*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 16
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Lili e scumpa lecitina???
Pentru tine fac discount!
Numai daca pui repede-repede poze din concediu.**************************************************
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
Propun si eu sa facem un "Jurnal de pozne" pe paginuta Bucuriilor sau unde doriti.
Mathias (17.10.2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Propun si eu sa facem un "Jurnal de pozne" pe paginuta Bucuriilor sau unde doriti.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)

Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Cat pe ce sa devin subiect al stirilor de la ora 5...cu cateva clipe in urma era sa cad de la balcon. Pfuu inca-mi bate inima cu viteza.
Cum s-a intamplat?
S-a intamplat foarte simplu. Ma antrenam pentru competitia www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=187301" target="_blank">Red Bull Flugtag, vroiam sa sar cu o sacosa cu rosii. Acum vazandu-i pe ceilalti concurenti, imi dau seama ca n-ar fi fost foarte specatculos daca pe langa mine cadea si-o ploaie de meteoriti tomatzi. Serios vorbind, m-am impiedicat de sacosa cu legume si asa mi-am facut elan. Noroc ca m-am prins de cadrul de metal precum Catwoman
.**************************************************
Mathias (17.10.2006)
xandrutza_76 spune:
Lili, bine ca esti ok! Altfel cu cine ma mai intalneam eu prin Suceava?
Alexutza
Zic si eu precum Cristina, o data pe zi macar, intra sa ne mai spui cate ceva. Tare faza cu bancnota!
Fetelor, aveti dreptate: foarte interesant tortuletul lui Nicolas. Asa model nu am mai vazut, adica am vazut dat era culcat pe tava, nu in picioare.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Buna dimineata!
Vad ca vorbiti de poznele puiutilor... in timp ce va citeam si ma gandeam oare ce pozne a facut fata , Ioana mea care era la un metru de mine a scos toate servetelele umede dintr-un pachet plin. Nu am simitit ca sunt infundata la nas.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by alina morostesquote:
Cat pe ce sa devin subiect al stirilor de la ora 5...cu cateva clipe in urma era sa cad de la balcon. Pfuu inca-mi bate inima cu viteza.
Cum s-a intamplat?
S-a intamplat foarte simplu. Ma antrenam pentru competitia www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=187301" target="_blank">Red Bull Flugtag, vroiam sa sar cu o sacosa cu rosii. Acum vazandu-i pe ceilalti concurenti, imi dau seama ca n-ar fi fost foarte specatculos daca pe langa mine cadea si-o ploaie de meteoriti tomatzi. Serios vorbind, m-am impiedicat de sacosa cu legume si asa mi-am facut elan. Noroc ca m-am prins de cadrul de metal precum Catwoman.
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)

Slava domnului ca fost bine pana la urma si nu ti-au luat zborul.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
MamiLili spune:
Daaaa, Mira, si eu care ma gandeam ca Red Bull iti da aaaaaaaripi!!! 
Mathias (17.10.2006)
anangel_lexi spune:
Aoleu, MamiLili, bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
Gabitzica, exact asa face si fii-mea, cum apuca cutia cu servetele umede, pe toate le scoate afara, unul nu mai lasa. Deh, avem fete curatele si cochete de mici![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

. Nu am simitit ca sunt infundata la nas.