos, dar si baietel... ca ea are o surioara deja si vrea si un fratior. Cu lectiile mergem mai bine, de doua zile a fost chiar in regula, se pare ca a inceput sa-i placa. E foarte incintata de scoala, o iau superexcitata de acolo si imi povesteste cite o ora cite-n luna si-n stele au facut in citeva ore.
Nu mai stiu daca te-am intrebat, dar parca nu... Hormonii, bata-i vina. Tu nu intri la Sezatoarea canadiana? Unde locuiesti in Canada? Nu vii la marea intilneala de la 1000 de insule de pe 6-8 octombrie? Cica sint 30 de familii care vin...

Voiam sa va mai spun ceva in legatura cu adaptarea la gradinita. Stiti ca Tudora a inceput sa plinga dupa mine dupa ce ne-am intors din vacanta. Ei, cum a inceput sa o duca tati, s-a linistit. Acum mi-a venit inima la loc, chiar daca am dus-o eu si ieri si astazi (ca sa nu o mai trezesc atit de dimineata, ca-mi era mila de ea), nu mai am probleme. Ajungem, ii spun ca trebuie sa plec, ma imbratiseaza si ma pupa si imi zice by-by si gata. Deci, daca mai pling copiii cind ii lasati, poate ar fi bine sa alternati dusul, o data voi, o data taticii... poate ca se despart mai repede de ei, ca stau mai putin cu copiii.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Nelia, da m-ai intrebat si ti-am si raspuns...stau in Saskatoon (central Canada). Ohooo, ce-as veni si eu la insule dar suntem prea departe. Va invidiez ca puteti sa va intalniti. Aici sunt doar cateva sute de romani si cu cei pe care am reusit sa-i cunoastem intr-un an de cand ne-am mutat ne vedem foarte rar. E singura chestie care imi lipseste. Dar cine stie, poate ajungem si prin est intr-un an doi; compania mea tocmai a fost preluata de o alta, mai mare, cu sediul principal in Toronto (nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu). Mai sunt deocamdata proiecte de terminat in zona si o sa pastreze si sediul asta pana una alta.

http://www.dropshots.com/gtexro

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-mii de scuze!! Ti-am spus ca sunt uituca rau de tot. De Androixmi-am amintit pentru ca a facut un comentariu mai mare si m-a intrebat si in ce directie mi-am schimbat cariera si am uitat sa-i raspund la intrebarea asta . Deci multumesc mult si tie si Danei pentru incurajari.

Androix-si ca sa-ti raspund la intrebarea cu cariera, mi-e si rusine s ao numesc asa. Eu am lucrat cativa ani in banca si in Romania si aici. Numai ca aici diferenta este foarte mare fata de Romania, in sensul ca nici banii, nici reputatia nu se compara cu cele din Europa pentru un functionar bancar. Salariile sunt mizere, reputatia asisderea. Nu mai vorbesc de concediu, care este aproape inexistent. Asa ca incerc sa ma angajez ca functionar pur si simplu (administrative assistant). Se castiga mult mai bine, conditiile sunt mai bune, etc.
In alta ordine de idei, intr-adevar, chestiile astea sunt ereditare, se zice, dar nu stiu in ce masura. Si eu cred ca daca detectezi problema din vreme (Doamne fereste sa existe vreuna), totul va fi bine. Doar tu spuneai ca pe soacra ta o apuca rar crizele si nici nu s-a tratat.
M-ai speriat cu accidentul cu prezervativul. Eu pe el ma bazez de cand ma stiu . Eu sper ca nu este nimic pentru ca stiu ca si tu asta iti doresti. L-ai face pe al treilea?

nelia- daca ramane Iancu. Ti-am zis ca mie mi-e tare drag numele asta. Cat despre gradinita, a dus-o si sotul meu intr-o zi si tot a plans alea 5 minute la despartire. Am intrebat-o cand am luat-o daca a plans dupa tati si a tinut sa-mi faca precizarea ca nu dupa el a plans ci dupa mine .

Teddy-nici nu ai idee cat ma bucur ca totul a iesit bine la biopsie. Multa sanatate in continuare.

mercedes-ma bucur mult ca Bia este mai bine, iar daca cere de mancare, asta este un semn bun.

Acomodarea Mayei la daycare merge si nu prea. Adica a mers destul de bine, dar tot plange la despartire dupa 3 saptamani. De luni vreau sa o si las sa doarma acolo, dar sa o iau imediat dupa, ca sa nu trec brusc la program full time si i-am tot explicat asta de o luna de zile. Dar azi mi-au zis educatoarele ca a fost mai trista ca de obicei, ca a si plans pe la mijloc si ca in general nu a fost cum este de obicei. Ele ziceau ca poate a crezut ca ramane sa doarma de azi acolo. M-a cam intristat povestea asta, dar incerc sa nu ma gandesc pentru ca efectiv nu vreau sa dau inapoi.

Ma gandesc cum eram cu un an in urma, cand Maya nu mergea desi avea 14 luni si ceva, cum nu s-a ridicat in picioare pana la 19 luni si nu-mi vine sa cred cand o vad acum cum se catara peste tot cu mare usurinta, nu-i este frica sa se dea pe toboganele cele mai abrupte, alearga si se joaca ca toti ceilalti copii. Doar de sarit nu stie sa sara inca . Dar o sa o faca ea si pe asta, in ritmul ei, ca si pana acum.

Si mai vroiam sa va spun ca Maya s-a ingrasat in ultima luna 1 kg. O fi normal la varsta asta? Mi emi se pare enorm si mananca de sparge. Pur si simplu nu o pot opri. Are acum 15.5 kg. asa ca mygirl eu te inteleg perfect cand zici ca o tii pe Alex la dieta.

Hai ca dau drumul mesajului ca m-am intins mult de tot.

Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI NELIA!!!!

Sa ai o nastere usoara si un baietel sanatos si cuminte.
Sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi.
Sa ai multe bucurii de la copii.
Sa ramai aceeasi persoana pe care am cunoscut-o aici.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Nelia!
Sa fii sanatoasa, sa nasti usor, sa aduci pe lume cel mai frumos si sanatos si mancacios baietel! Sa te bucuri de familia ta mare si toti cei dragi sa-ti fie sanatosi si aproape!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani NELIA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Nelia si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Nelia! Sa ai parte de sanatate si fericire, de o nastere usoara si rapida, dar nu prea rapida

OlgaM, daca e sa fie il fac ca nu am incotro, avort nu fac ca am facut unul la tinerete si nu mai vreau sa trec prin asta inca o data. Asa cum i-am spus lui Mihai n-om fi noi nici primii nici ultimii care fac 3 copii fie intentionat fie din greseala O sa ne descurcam cumva, se descurca altii mai amariti ca noi. Problema este ca va trebui ca multe din lucrurile pe care le planuiam pentru noi doi personal sa le punem iar in asteptare, atata tot. Accidentul s-a petrecut din cauza zbuciumului momentului cu putina atentie poate fi preintampinata o astfel de intamplare.
Cu cariera iti urez multa bafta. La noi administrative assistant e un fel de secretara administrativa, in general un om bun la toate care rezolva tot ce tine de administrativ intr-un birou. Cam asta sunt eu. Dupa ce termin facultatea ma gandeam sa ma fac assistant manager, secretara directorului, care e ceva mai mult decat o secretara si pentru care cunostintele administrative nu sunt suficiente pentru ca in lipsa directorului ea ii tine locul. Un fel de mana dreapta intre director si restul lumii. De-asta ma bate gandul sa fac un master in marketing. Insa vara asta mi-a incoltit in cap ideea sa ma fac traducator. Cand termin facultatea sunt din oficiu autorizata, doar trebuie sa-mi iau hartia de la min. de justitie.
Nu ca ar fi ceva usor sau mai usor decat altceva, dar as putea lucra de-acasa, desi am gasit un forum de traducatori cu useri din toata lumea si toti se bat cu pumnul in piept ce munca seriosa e asta si cum nu sunt ei mamici care stau cu kinderii acasa si mai si traduc din cand in cand.

V-am zis ca Georgia a gangurit Ma-Ma acum cateva zile? Creste fata mea!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao....pe aici si noi, incerc sa ma adun. nu am intentionat sa sperii pe nimeni cu ce am scris ieri, imi cer scuze, eram disperata si aveam nevoie sa vorbesc cu cineva...va multumesc ca m-ati ascultat! indraznesc sa sper ca problema mea sa fie o lectie si pentru altii, sa mergeti la doctor si la analize cand simtiti ca e ceva in neregula, nu mai amanati si nu cautati scuze!

eu m-am fofilat la maxim, cand ma gandesc ca nici nu voiam sa aud sa merg la ecografia care mi-a descoperit "buba" mi se face rau, noroc cu sotul care a insistat si insistat...altfel peste cativa ani ma trezeam cu cancer...sa spunem lucrurilor pe nume, ca pana la urma de asta e vorba, polipii sunt tumori pre-canceroase care mai devreme sau mai tarziu se transforma, de aia trebuiesc scosi urgent! [atentie, nu vorbesc de aia din nas, e total altceva].
pana una alta am scapat si de data asta!

revin mai tarziu ca vreau sa va raspund tuturor cu calm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Nelia! Sa fii mereu fericita si senina, cum esti acum, si sa ai parte numaide bucurii alaturi de cei dragi!

Of, ca mult ati mai scris! Nu mai intentionam sa si scriu, dar daca vad ca Ana inca mai doarme, iar tac'su nu s-a intors inca de la pesuit, sa profit si eu un pic (nu ca as avea o granada de treaba). Ma rog, treba, ne-treaba cand se trezeste mimoza plecam la targul de la Romexpo sa vedem ce mare mana cereasca e acolo, iar apoi in H sa vizionez si acolo. Imi plac tare mult zilele astea: vine indata si Baby Expo si mai ales concediul. Mi-am dat seama ca nu are rost sa plecam de joi (prima zi de concediu), ci o sa chem bona ca intr-o zi normala, iar eu si barbatul vom haladui pe la Ikea si prin alte locuri unde nu reusim sa ajunge. Dar de vineri vreau sa plecam la munte - vremea cica nu va fi gtozava - acuma ramane sa decidem unde. Barbatul tot insista sa mergem la Cheile Gradistei, imi place si mie acolo, dar ma enereveaza ca e cam departe de sosea si as vrea si eu sa mai vizitam/mancam si prin alte locuri si presimt ca lenea noastra proverbiala ne va impiedica. Eu ma gandeam la Allysa, am vazut si Muntele Rece unde a fost Lucas, arata bine (nu m-am lamurit cat costa camera) si o sa dau si o cautare indata sa mai vad si alte locuri (bineinteles astept si alte sugestii). Oriunde mergem vreau sa ma odihnesc ca iar am avut o saptamana nebuna si dupa concediu pana la sfasitul anului va fi nebunie mare.

Pana una-n alta cred ca ma duc sa ma culc langa Ana (nu ca n-am fi dormit impreuna pana la 10, dar am fost cu ea pe jos pana la Mall si chestia asta ne-a obosit groaznic) si las cautarile pe mai tarziu!

Atata mai voiam sa spun:

Denisa - felicitari si sarcina usoara si fara incidente!

Teddy - ma bucur mult ca esti bine!

ANdroix - groaznic ce se intampla cu soacra ta.

Daniela - pe unde esti?

Elisor - astept o poza mai explicita cu noua culoare si tunsoare (ma tunsei si eu aseara la salon, si nu la coaforul din cartierul unde stateam inainte, ca de obicei; 2 ore m-a tot tuns, frate, cam 1 cm, numai mult - dar e placut sa te bibileasca cineva. Daca ajung sa-mi dau jos si nemernicele astea de unghii false si la cosmetica si epilat ma consider un on fericit).

Multa sanatate la bolnaviori (un pupic special pentru Alex), si Ana e inca cu mucii-n brau, dar efectiv nu are cum sa se vindece atata timp cat ea vrea sa mearga desculta si dezbracata, cum o facea vara. Va pup si va doresc week-end placut!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput