Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by simona_filipas
Bea multa sanatate Pifosului.Tu cum te mai simti?
Multumesc de intrebare. Cam la fel. Cred ca imi trebuiesc cateva ore bune de fizioterapie ca sa-mi refac spatele...
Loreen, multumim frumos. O sa treaca si de asta!
Oana, sa va fie de bine cu iesirea... Ce te invidiez ca ati fost la munte. aer curat, distractie. Hihi!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
Acum pot sta si eu doua minute la calculator ca l-am culcat pe filip.
Loreen, pai face tratament cu xanax d-ala cel mai puternic. Problema este ca indiferent de tratament crizele astea revin periodic, iar in timpul crizei trebuie alta medicatie, nicidecum xanax, ca in criza e exact pe dos. E exuberanta, rade tare, vorbeste tare, vorbeste cu toat alumea pe strada, cunoscuti sau nu, canta
ce mai ca un om cu probleme. Si doctora ei care ii da tratament e cam dobitoaca, altceva decat xanax nu stie. Se intereseaza Mihai s-o duca la cineva la 9 ca sa-i dea ce medicamente ii trebuie, ca va dati seama ca astea de psihopupu nu-ti da nici dreq fara prescriptie. Acu ma gadesc ca proasta daca o fi si ereditara boala asta, ma trezesc peste 20 de ani ca il alerg pe MIhai cine stie pe unde, sau mai rau, copiii 
La multi ani, Simona! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Andreea, mama de Filip si Georgia
monu spune:
Denisa, sanatate multa si sarcina usoara.
Alexia se pare ca incepe sa isi revina incet incet. ![]()
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
Simona, la multi ani!!!
Sanatate copilutzilor bolnavi!
. in categoria asta ne inscriem si noi, din pacate, Aly e subfebrila si tuseste iar, de fapt are o luna de cand tuseste si in loc sa-i treaca vad ca se inrautateste. cu raceala ne chinuim de aproape o saptamana, noroc ca batista bebelusului scoate tone si ne mai salvam cumva...Androix, inca o data iti multumesc! nu stiu ce-am fi facut fara ea!
azi am facut marele pas: am dus cv-uri!
vreau sa lucrez in week-end si sunt centre comerciale care angajeaza pentru perioada sarbatorilor personal suplimentar ca de prin octombrie se prelungesc orarele si au deschis pana si duminica...astept sa vad daca iese ceva!
ieri s-a operat socru-miu de varice si deseara dam o fuga pana la ei sa-l vedem, cu ocazia asta o ducem si pe mama si o las plocon la sora-mea (
), vrea sa stea cateva zile la ea apoi pleaca spre RO...pfiuuuu, acuma parca-mi pare rau!
ma duc sa-i fac papa la pitik, revin. 
babygirl spune:
simona, la multi ani!!
denisa, felicitari pt inimioara si sarcina usoara!
elisor, sunt si eu tare curioasa sa vad pozele voastre!
ingrosam si noi randurile pt ca si ema este racita. noaptea trecuta nu a reusit sa doarma din cauza mucozitatilor. deocamdata nici un alt simptom.
Mercedes spune:
Am fost azi la medic cu bia ne a interzis pentru ziua de azi mancatul doar apa plata si ceai si metoclopramid. Daca pana maine nu i trece ma internez cu ea in spital.
simona_filipas spune:
Oana, Tdi, Bea, Androix
multumesc frumos
Laura nu-s nervoasa cu gradi ci handicapatul de calculator ma omoara cu zile.E incet si prost rauuuuuuu...iara eu nu stau prea bine la capitolul rabdare.Asa imi vine sa-l arunc pe geam.
La capitolul gradi stam excelent.Primele doua zile a plans foarte putin cand l-am lasat dimineata dar cum am iesit pe usa gradinitei s-a potolit.Acum abia asteapta sa mearga la copii.Au o educatoare tanara care-i pe gustul lor si-i invata tot felul de traznai.A invatat un catecel, sa numere invers de la 5 la 1, sa danseze twist( in felul lor ) are tot felul de activitati interesante si noi pentru el ceea ce-l incanta foarte tare.Azi e prima zi in care-l las sa si doarma ...sa vedem ce parere are.De mancat, la gradi mananca foarte bine.Ieri imi spunea educatoarea ca dupa ce a mancat toata supa si aproape tot pilaful s-a lungit pe scaunel cu manutele pe burtica spunand :"gata, nu pot, Dado ae buta mae" adica are burta mare.
Pampers avem numai la somn.
Sper sa-l tina tot asa.
Monu sa-ti traiasca printesele.Tare-s frumoase.
Tdi bafta multa cu cv-urile.
Elisor tu cum te mai simti?
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
monu spune:
Mercedes, offff imi pare rau. sper sa fie bine la noapte si sa nu ajungeti la spital. noua pedi ne-a dat aseara Debridat si Ercefuril. Si azi a incepu sa faca deja legat. Asa ca trag sperante sa isi revina.
Loreen, Simona, multumim.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
simona_filipas spune:
Babygirl 
Mercedes eu am trecut prin faza asta cu spitalizare si perfuzii.Sincer iti spun ca in afara de perfuzii si medicatia aferenta nu-i face nimic special ce n-ai putea sa faci si tu acasa.Stiu prin ce treci si te inteleg foarte bine dar eu una nu l-as mai interna decat in caz de forta majora pentru ca exista marele risc sa te duci cu una si sa vii acasa cu zece boli. Cu metoclopramidul, pediatra noastra din spital a zis sa o lasam mai moale ca daca ar fi dupa ea l-ar interzice pe piata.Ne-a recomandat stari de voma Debridat, Biotics si Hidrasec pentru diaree.
Ca si regim alimentar in primele doua-trei zile paine prajita, grisine(uscaturi in general)ceai de menta amestecat cu chimen, iaurt Activia, supa de pui dar nu grasa, branza dulce, banane,orez (Dragos il manca foarte bine decat daca-l amestecam cu branza si iaurt), cartofi copti .....o sa mai scriu daca-mi mai aduc aminte.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Mercedes spune:
simona, monu- mersi pt raspunsuri dar problema mare e ca bia refuza sa manance dietetic. Stiu ca ii este foame pt ca merge la frigider si mi spune ca de acolo ii tb ceva.Decat sa manance dietetic prefera sa bea doar apa.
Azi de ex mi a mancat vreo 4 stiksuri si apa la greu.Nici eu nu vreau in ruptul capului sa o internez asta o puteam lejer si sambata trecuta... dar daca no conving cu mancarea nu stiu ce sa mai fac.Am primit un regim pe vreo 4 zile zic eu f drastic, sper sa ne putem tine de el.