*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 20
ralucami spune:
Buna dimineata!
Vai ce mult ati scris!!
Eu cand prind putin timp la calculator tot caut bilete de avion caci pana acum nu am gasit nimic decent!
Toate preturile pt datele mele sunt de la 3500-4000 de euro in sus. Vorbisem si cu o prietena, care e agenta de ticketing in Ro si o rugasem sa-mi caute niste oferte cu preturi mai rezonabile. Nimic, nimic! Pana la urma am ajuns la urmatoarea concluzie: iau 2 bilete la oferta si folosesc doar cate un drum din fiecare( oferta tine doar 1 luna). Asa reusesc sa ies in jur de 2000 euro. Nu e chiar ieftin, dar fata de ce gasisem pana acum, tot e bine. Si am gasit si zbor din Bucuresti spre Iasi la un pret rezonabil: 60 euro. Nu vreau sa ma astepte parintii mei in Bucuresti ca e chinuitor al naibii sa conduci 6 ore la venit si inca pe-atatea la intors. Si vorba aia, are si taica-meu o varsta, ar trebui sa-si ia o zi libera de la serviciu , ca sa nu mai zic ca Maria ar fi varza de oboseala.
Bogdalina aici toata lumea deschide cate un cont bancar pt copil, inca de cand s-a nascut. Toti au fel de fel de asigurari ( si de sanatate si de viata), deschid conturi pt studii( ca la ce preturi sunt aici pt universitati, n-ai face fatza altfel), pt excursii etc. Noi i-am deschis un cont Mariei in care viram toti banii pe care ii primim de la stat ( ceva gen alocatie) si mai punem si noi inca pe-atat, lunar. Sotul meu i-a deschis un fel de CEC la posta de aici si ii vireaza o suma lunar ,iar ea o sa poata scoate banii astia la 20 de ani. Plus ca i-a facut "cadou" niste actiuni la o mare companie. Daca nu se duce la vale firma si o sa fie cotata la fel de bine la bursa, putem sta linistiti in ceea ce priveste banii pt scoala ei. ( macar atat)
Nu am retinut cine zicea de lipitul urechilor copilului cu leocoplast!!
Tare de tot!!! Dar de ce sa le lipeasca cu leocoplat, sa foloseasca aracet, ca prinde mai bine?!!!
Faza asta imi aduce aminte de bancul cu Bula, care ii zice neveste-sii: " Vezi bey nevasta ca nu-i mai cade caciulita copilului , din cap, cand il legan?!" si nevasta-sa: " bravo bula, dar cum ai reusit?" raspuns: " I-am prins-o bine cu pioneze!"
Androix vezi pe paginile editurilor ca se tot cauta colaboratori. Vazusem si la Polirom , si la inca vreo 2 mai mititele ca aveau puse anunturi chiar. ( Humanitasul e prea cu fitze si au colaboratorii lor ; trebuie sa fii destul de tare sa intri in "cercul lor stramt"). Eu as vrea totusi sa aflu ce trebuie sa fii agreat de o ambasada, ca traducator. Incercasem sa discut cu cineva pe tema asta, dar ea dupa ce ca nu stia nimic de faza asta, sustinea sus si tare ca o simpla diploma de la facultate e suficienta. (dar sunt 99% sigura ca nu e asa). Aaa, btw tin pumnii sa nu fie cu okishori, daca nu vrei!![]()
Alynta27 mie nu mi-a venit ciclul inca si am deja 3luni si 1 sapt de la nastere. Astept si eu cu nerabdare momentul.
Pepsi am vazut si eu pozele de la botezul vostru. Ce scump e David cu papion!
Voi sunteti catolici, nu? Apropo de activitatile de peste zi , cu Maria. Crede-ma ca ma doare capul de cat ii vorbesc.
Ii povestesc cate-n luna si in stele, mai nou ii citim ( eu-gramatica lb japoneze si dr Spock si frate-meu -procedura de drept penal, proprietate intelectuala
). Ne jucam la play gym , i-am luat niste jucarii de la Sassy si zornaim la ele pana simt ca imi crapa timpanul, o pun pe burtica si facem exercitii pt muschii gatului, ii fac masaj, dansam, ne plimbam si ii povestesc ce vedem pe terasa, ii cant, o mai pun pe burtica si se uita in oglinda ei, de bebelusi. Daca m-ar inregistra cineva , cred ca m-ar "caza" astia de la Balaceanca urgent
. Oricum la sfarsitul zilei sunt varza de oboseala. Dar si Maria vrea in brate non stop. Ca la un moment dat ne dovedise si pe mine si pe frate-meu de cat o plimbasem. Cred ca am niste muschi la maini de o zice careva ca fac cine stie ce sport.
Sobi concediu placut si .... am murit si am inviat cand am auzit ca o bona vrea 36 de mil (1100 de euro!!!)
Aici , in Jp, educatoarele au in jur de 1500-2000 euro MAXIM!! Si crede-ma ca muncesc de le sare camasa de pe ele, fac si munca administrativa, plus ca se face un colegiu de 2 ani ca sa isi poata lua o licenta caci altfel nu te angajeaza nimeni. Eu am zis ca o sa iau o bona sau o menajera ca sa o ajute pe maica-mea cu Maria,dar daca se vehiculeaza sume de-astea, cred ca ma las pagubasha.
Numai_eu cam cat timp i-a trebuit puiului sa se obisnuiasca cu mama ta? Si cum ati procedat? Maria o sa stea cu mama zile intregi si nici nu prea am mult timp la dispozitie ca sa le fac "introducerile".
Intrebare: dupa vaccin ati avut copii mofturosi? Ieri m-a terminat copila cat a plans si cat de irascibila a fost. Martea viitoare ii fac BGC-ul si am inteles ca ala e vaccin gen stampila, cu 18 ace. Nu vreau sa ma gandesc ce viatza de rahat o sa am in urmatoarele 24h de dupa. 
Plec sa-mi fac o cafea si revin sa mai citesc.
carrie spune:
sunt foarte trista, bebelusul Edi a murit ieri daca puteti sa adresati condoleante familiei cand le vor citit vor sti ca le suntem alaturi, am deschis subiect pe generale...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107636&whichpage=2
am luat-o pe mamica distrusa a lui Edi la mine aseara ma cucur ca s-a odihnit umpic, am ajutat-o cu sicriul si nu pot sa va zic ce sentiment cumplit e sa comanzi sicriu de bebelus
.
mai viu sa nu va indispun acum de tot
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ankaa spune:
Buna fetelor!Abia am reusit sa va citesc,k repede mai scrieti
.Eu sunt f suparata,pitikul meu are rosu in gat.Am fost ieri la dr si i-a dat 3feluri d sirop
.Si luni mergem la vaccin,dar dak nu-i trece iar ne amana
.BOGALINA si noi i-am deschis piticului un cont si ii punem lunar alocatia si inca ceva.ALYNTA mie mi-a venit cm dupa o luna d la nastere.SIMSONEL si al meu e tot cu mainile in gurita.Ii tin si suzeta cu mana,dar o da afara.
ankaa spune:
CARRIE imi pare f rau pt c s-a intamplat cu Edi.Stiu ca erai f atasata de el si familia lui.Nu pot decat sa-mi imaginez ce e in sufletul parintilor acum
.
kay spune:
am mesaj special de la Chris pt vas : e bine !
Soso e din ce in ce mai mare ! (uimitor, nu???) are 3220 si 54,5 cm. aproape cu 1 kg mai mult ca la nastere si 8,5 cm !
va pup si tre sa fug
oana si
Sosonica 6.06.2007
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
asa creste Sonia
100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!
mica0307 spune:
Doamne carrie, DUmnezeu sa aiba grija de micul ingeras 
addinel este scaunul de masina si este pentru 0-13 kg. Dr mi-a zis ca deja pot sa o pun in caruciorul sport dar spatarul mai lasat pe spate. Dar o mai las in landou deocamdata ca e cumintica si mai si doarme acolo prin pac.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
lbelciug spune:
Androix, Mica, Pepsi, va multumesc pt felicitari.
Iaca si reteta de friptura: se taie cuburi mari cca 3 mere (cu coaja) si se pun intr-o tava. Se taie carnea de vita in felii de 1 cm grasime si late cat o palma, se ung cu ulei, se presara sare si piper pe ele. Deasupra merelor se poate pune o ling de zahar (eu am pus) si pe ele se aseaza bucatile de carne. Se pune tava la cuptor 15 min la foc tare, apoi se stropesc buc de carne cu sucul din tava si se intors. Se lasa focul la min inca 45 min si se intorc din 15 in 15 min buc de carne dupa ce au fost stropite cu sos.
Pitica, pai platesti bine...Printre vecinele pensionare ai intrebat?
Addinel, Smsonel, nu prea avem ce le face daca vor sa-si suga degetele. Si B face treaba asta iar eu incerc sa-i distrag atentia si evident sa i le scot din gura...
Madi, ma bucur ca ai elucidat problama cu merele.![]()
numai_eu, bravo! Ma bucur pt tine, mamica fericita! Asprimea obrajilor nu e de la lapte ci de la aerul in racire de afara... poti incerca sa-i dai cu crema de galbenele pe obraji.
carstea, vorbeste cu pediatrul. Probabil iti va prescrie picaturi.
Bogalina, sa-ti traiasca flacaul! E grasunel la 8,6 kg sau doar lungan? Multumim pt complimente. Pretul apartam s-a bataut in cuie o data cu semnarea contractului desi el creste pt cei care nu l-au cumparat inca... Noi am deschis un cont la ING pt fiecare copil si le punem anual o suma de bani deoparte. E putin, dar macar e ceva...
Mica, f. frumoase pozele cu Maya - ca de obicei de altfel. Ma bucur ca a fost fata cuminte pe drum.
La Baby Expo vine cineva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
mica0307 spune:
ankaa nu stiu sa fac capitol nou.
liviana multumim de reteta. O voi face si eu dar nu cred ca in week-endul asta. Eu voi merge la baby expo vineri (am zic ca joi e prima zi si poate nu sunt toti expozantii gata
) pe la pranz. Imi spui daca vrei sa mergem impreuna. Ma gandesc ca vineri e mai liber decat in week-end, cand oricum avem un botez la Pitesti. Eu mi-am facut deja listuta cu ce trebuie sa cumpar pentru Maya.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ali24 spune:
numai_eusa sti ca si eu ma simt mai implinita ca femeie de cand am nascut si desi multa lume imi spunea ca dupa ce nasc o sa vad eu ca nu o sa mai imi iubesc sotul asa de mult nu este deloc adevarat.din contra cum ai spus si tu parca il iubesc si mai mult.asa cum nu mi am iubit parintii mai putin de cand l am cunoscut pe el.cred doar ca fiecare iubire e altfel si fiecare are locul lui bine stabilit in inima mea.
in legatura cu bonele ca vad ca va da asa mari batai de cap va spun ca eu nu as avea incredere sa imi las copilul cu vreuna.inca de mute ori se mai ofera cate o prietena sa stea cu copilul daca am ceva de facut dar parca nu ma lasa inima sa il las.nu stiu poate sunt eu prea paranoica.si sa mai dau si atatia bani????nu va suparati ca va intreb dar cam cati bani castigati de vi se renteaza sa dati asa mult la o bona?
acum sa va spun cate ceva si despre bebelul meu.ieri am fost la control ca a avut rosu in gat si vroiam sa vad daca mai are si mi a spus doctorita ca arata ca un copil de 1 an.are 66cm si 8500-mai avem 5 zile pana la 4 luni.apropo mi se pare mie sau suntem cei mai grasuti de pe aici?mai are cineva kg astea?si asta in conditiile in care 2 saptamani a cam stat pe loc nu a mai pus nimic pe el.dar mie nu mi se pare fie prea grasut.eu zic ca e numai bine.
am ajuns la performanta sa mancam numai san de vreo 2 saptamani ptr ca mi a refuzat comlect sticluta si se pare ca s a format laptic destul.ma bucur foarte tare.de 2 ori i am dat banana fiindca a avut diaree si i a placut tare mult.si de cateva ori i am dat orez si porumb cu lapte de la milupa.apropo voi cand vorbiti de cereale la asa ceva va referiti?eu iam dat ca am zis sa il invat ca daca cumva nu imi ajunge laptele si refuza sticluta sa am ce sa ii dau.dar doctorita m a sfatuit sa nu incep inca cu mancarica ,ca si asa e destul de mare doar in cazul in care vad ca nu se satura la san.
si nu mai vrea sa stea fara mine.intr o zi am fost cu sotul pana in oras si a ramas acasa cu soacra.vai ce circ a facut saracutu.tot era vanat de plans,soacra mea speriata la culme ca nu a mai stiut ce sa faca cu el.si in momentul cand m a vazut s a potolit.saracutu.acum mi e frica sa il mai las fara mine.si duminica l am lasat cu taica sau ca aqm fost nasi si trebuia sa ma aranjez si eu.cand eram cu jumatate de freza facuta ma suna hai ca nu mai pot sa potolesc copilul.fug repede acasa il linistesc si ma duc iar la machiaj wsi bineinteles ca acolo iar ma suna ca plange copilul.ce sa va spun ziua aia a fost un chin ptr mine.cat am fost la biserica si sfat se plimba soacra mea cu el cu masina ca in masina ii place si nu a plans.si seara i am luat camera la hotel ca acolo s a tinut nunta si daca era ceva imi dadea soacra un bip si urcam.ce sa va mai povestesc ce "fain" a fost.si asta nu a fost tot cand m am dus prima oara in camera la hotel si l am schimbat surpriza:a avut putulica foarte foarte inflamata si umflata.m am speriat de numa .am sunat doctoru si in 10 min a venit acolo.ca norocu ca m am mai linistit. i a dat niste creme si in cateva ore s a mai remediat .acum i a trecut.si pe la 2 noaptea m am gandit ca se supar a nu se supara finii eu ma duc sa ma culc ca nu mai puteam nici de picioare.si sotul s a injurat toata seara ca cine l a pus sa accepte sa fie nas.asta a fost ...bine ca a trecut...
si inca ceva... v am spus ca copilul a avut rosu in gat dar nu a avut nici un simptom in afara faptului ca mi a facut febra de vreo 2 ori.si ieri am fost sa vad ce zice doctorita daca mai are si a zis ca nu mai are si pot sa ii opresc tratamentul si luni sa mergem la vaccin.si ieri a mai avut febra 37.5 si mie parca mi se pare ca e tot timpul caldut,dar ea a zis ca asta e temperatura normala la bebelusi si ca abia peste 38 e socotita febra.si azi a avut 37.8.nu stiu ce sa cred si mi e cam frica sa merg luni la vaccin in conditiile astea.si nu stiu cand e periculos vaccinul in caz de febra sau daca i se da tratament?
acum ma opresc ca eu nu prea apuc sa scriu dar si cand prind momentul nu ma mai opresc
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)