*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Scuzati, eu eram intrusa sub acoperire.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Propun si eu sa facem un "Jurnal de pozne" pe paginuta Bucuriilor sau unde doriti.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

De acord!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Scuzati, eu eram intrusa sub acoperire.

Mi-am dat seama dupa fontul si culoarea folosita....

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI SARAH-REBECCA SI LUCIANA MARIA!!!

Roxanae - superbe printesele tale!!! Iar voi sunteti atat de tineri!!!

Iulia - bine ai venit!

Gonghy - e mai bine Maya deja, asa-i?

Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna fetelor,
Vreau si eu pe lista,va dau niste date ,Victor alexandru,apgar8,3300g,50cm,cezariana la rece cu epidurala.
nu am mai intrat zilele astea ca au fost amandoi mai bolnaviori , victor mai mult ,i am dat 2 flacoane de augmentin ca a racit si el are o sensibilitate, imediat i se incarc bronhiile , acum sumtem mai bine dar tot mucosi.
Sa stiti ca am luat in considerare sfaturiile voastre legate de pasatul mancarii si de 2 zile am incercat sa pisez la furculita si mare mi a fost mirarea ca nu a facut prea mari fite deci problema era la mine nu la bietul copil.
La multi ani pentru toti copilasii , pina ii invat pe toti pe nume aveti rabdare cu mine,dar sunt in plin in pozele vastre sa va cunosc mai bine.
Azi am fost si i am cumparat de incaltari(cu amandoi cu autobuzul va dati seama ca imi venea sa innebunesc, ce o fi fost in capul meu.Problema este ca iam luat pantofi mai mari cu o masura jumate , cam un deget in plus ,avea sosete subtiri si nici nu avea mai mic de 20,acum imi pare rau ca ma gandesc ca se incurca la mers,ai vostri cit port la picior si ce spuneti sa ii cumpar altele ca ii stric mersul?
Mai am o intrebare, reusiti sa ii decalotati putza ?ca eu nu reusesc si de fapt nici nu incerc prea tare ca m am speriat o data ca s a crapat pielita si i a curs un firicel de sange.
Voi cite picaturi de vigantol dati? ca eu am facut o pauza de 3 luni vara ca il expuneam zilnic la soare.
Hai ca v am innebunit cu intrebariile , o sa spueti a venit nebuna asta sa ne streseze,va pupic pe toate.

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

bisous David poarta 19-20 la picior. De obicei ii iau incaltaminte cu maxim un numar mai mare.
Urmareste daca il incomodeaza ca sunt mai mari pantofiorii, se poate observa. David a mers ciudat cu o pereche de adidas cu vreo 2 numere mai mari, asa ca am renuntat temporar la ei.

Decalotarea am facut-o din primele zile asa ca nu avem probleme la capitolul asta. Nu trebuie sa fortam acolo, se pare ca in general se decaloteaza de la sine pana la 2 ani. Trebuie avut grija numai la baitza sa decalotam cat se poate si sa spalam.

Vigantol ii dau 2 picaturi pe zi, nu am facut pauza niciodata.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

SARAH
LUCIANA

Pufy, mi-a placut mult tortul dar mai ales pufisorii. Io am mai zis ca Nicolas seamana cu tine

Bisous, eu am intrebat la magazinele de incaltaminte pt copii si mi-a zis vanzatoarea ca laba piciorului creste un nr la fiecare 4 luni. Eu as zice ca daca ii sunt destul de largi sa-i cumperi altii, dar daca vezi ca poate umbla bine nu e o problema. Eu i-am luat niste cizmulite cu un nr mai mare.
Vigantol eu dau 3 picaturi, fara pauza.

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

La multi ani sarbatoritelor SARAH-REBECCA SI LUCIANA MARIA

Azi Matti a inceput sa se ridice singur cand cade din picioare,pana acum daca cadea mergea de-abuselea pana la un obiect care se putea sprijini.Am sa scriu si eu din nebuniiel facute de el,cred ca o sa am ce scrie in stilul asta...
Pufy foarte frumos si mai ales daca a fost si bun,inseamna ca si-a meritat complimentele facute pe aici.
Alexutza bine ai revenit,vad ca strangem randurile ca pe vremurile bune...
Bisonus al meu poarta 19 dar il incalt cu 20 ca are pernuta grasana,la noi a decalotat asistenta in vreo 2 randuri si a curs si singe si am doftoricit-o vreo cateva zile,vigantol nu du ca nu si-a facut efectul bag D3 injectabil.
Mamilili nu mai da vesti de astea te rog,ingerul (prietenii stiu de ce) meu sa pateasca ceva,nu se poa!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

POZE de la ziua lui Nicolas pt doritoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sarah

Luciana

Iulia si bisous, bine ati venit in grupul nostru de mamici si copilasi!

Roxana, ai doua fetite tare scumpe!

Bisous, eu ii dau Adelinei 2 picaturi de Vigantol, pauza n-am facut nici cand am fost la mare, pediatra a zis sa-i dau zilnic pana la 2 ani si apoi fac pauza vara.

Lili, sper ca esti ok si n-ai mai zburat pe undeva.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput