*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 14
Sephora spune:
La multi ani Erik, Ada si Nicolas multi pupic si multa sanatate,sa va faceti mari si sa aveti cu carul noroc.
Gety bine ai facut,oricum prietenii stiu de ce....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
alinamoro spune:
Azi dupa masa am fost la ziua lui Nicolas, piticii s-au distrat de minune si noi mamicile ne-am simtit super bine.![]()
Cristina, am vazut pozele cu poznasul, ce mare si scump e(nu-l vazusem demult)!
Adina, bine ati revenit! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Sephora spune:
Sandra imi pare rau dar am incredere ca ai luat decizia cea mai buna ptr voi.Sunt aici daca ai nevoie.
Cosminuta foarte frumoasa moto ti-ai tras!
Cristina vorba ta cand ma uit la pozele cu Vladut il vad Matteo si Igor.Io astept poze cu burtica.
Pufy foarte frumos tort si cred ca si bun.Io am avut unul anul trecut in forma de arici era foarte frumos dar nu si comestibul.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
Mira eu am in fiecare zi faze,nici nu le mai tin minte,dar o sa incerc sa va zic din astea mai recente:
intrat in castronul lui Igor cu apa cu totu,dat apa jos din el si spalat pe jos,incerca sa manance din mancarea lui uscata,tot ce are imparte cu el (o imbucatura unu,una altul),tot ce mananca ai scoate din gura si ai da si lui si nunumai dar si la alti copii pe afara,l-am gasit cu pamant sau mucuri de tigara in gura sau cu caca pe deget care se pregatea sa-l bage direct in gura,(de mai mare scarba),inchide televizorul cand e cel mai interesant,dar nu-l bagi pe el in seama,afara are un carut al unei prietene care e disperat sa ajunga si cum il scapi o clipa din priviri el e cocotat in el sau e bagat in cos dedesupt,s-a pupat pe gura cu o alta fetita in parc (aia l-a pupat are 1 an si 2 luni),vroia sa roada si el din osul lui Igor dupa ce i la luat din gura,asi scoate ciorapii din picioare calcand cand pe unul cand pe altul si vine cu ei in mana ca ia dat jos si multe altele...
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Ignatica spune:
Pufy superb tortuletzul si pufusorul cu tzepi.
Cristina mi-au placut tare mult pozele cu Vlad si cutzu, se pare ca se inetelg bine. Si puiul are un zambet mortal.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
Wow Sephora, vad ca si Matti isi cauta preocupari... Ce de-a pozne...
Pufy, foarte frumoase fotografii! Mi-a placut tortul dar si look-ul lui Nicolas.
Adina, bine ai revenit!
Alina M. ma bucur ca v-ati distrat!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multi ani Sarah Rebecca si Luciana Maria!

Roxanae, Anca Mt 
poze cu noi
Mirabelac spune:
Cristina mi-au placut tare pozele cu baietii tai (sper ca acum urmeaza fetita!), Vladut are ceva care seamana cu D al meu, parul sigur il are ca a lui, in fine e super frumos. Ma miram cata rabdare pot sa aiba cainii astia cu copiii, si Igor al Sephorei la fel...
M-am amuzat bine de dimineata cu boacanele lui Matti si ale gemeneilor, trebuie trecute in jurnal toate astea ca e pacat, eu daca nu le trec la timp uit de ele...
pufy ce freza faina a avut Nicolas de ziua lui! Si tortul mi-a placut mult cum arata, sa nu-mi spui ca l-ai facut tu.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)