Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
simona_filipas spune:
Tot eu...mi-am adus aminte la regim ca avea voie si macaroane cu branza dulce.
Denisa felicitari pentru inimioara.Sarcina usoara.
Multa, multa sanatate tuturor bolaviorilor.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
monu spune:
Mercedes, nici alexia nu prea mananca. dar o las in pace. si noi tot covrigei, juma de banana, o lingura de pui fiert si atat.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Tdi spune:
am uitat s-o felicit pe Denisa pentru inimioara...sarcina usoara si fara probleme si sa-i dea D-zeu un fratior sau o surioara lui Christian!
loreen spune:
[comis sans ms]Gabi daca ai pe cineva sa-ti administreze tot ce-i dau in spital prin branula atunci mai bine iti iei CM si stai tu acasa cu ea...sa nu veniti vorba Simonei cu alte belele pe cap...
Tdi de ce sa-ti para rau...de la distanta ca intelegeti cel mai bine...las voi sa fiti sanatosi...
Cuscra dupa umilele mele cunostiinte medicale si din experienta neamurilor mele culmea ca se mosteneste...acuma lasa povestea lui Creanga cu drobul de sare pentru altii care au timp de asa ceva...si eu m-am gandit sa nu mosteneasca barbate-miu oarece hibe de la ai lui dar vad ca s-a dus la al din mijloc...sa le stapaneasca sanatos...cert este ca la cele mai mici simptome trebuie ne cautam...rage experienta-n capul meu
Gata ma duc sa-mi iau copilul de la scoala[/comic sans ms]
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
[maroon]"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"[/maron]
nelia spune:
La multi ani, Simona!
Denisa, felicitari pentru inimioara care bate! Sper sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara.
Santate multa copilasilor bolnaviori! Am vazut ca sint citiva, nu-i mai enumar, sper doar sa se faca toti repede si bine.
OlgaT, chiar ma intrebam ce mai e cu tine! Bafta multa in noul serviciu, sa treci cu bine de lunile de proba.
Androix, imi pare rau pentru soacra ta! Si da, e ereditar, dar eu cred ca tine foarte mult si de viata pe care o ai, intotdeauna exista un factor declansator pentru bolile de genul acesta. Asa, multe sint ereditare si fara sa vrem ne gindim sa nu fi mostenit si noi sau copiii nostri. Nu ne ramine sa speram ca nu... Ai inceput scoala, cum te descurci, mai ales ca soacra nu te mai poate ajuta, cel putin nu acum.
Monu, am vazut fetitele! Scumpe foc. In afara de ochi, mi se pare ca seamna totusi un pic una cu alta.
Spunea Simona ca doctorita i-a spus ca poate sa manince cartofi fierti si paste cu brinzica... Eu stiu ca la diaree nu are voie cartofi, pentru ca sin foarte usor digerabili si poate da din nou in diaree, iar pastele, din contra, sint greu digerabile si dau de lucru stomacelului si asa destul de incercat. Ma bine sa bea apa si sa nu manince nimic sau cite o lingurita din ce are voie, ca asa isi revin cel mai repede si vor recupera dupa ce se fac bine.
Mercedes, sper sa nu fie nevoie sa te internezi. Sanatate multa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
elisor spune:
Am scris de dimineata un mesaj lung (doar ma stiti
) si ma gandeam ca ce-ar fi sa-l salvez in word dar sa ma-mi termin intai ideea, ei bine, n-am terminat-o ca s-a luat curentul pentru mai putin de 1 sec. (ceasurile din casa nici n-au apucat sa se deregleze) suficient cat sa-mi iau adio de la postare, de fapt n-am apucat sa spun by, by...
Mercedes/Monu am un regim pentru BDA (boli diareice acute) primit de la un medic gastroenterolog cand am avut probleme cu Andreas, daca il doriti vi-l pot trimite. Santatate puiutilor vostri!
Monu sunt dulci tare papusile tale, cat pot fi de diferite si ce mica pare diferenta dintre ele...Antonia se pare ca va avea ochii albastri?! Sarumana de complimente 
Laura tie iti scrisesem un roman legat de boli, tratare, vizite la dr si cam tot ce tine de acest domeniu in speranta ca te mobilizez/sensibilizez, dar nu mai am energie sa reiau nici un cuvintel, poate gandurile mele se vor regasi printre ale tale si ajungi si tu sa te tratezi...speranta moare ultima, nu?
Mersi de compliment, dar mie mi se pare ca ma exprim cam incalcit pentru ceea ce vreau sa spun de fapt, da bine totusi pentru ego sa te aprecieze altii 
Oana bine ati ajuns acasa, m-am gandit la voi ce bine v-ati incadrat in timp, exact cand ne-a mangaiat soarele ati venit la munte, acum s-a racit vremea cam prea mult pentru oasele mele hodoroage. Sarumana si eu de complimente, prind bine
. Imi trimiti si mie pozele, pls?
Mercedes/Monu am scris si de dimineata, mai e si Bioticsul foarte indicat in cazurile voastre, dar am vazut ca a scris Simona.
Teddy si sora ta e tot in Italia? Santatate socrerului, am inteles ca e un om apreciat de tine. Bafta cu cv-urile, sa-ti iasa pasenta.
Simona ma simt excelent, sarumana de intrebare, de luni incep serviciul si tb sa fiu in forma maxima. Tu cum ai petrecut/petreci azi, ca nu zici nimic despre asta?!
Marilena sanatate lui tati, cum se mai simte? Am vazut si salvat pozele tale, le pun si eu pe ale mele. Nu mi-ai spus cum a fost drumul cu autocarul...
Adina very soon poze...m-am vopsit si tuns sa arat si eu dama bine la nunta sora-mii, dar m-am ales cu par ce-mi cade din belsug. Sanatate Papadiei!
Androix bine te-am gasit si eu! Sanatate Filipului si tie! Nasol ce spui despre soacra ta. Ce mai inveti acum ca doar scoala n-a inceput inca?!
Denisa felicitari! Sa ai o sarcina usoara!
Gabitza eu nu mai vad listuta de pe prima pagina, am zis din amintiri si dupa ce i-am dat send mesajului m-am dus repede sa verific sa nu gafez cumva si sa am timp sa retractez...n-a fost cazul.
OlgaT bafta la job!
Bianca & Mara
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cloreta spune:
Hello,
TDI, la multi ani pentru sot, se mai poate si azi?
Simona, la multi ani, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume dar mai ales de sanatate.
Denisa, felicitari pentru gugu din burtica, ai grija de tine.
Monu, Mercedes, Beatrice, multa sanatate puilor, sper ca nu am uitat pe nimeni.
Beatrice, cat mai sta puiul cu manuta asa?
Elisor, bine ai revenit, am vazut pozele de le Gusta, sunteti faine de tot iar fetele m-au omorat de-a dreptul. Bianca cu parul ei blond de zana si Marutu cu carliontii aia de iti vine sa o ciufulesti. Voi aratati extraordinar de bine
Sa va arat cateva www.dropshots.com/cloreta#albums/mamaia%202007" target="_blank">poze de la mare
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
omustata spune:
La multi ani, Simona! Sa fii fericita si sanatoasa!
Ma bucur ca Dragos se acomodeaza bine cu gradinita.
La multi ani sotului lui Teddy! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti impreuna ca pareti sa va iubiti tare mult.
OlgaT-eu am intrebat de tine in fiecare mesaj si nu am primit nici un

Nu ai spus daca ai vreun rezultat la eco. Succes mult la noul job!
Eli, Gusta-am vazut pozele voastre. Foarte frumoase!
Teddy-m-am enervat numai citind ce ti-a facut mama tata. Cred ca m-as fi enervat tare in locul tau.
Androix-multumesc de incurajarile legate de job searching
. Cum ai curajul sa-l lasi pe Filip cu soacra ta?
mercedes-sanatate multa Biancai! Si soacra mea, care este medic pediatru, nu agreeaza metoclopramidul. Mie intr-o vreme, in adolescenta imi dadea depresii puternice si soacra mea cica intr-adevar este unul din efectele secundare. Eu de atunci nu mai iau.
Stiu ca mai aveam de raspuns, dar pe cuvant daca imi mai aduc aminte acum.
Va pup!
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
Elisor, am o rugaminte, ziceai de un regim in cazuri de boala diareica. Ar fi bine daca l-ai trimite la copiluti_mai_iunie@yahoo.com, sa-l avem toate acolo daca o fi nevoie, Doamne fereste.
N-a disparut lista de la inceputul capitolului. Doar ca am separat in doua mesaje lista cu ce era mai sus. Cand dai reply vezi mai usor ultimele mesaje.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla