*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 21
Androix spune:
Ralucami, multumesc de sfaturi, o sa intru si eu sa vad ce si cum, dar acum viata mea e o nebunie.
Sa stii ca s-ar putea sa aiba dreptate tipa aia. In mod normal daca nu ai studii de filologie dai un examen la min. de justitie ca sa te faca autorizat. O prietena a mea cu studii mi-a spus si ea ca daca termin si iau si licenta tot nu mai e nevoie de examen, care se si plateste destul de piperat, a dat o alta prietena a mea anul trecut in primavara si a platit vreo 7 milioane; doar daca ai studii mergi si iti dau direct autorizatia. Acum nu stiu cum o fi pe la voi pe-acolo.
Pitica, o sa-ti raspund la pm, dar diseara ca acum nu pot sa stau foarte mult.
Pepsi, sa fiu sincera nu mi-am luat de tot gandul de la inca un bebe doar ca nu acum. Totul e la limita in viata noastra acum: eu cu scoala, casa prea mica - 1 singur dormitor in care dormim toti 4, am trei paturi in dormitor, banii, Mihai care din cauza bolii de care sufera socara-mea si din cauza serviciului foarte solicitant e acum cu nervii prastie. E nasol, chiar nu stiu incotro s-o apuc daca o fi sa fie. Caci dupa cum ati ghicit rusii inca nu au venit, deja am o zi de inarziere. Inca mai sper, sambata bag un test sa stiu daca imi zobr creierii sau nu ![]()
Andreea, mama de Filip si Georgia
ankaa spune:
Ali24 si piticul meu are rosu in gat si mergem luni la vaccin,dar nu-ti fa probleme ca oricum inainte de vaccin,dr il consulta.Dak nu i-a trecut,nu-i face vaccinul.Felicitari pt grasunel
.
Madi spune:
Androix multumesc pentru incurajare. Totusi, cred ca asa putin am chinuit-o, ca ieri a si vomitat sucul ala de mar pe care i l-am dat. 
Edit: si tin si eu pumnii sa vina ciclu!
Pepsi si eu m-am gandit sa ii dau mar copt, in loc de mar crud, pentru ca stiu ca e mai bun pentru stomac, dar intrebarea mea este: isi mai pastreaza vitaminele daca il coc?!
Mica ai o bijuterie de fetita! Are niste ochi superbi! De unde i-ai luat jucariile de baie?
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
petit_ange spune:
Kay felicitari pt capsunica Sonia! Si daca mai vorbesti cu Chris spune-i ca ne gandim la ea si ii tinem pumnii cu casuta sa fie totul bine!
Ralucami cat timp ramai in Romania cu Maria?
Androix iti tinem pumnii sa-ti vina ciclul !
Apropo de asta, Alynta par ca tu intrebai, nici mie nu mi-a venit inca la 3 luni de la nastere.
Florina pe unde esti? Ai inceput lucrul?
Bogalina
, noi am facut un atucont la Brd in care ii depunem lunar bani pt bebe, ce putem. Despre asigurarea de studii nu stiu ce sa zic, ne-am ga\ndit si la asta, dar nu ne-am hotarat inca.
Elteka gata, sunteti in Europa? Bine ati venit mai aproape de noi!
Carrie odihneasca-se in pace micul ingeras Edi, si multa putere parintilor!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Androix am uitat sa zic ca si eu am obtinut autorizatia de traducator fara examen, numai pt ca am terminat facultatea de limbi straine. Dar asta era acum cativa ani, nu stiu acum cum se procedeaza.
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
duda35 spune:
Dragi capsunici si mamici,
Am adaugat si noi 2 poze de la botez, inca nu le am pe toate, asa ca sunt doar cele de dinainte de baita.
N-am apucat sa va citesc, asa ca o sa va scriu mai tarziu.
O seara minunata!
http://community.webshots.com/album/560236093BVgtQq?start=12
mamica fericita de Eric (6.12.03) si Anastasia (9.06.07)
ali24 spune:
ankaamersi.tu cum ti ai dat seama ca are rosu in gat?ce reactii a avut?si ce med.i ai dat?a avut febra?
carriedumnezeu sa aiba grija de sufletelul lui si sa aline suferinta parintilor lui

kayma bucur ca sosonica e mai bine si creste
addinel si Simsonelsi al meu isi baga manuta in gura de vreo 3 saptamani dar eu ma bucur fiinca asa imi mai scuteste mie tata.si mi e tare drag cand il vad cat se "zoleste"cu el![]()
bogalina
ma bucur ca mai e cineva asa grasut ca noi
.eu nu m am gandit inca sa pun bani deoparte dar nu e o idee rea.
alynta27eu am 4 luni si nu mi a venit inca cm,dar am o prietena la care i a venit la 2 luni.deci nu se stie...
carsteadaca mai alaptezi poti sa ii pui cateva picaturi de laptic in ochi.stiu ca ziceau alte fete ca e o prostie dar la mine a dat rezultate.nu strica sa incerci in plus nu are ce rau sa ii faca.tu sti...
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
moberi spune:
Carrie, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
E o drama cumplita si esti un om deosebit ca te-ai implicat, noi ceilalti stam deoparte de frica sa nu suferim...putini au curajul sa faca ceva.
Kay, bine ai venit pe la noi!
Raportam si noi una bucata femeie menaj, platita destul de bine din ce vad pe aici:50 Ron/sedinta de 4-5 orein care face doar curatenie in ap. cu 4 camere.
Preturile la bone depasesc orice imaginatie...dar si paranoia noastra(sincer vorbind intre noi!)
Raportez si eu doua bucati copii bolnavi.Cu cea mare o scot eu la capat , dar cu cel mic sunt tare suparata.Mi s-a spulberat mitul cu imunitatea dobandita prin alaptatul exclusiv!Mai trist e ca medicul mi-a zis sa ii dau sumetrolin si paracetamol supozitoare.Daca ar fi dupa instinctul meu nu i-as da nimic, dar ce sa ma fac cu una bucata sot absolut indragostit de medicamente(!)si in plus care mai spera ca in 4 zile plecam in grecia....Disperanti pot fi barbatii astia cand au pitici pe creier!
Mai am un pic si incep serviciul, doamne ce groaza imi e , azi noapte cum n-am dormit din cauza celui mic azi am fost zombi...ma si imaginam picotind la servici si dand telefoane sa vad daca mai are copilul febra sau nu.Doamne ce ti-e si cu carierele astea...ce simplu era cand femeia statea acasa si crestea copii, facea de mancare si era frustrata ca e casnica!
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
lavini spune:
Kay, te asteptam mai des la capsunici!
Noi nu am pus inca bani deoparte pt bb(ca doar mai e timp, nu :P), dar avem amandoi asigurare de viata-nu ca m-ar consola cu ceva, dar sa fie.
Noi speram sa ne vina bona de la 1 ianuarie, inca suntem in tratative cu o vecina, sper sa reusim.Pana atunci o sa vedem cum facem.Moberi, mare dreptate cu femeia si cariera, asa imi zic si io uneori.
Raportam si noi un concediu apropiat, in octombrie, 2 zile la Milano si 5 la Nisa.Abia astept, parca sunt un copil.Fug ca tipa bb!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
addinel spune:
pepsi
pentru intelegere, sper sa ai rabdare cu mine cu diversificarea asta. dar incep mai peste vreo luna si jumatate. ar fi super daca ne-ai putea trimite foaia de la alergolog.
azi am fost la serviciu, ma rog, nu chiar ci mai degraba la o sedinta. am facut un raport de audit (uraaaa, primul de dupa nastere) si azi l-am prezentat/ discutat/ comentat. stiti cat de greu mi-a fost? mi-am pierdut de tot antrenamentul, nu stiu ce ma fac cand voi incepe iar serviciul. nu ma puteam deloc concentra iar gandul mi-era mereu la pitica desi stiam ca e pe maini bune. oare devin paranoica???
lavini cu cine lasati piticul cand plecati? poate imi dai vreo idee ca asa as mai pleca si eu...
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!