Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
monu spune:
Simona, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
denisa73 spune:
Avem o singura inimioara care bate!M-am lasat de 4 zile de tigari si mie frica sa nu patesc ca la Cristian cu sangerarile.De dimineata am vazut putin maro,sper sa nu se face rosu.Cred ca ii e dor de tigari...sau poate din cauza ca Cristian e racit rau...
Va pupic dulce!
6+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Androix spune:
helou
Cuscra, da cam avertizeaza. Va povesteam eu ca m-am certat cu ea acum cateva luni, ala a fost un semn, si au fost mai multe. A mai facut asa fix acum 5 ani in vara dinaintea nuntii noastre dar acum am tot sperat ca nu o paste o noua criza. E nasol, altfel in perioadele de remisie e destul de ok, un pic cam prea depresiva imediat dupa criza si o tine depresia cateva luni bune dar cand ii trece e chiar normala. As vrea s-o internam dar am un prostanac de barbat care nu e in stare de nimic cand vine vorba de ma-sa, iar eu sa las copiii si sa ma tin dupa ea nu pot. Asa ca astept cu nerabdare sa-i treaca 
Andreea, mama de Filip si Georgia
loreen spune:
Simona iti doresc de ziua ta cei mai frumos pe lume,sa ai o viata lina si domoala,numa bucurii ca sa le imparti cu cei dragi sufeltului tau...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Cuscra sa de-a naiba in depresiile astea...nu ar fi trebuit sa urmeze un tratament pe termen lung,sa fie consiliata terpeutic la psiholog sau psihiatru, in loc sa umple langa dezlegata...poate sa-si faca rau sau mai rau sa faca cuiva...
Io cel putin asa stiu...ca in cazurile de depresii profunde se face tratament nu gluma cu ansilan, xanax si tot ce deriva de aici...
Si lasa-ma cu barbatii astia care plang inca pe umarul lu' mamicuta... ca si al meu inca mai are reminescente da i le tai eu din scurt...chiar ma gandeam unde sa plec in concediu cand o crapa ma-sa...soarta...n-am stiut
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Elisor, Gabitza, Monu, Laura multumesc din suflet pentru urari.Asemenea va dorim si noi.
Pentru toata lumea , macar virtual, 

Dau drumul la mesajul asta ca deja il scriu de o ora si revin.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
monu spune:
SURORILE
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
mygirl spune:
LA MULTI ANI SIMONA!!! Sa ai parte numai de sanatate si bucurii alaturi de familia ta! Multumesc cu cinstea, a picat la fix ca e prima zi de cura, sunt cam lesinata de foame si macar virtual pot sa ma indop ca nu ingrasa.
Azi am revenit in campul muncii dupa o minivacanta, scurta dar reusita. Am fost in Poiana Brasov, am avut parte de o vreme superba, am petrecut clipe minunate cu Alex, sotzul find mai tot timpul la cursuri. Ne-am tavalit prin iarba, am cules floricele, ne-am dat in leagane, ne-am indopat cu kurtosi(cred ca asa se scrie, e vb de colaci secuiesti
, o bunatate). Ma bucur f tare ca am reusit sa ne intalnim cu Eli si Bianca, a fost tare placut sa vedem fetele impreuna si sa mai stam la o vorba. Eli,multumesc de cuvintele frumoase, si intr-adevar Paul a avut o revelatie in ceea ce priveste comportamentul copilului de 2 ani. Data viitoare cred ca o sa fac un complot sa ne intalnim cu toata gaska, poate atunci o sa fie mai indulgent la comportamentul Alexandrei.
Si fetelor, sa va spun ca Elisor arata super, si-a schimbat culoarea parului si ii sta tare bine, roscata si cu ochii albastri, o combinatie superba. Si vorbea de piticii mei cu cura, pai ea m-a facut sa-mi doresc sa mai dau jos un pic, arata senzational. Bianca o frumusete si o dulceata, chip de ingeras, mi-a placut de ea mult ca are personalitate, pare f independeta.
Multa sanatate la copilasii bolnaviori - Monu, sper sa se simta mai bine Alexia, Pifosului ii doresc sa se refaca repede manuta.
Am citit pe fuga toate paginile restante, dar eu stau atat de prost cu memoria ca vroiam sa spun multe dar cuvintele mi-au ramas undeva pe drum.
Clara, imi pare bine ca ne-am cunoscut live, ai o papusa de fetita.
Merg acum sa-mi mananc gratarul, ca mai am un pic si rod tastatura.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
patriciaRO spune:
Simona
Sa fii fericita si iubita. Multa santate! te pupam!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Denisa ce fericita trebuie sa fii...iti doresc din toata inima sa-ti tii copilasul in brate...
Si eu am avut sangerari,nasoale chiar,intai rosu aprins si apoi s-a maronizat...era placenta mea suferinda...dar a fost bine in final...Tin pumnii
Mygirl fac si eu precum Elisor...ce ti-o trebuie tie cura zau asa...sa nu patesti ca mine...am dat un milion sa-mi stramtez fustele de merg la munca...si vad ca imi cad iar de pe mine...ma ajuta mult si amidgalitele lungi si dese...
Fetele cand le relationam?!
Elisor roscata?!
Monu doamne cat sunt de frumoase...desi nu seamana ...sunt scumpe tare...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA