*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
La multe lunite, Serena!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
gabitzica spune:
Buna dimineata!
Vad ca vorbiti de poznele puiutilor... in timp ce va citeam si ma gandeam oare ce pozne a facut fata , Ioana mea care era la un metru de mine a scos toate servetelele umede dintr-un pachet plin
. Nu am simitit ca sunt infundata la nas.
Dupa cum ati aflat deja aseara bucuriile de Arad l-au sarbatorit pe Nicolas.
anangel_lexi spune:
La multi ani, Sarah Rebecca si Luciana Maria, sa aveti parte de o viata cat mai frumoasa!
La multi ani, Serena!
Pufy, superb tortul, dar Pufisorul sarbatorit si mai si! Nici cu fratiorul lui nu mi-e rusine! 
Cristina, eu nu pot vedea pozele cu Vladut!
Fii sigura ca daca mai ajung prin Cluj si stau mai mult, iti spun dinainte. 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:

La multi ani Bucuriilor:
Luciana Maria
Sarah Rebecca
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
alexutza_26 spune:
Buna ziua mamici....ne mai tineti minte?????...
Revenim dupa o perioada de pauza pe care am simtit ca trebuie sa o iau..devenisem (inca mai cred ca sunt
) dependenta de forum ...si parca aveam senzatia ca il neglijez pe grasan...
Xandrutza, MamiLili -
ca nu ne-ati uitat!!!
Ce sa va mai zicem despre noi - mergem tinut de manuta prin toata casa, deja premergatorul it's history
, numai printre picioarele mele sta, scoate, demonteaza, blocheaza, apasa pe toate...ceva de speriat la cate se poate gandi intr-o fractine de secunda
Am vazut pozele Cristinei, cu cei doi tovarasi de joaca...superb si bine ca se inteleg asa bine, noi avem showuri cu cateaua, care fiind micuta ca talie nu-l suporta pe grasanu' meu in picioare, il cam maraie...sper sa se dea pe brazda cat de curand
Am vazut pufisorul cel mic(acum deja mare!!!) - frumoase poze, frumos personaj!!!
Sandra - bine ai reaparut, felicitari pt progresele gargaritei si suntem alaturi de tine daca simti nevoia s ate descarci - imi pare rau ca totusi nu a fost alta posibilitate de intelegere![]()
Adriana -sanatate multa lui Dudu - si noi am fost ragusiti, am dat cu Tantum...s-a mai atenuat in vreo 2-3 zile...sper sa functioneze si la voi!!
Despre boacane...facem si noi destule si nu apuc sa le tin minte pe toate, voi incepe sa mi le notez pe cele mai interesante...dar de departe cea mai interesting - a fost cand am dat sa-l schimb d e pampers caci facuse un big kk - si cand colo suprprize-surprize
- avea indesata la putzulica o bancnota de 50 lei
- sa mor de rasu- plansu ..caci mai aveam un pic si o mozoleam in kk....
Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
MamiLili spune:
Cat pe ce sa devin subiect al stirilor de la ora 5...cu cateva clipe in urma era sa cad de la balcon. Pfuu inca-mi bate inima cu viteza.
Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Cat pe ce sa devin subiect al stirilor de la ora 5...cu cateva clipe in urma era sa cad de la balcon. Pfuu inca-mi bate inima cu viteza.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Cum asaaaaa???
Doamne fereste!!!!Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Cum s-a intamplat?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana Xandrutza de
!
Va multumesc din suflet la TOATE pentru cuvintele frumoase la adresa puiului meu scump! 
MamiLili - mai, mai, mai, ai mare grija! Imi iamginez prin ce sperietura ai trecut!
Alexutza - pai cum asa, pauza de forum? Nici sa nu te aud! O data pe zi daca intri si ne dai de stire despre voi nu va afecta timpul pe care-l ai pentru Gabriel! Treci incoace!
Pufy - ce sarbatoreala ati avut si voi! Fain ii ca sunteti atatea aradence cu pici de-a varsta!
Tortul e super! L-ai facut tu sau e cumparat? Eu n-am vazut pe-aici asa ceva de cumparat.
Vad ca sunt o groaza de Bucurii poznase! Ce m-am distrat citind despre poznele lor! Zic si eu, ca Mirabela, haideti sa ne impartasim aici povesti cu pozne, ca-i tare fain sa le citesti!
Adina - BINE AI REVENIT!!! Cum o fost? Iar despre poze - rade harb de oala sparta
- unde-s pozele din concediu?
Sephora - burta am eu, da nu-i din aia de gravida
. Astept sa se vada ca-i burta de gravida si dupa aia ma pozez ![]()
Mami
10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
MamiLili spune:
Am vazut Pufisorul mic sarbatorit, alaturi de gashca din Arad. Daca la inceput mi se parea ca ambii Pufisori seamana cu tati, acum zic ca Nicolas e a lui mami tot. Tortulet-ursulet mai este?
Mathias (17.10.2006)