Copiluti de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
Androix spune:
Am vazut eu ieri la un sensiblu hydrasec, Monu. Daca nu mai gasesti spune-mi repede si fug sa lichidez stocul.
E in regula, credeam ca se simte asa rau in continuu de vineri si nu retinusem ca ati fost si la medic sambata. Daca v-a zis sa va asteptati inseamna ca stie el. Daca stau sa ma gandesc asa mi-a zis si mie medica anul trecut la mare cand a facut Filip intoxicatie alimentara. A debutat cu varsaturi si a continuat cu diaree. Si noua tot ercefuryl ne-a dat atunci. Doamne ce am mai tras ca nu-si mai revenea cu scaunul. Neaparat sa ii dai de refacerea florei intestinale ceva.
Va pup, ma duc sa ma culc langa kupilasi. Mai nou Filip doarme in patul mare deci eu dorm pe dunga.
Andreea, mama de Filip si Georgia
OlgaTarziu spune:
Intru in super viteza. sa vad cat ma lasa balaurul.
Tdi la multi ani cuscrului! Te pup de milioane de ori.
Laura, Gusta
As scrie mai multe dar doamne ca nu am cand. Poate in week end apuc.
Beatrice roaga-i sa-i schimbe gipsul. Lui Tony i-au pus unul ordinar si greu iar dupa o saptamana l-au schimbat cu unul usor de fibra de sticla. Asta nici nu mananca, deci nu e ca pe vremea noastra cand te scarpinai cu creionul. Curaj ca trece. Bine ca e mana si nu piciorul![]()
Jobul meu.... Ma sunt obosita ca un caine, incerc sa invat multe intr-un timp foarte scurt, sunt intr-un stres de mor ca sunt 3 luni de proba si daca nu prestez la maximum zbor. Acasa dezastru, Tony turbat, nu doarme de nici o culoare. Sotul lucra pana la 1-2 noaptea de vreo 2 saptamani. Azi si maine cred ca nici nu vine deloc acasa. Are un proiect de miliarde si pana nu face sa mearga totul nu are timp de respiro. Asa ca va imaginati ce e in vietile noastre.
Va imbratisez, revin cum am vreme.
monu spune:
Ploua si e tare urat afara. si e si frig. nu mai este nimeni prin zona?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
Si ca sa ma aflu in treaba, care este ultima tendinta in moda copiilor?
apropo, sunt eu absurda sau la okaidi au preturi cam marisoare?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Monu, si eu sunt pe aici, trag de o cafea si incerc sa uit ca am lasat acasa patul, asa de imbietoooor. Daca m-a pus naiba sa ma culc tarziu...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
monu- la mine e soare dar e un friggggg...
In alta ordine de idei bia e in continuare pe regim dar totusi a mai varsat ieri. Dati mi idei ce pot sa i mai dau pe regim. I am dat asa banane ( asta nu refuza) morcovi fierti si supa de legume, orez fiert(ii greata deja de asta), mere rase cu biscuiti( nu suporta). I am spus bonei sa cumpere stiksuri doar cu sare altceva spuneti mi ce as mai putea sa i dau. Refuza aproape tot mai putin apa plata. Nu bea defel ceai.
beatrice- sa scapati rapid de gips va doresc.
tdi- la multi ani sotului!
monu spune:
Noi mancam covrigei brezli, banana, banana amestecata cu branza si un pic de zahar vanilat si scortisoara ca atfel nu inghite, pui fiert sau gratar, morcovi fierti si din pacate orez cu lapte de la danone. ca daca ii dau orez fiert normal il scuipa si se face ca vomita.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Doamne cat iubesc viata asta...daca m-as ma mai naste inca odata mi-as dori sa fie la fel daca nu chiar mai mult.
Aseara mi-am tras o bratara din branula sa-mi trag direct pe vena calmante pentru spate ca nu mai puteam efectiv...
Asta dupa ce masinutza mea noua si da firma s-a stricat ...pur si simplu...si asta dupa ce i-am facut revizia de 10.000 ...sa ma omor cu ea de gat nu alta...ma gandeam acuma sa nu fi fost ieri marti,dar nu...
Aseara mi-a zis Delia pentru prima oara "noapte buna" inteligibil...imi venea sa-i mananc gurita aia mica...imi zicea ea si pana acuma ceva acolo,dar mai mult devreo 2 onomatopee nu pricepeam mare lucru...
Trag nadejde ca pana de Craciun sa fie mai explicita in exprimare...
Cuscra ma sperii manca-ti-as cand spui de socrela ce barzauni are la mansarda...macar avertizeaza cand o apuca?!Nu doamne fereste sa fie vreun copil la ea...eu am trecut cu maica-mea prin niste faza din astea si i-am zis clar ca daca se mai intampla nu ma mai vede nici pe mine nici pe copil cate zile o avea ea...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Simona sa fii santatoasa sa te poti bucura de familia ta, de strumfisorul tau cel nazdravan, sa ai numai satisfactii in viata personale si profesionale! La multi ani din toata inima
!
Teddy la multi ani sotzerului tau drag, iubeste-l ca merita, sa-si ia gandul de la prostii cu batranetea ca arata super!!!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Uite cine e atenta mereu la listuta! Eli!
Simona, la multi ani si multa sanatate! Iti doresc sa ai bucurii multe, cei dragi aproape si copilul cuminte

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla