*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 19
xandrutza_76 spune:
Bisous, eu ii dau Narcisei 8 picaturi de vigantol. Asa mi-a spus doctorul.
Iulia, bine ai venit!
Sephora, felicitari lui Matti, cred ca e tare simpatic, cum se ridica singur.
Roxanae, foarte frumoase pozele, mi s-a facut un dor de mare... Ai doua printese frumoase!
Am vazut si pozele Flaviei Ramona! Pupici Nicolas!
Va doresc somn usor!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftit la o
mareee!!1
Noi iar am avut o noapte amara...ceva de speriat cu maraieli si foieli care s-au transformat in plans ca pe la 4 sa culmineze in urlat
, i-am dat niste Nurofen...s-a mai calmat 2 ore si apoi gata somnicul....era treaz si mai fresh ca niciodata
Sephora - asa mi se pare si mie ca deja incepe sa se scrie ca-n vremurile bune!
- si felicitari micului atlet - cred ca e cel mai precoce dintre bucurii la capitolul mers si patrulat!!!
Bisous - eu ii dau 2 pic de Vaigantol fara intrerupere...vedem ce ne mai zice pediatra
Xandrutza - nu aveai somn azi-noapte??? acu' unde esti???
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Xandrutza - deci erai pe-aproape!!!!
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
bisous spune:
Buna,
Multumesc mult de raspunsuri fetelor ,m ati primit cu bratele deschise, eu nu am scris mai devreme ca am zis ca grupul e deja inchegat si o sa fiu o intrusa dar vad ca sunteti speciale
.
Alexuta,imi pare rau ca t a chinuit noaptea dar problema e de la dinti ?sau asa face de obicei.Eu te inteleg parfect pentru ca cristina ma scula pe la un an de 10 ori pe noapte ca sa stea cu sinul in gura , nici macar nu sugea , eram pe post de suzeta, eram zombi din cauza asta am facut depresie cand am aflat ca sunt gravida cu victor,eram gravida in 3 luni si inca o mai alaptam
.Dar dumnezeu a avut mila de mine si mi a trmis un copil care de la 3 luni adoarme singur in patut , in intuneric pe la 9 si ma duc sa vad pe la 7 ce face,in schimb tot sora lui ma freca toata noaptea(apa, pipi,sa verifice daca sunt linga ea ca doarme cu mine in pat).Nu este drept dar am ajuns la concluzia ca vina nu este a ei si a noastra,pe victor l am lasat sa planga in patut ca nu aveam timp de el saracutul si uite ce a iesit.Cateodata imi fac si procese de constiinta ca nu i am acordat nici jumate din timpul acordat caprei cea mare
.Hai ca iar m am intins ca o placinta, scuza ma.![]()
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
alexutza_26 spune:
Bisous - treaba e ca eu am avut un copil ffff cuminte pana la 11 luni, adik de la 3 luni dormea singur la el in camera cu lumina stinsa, fara leganat, adormea singurel, fara fitze mofturi, el a dormit de cand s-a nascut ff mult si ziua, ca si acum de altfel - acum la aproape 1 an ajunge cam la 3 ore /zi, asa ca nu ma vait de copil nazdravan...pt mine este un chin tinand cont ca nu stiu de la ce e si cum sa-l fac sa nu mai maraie, ca apa nu vrea, ceai nu vrea, lapte nici atat...asa ca singura varianta ar fi ca-l chinuie dintosii....
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
Alexutza
Pupici si lui Gabriel, sa faca nani la noapte! Ii ies cumva dintii? Narcisei ii dau 3 odata...
Bisous, maine ai treaba ![]()
La multi ani Victor si Maya Maria!

Crisnemes, Gonghy 
La multe lunite bucurii de 19!
poze cu noi
ramomar spune:
saluatare salutare...
in primul rand sunt codasa la urari, asa ca:
Yagi Alesio Tsubasa 
Rebecca-Riana 
Ada
Erik 
Nicolas Mihai 
Sarah-Rebecca 
Luciana-Maria 
Victor 
Maya-Maria 
apoi, am vazut multe bucurii frumoase si vesele. Mi-a placut mult tortuletul lui Nicolas, petrecerea lui si cel mai mult puiul mic, care chiar seamana cu mami si e dulce rau.
roxanae, ai doua printese superbe, iar tu arati tare bine. Multi
-ici
Sandra, imi pare tare rau ca s-a ajuns aici. Iti doresc multa putere sa treci cu bine peste toate, iar gargaritei ii trimitem multi
-ici.
mamilili, eu zic sa pregatesti parasuta in balcon, pt data viitoare
. Lasand gluma la o parte, ai grija sa nu faci totusi vreo prostie. Iti multumesc ca ai intrebat de mine, about job ....
ce sa zic e bine inapoi la munca, dar e tare greu fara mogaldeata mea. Ieri am plecat la 12 acasa si cand am ajuns m-a luat in brate, mi-a dat un pup, mi-a cautat ochisorii si a inceput sa gangureasca cate si mai cate, iar eu am inceput sa dau apa la soricei. E bine cand am treaba ca nu-mi sta capul tot la ea, dar ma topesc deja de dorul ei. Ehh, asta e sper sa trecem peste si sa ma acomodez repede, caci ea nu are nici o treba cu mama si sunt tare fericita ca e asa.
m-as mai lungi, dar nu am timp
P.S. IuliaMG si bisous, bine ati venit printre noi
pupici la toate
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Ramona - intr-un fel e bine ca ai activitate si nu apuci sa stai s ate gandesti tot timpul ce face Patri...si e bine ca sta cu maam ta in care ai incredere...multi
ici
Xandrutza - cred ca ies si sus si jos , e umflata gingia, dar mai mult nu ma lasa sa vad
!!!
LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor zilei de 19 - Gonghy - sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si ascultatoare!!! - Dai de baut ceva???? sau macar asa un aperitiv ca doar ziua e lungaaa...
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
gonghy spune:
Haida fetilii trezirea ca azi e zi MAREEEE SI SE LASA CU CHEFUIALA SI PILEALA PT DORITOARE.
Va multumesc tuturor pt urari si cuvintele frumoase,pe care vi le intoarcem inzecit binenteles si puiutilor vostrii.
Exact acum un an aduceam pe lume tot ce e mai scump si drag o
mica,miculutza de 3050 g si 49 cm,rozalie si pletosaaaaaa.....
Am fost cea mai fericita mamica din acea zi mai ales cand am simtit-o pentru prima data la pieptul meu.O gaza mica care acum a devenit mare si nazdravana,da mami iarta toate traznaile lui Maya ![]()
![]()
![]()
Alexutza iaca aicea neste beutura si neste haleala virtuala,ca de a-ti fi acilea la Cimisoara v-as omeni pe taci!

VICTOR

Fetelor eu ma retrag putin,merg sa fac paturile sa aerisesc ca pe la 12 apar primii mosafiri dar sa stiti ca o sa mai arunc cate-o ochiada si pe aici.
Distractie placuta si pofta buna!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006