*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 12
Ignatica spune:
Da, motzul era taiat, prins in funditza, il pastram ca amintire intr-o cutiutza intr-un sertar la care David reusit sa ajunga.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
pufymic spune:
vad ca e plin de bucurii poznase in zona!![]()
Ignatica
faza cu motul!Macar ai mai recuperat ceva din el?![]()
Mira la noi cred ca e traditie de familie cu boacanele....Alesio a fost dezastru la capitolul asta....nu era zi fara sa faca vreo traznaie de-ti statea minte-an loc!Habar n-am de unde le vin atatea idei
Da-s haiosi rau
!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
CristinaGoji spune:
Uitati niste poze cu poznasul in actiune incepand de aici
Mami
9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
Mirabelac spune:
Ignatica am priceput acuma,
poznasul, apropo, ce faceti cu perisorul din motz, eu il am si pe ala de la botez, sau il aveam, ca era intr-un buzunar la costumul lui taxu. Ce facem cu ele?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
CristinaGoji spune:
Mira - le tinem in cutie, si cand nu mai putem de poznele lor
sau de dor, deschidem cutia si ne amintim ce ingerasi mici au fost ![]()
Mami
9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
xandrutza_76 spune:

M-au amuzat nazdravaniile lui David (de Mirabela), David (de Ignatica), Nicolas si Vladut! As fi vrut sa ma laud si eu cu ceva, dar acum nu-mi vine nimic in cap; dar ma revansez cu prima ocazie.
Alina M., prima zi de scoala e frumoasa pe de o parte, ca te intalnesti cu colegii; pe de alta parte e gata vacanta
Oricum, in prima zi de scoala nu se merge cu ghiozdan, mai nou, ca-l cari degeaba
Am imbatranit, e clar...
Gety, poate te razgandesti, doar nu o sa ne lasi; dar inteleg nevoia de a face o pauza de postat, recunosc, am simtit si eu acest lucru, candva, dar fara un motiv anume. Cat despre intamplarile de atunci, nu cred ca sunt in masura sa ma pronunt, dar totusi, nu merita sa te consumi pentru asa ceva. Te asteptam la discutii 
Cristina, mi-a placut poza cu locul preferat (dar mai am de vizionat).
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Ignatica spune:
Pufy am recuperat ceva, dar nu mai arata ca originalul. Oricum l-am pastrat asa ca amintire ca l-a desfacut. Nu ne pui poze cu tortuletzul lui Nicolas?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
MamiLili spune:

La multi ani Bucuriilor:
Ada
Erik
Nicolas Mihai
si un pupic dulce pentru mamicile lor CeciliaC, Cata14 si Pufymic!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Adriana mica spune:
Buna,
Am sunat pediatra, intrucat raguseala lui Dudu pare sa se accentueze: ne-a recomandat Ospamox (250/5ml - 5ml la 8 ore, timp de 5 zile) intrucat exista riscul de a interveni complicatii. In plus, ne-a recomandat profilactic o sedinta de aerosoli.
Am tot citit dezbaterile referitoare la administrarea de antibiotice. Poate ca ar fi trebuit sa il consulte mai intai (sper sa isi face timp astazi ma tarziu), dar nu prea vreau sa imi asum riscul de a nu respecta recomandarea pediatrei.
MamiLili, te rog, imi spui daca este ok doza? Mi-a transmis-o telefonic, si ma gandesc sa nu fi inteles gresit.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web