*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay si Sosonica!

Carrie. Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeras! Fereasca Dumnezeu de necazuri pe toata lumea!

Alynta27, am 4 luni si jumatate de la nastere si inca nu mi-a venit ciclul!

Noi i-am facut Teodorei o asigurare de studii. Va incasa banii la 20 de ani! In plus voi incerca sa nu ne atingem nici de alocatiile ei! Sa vedem cat reusim!

Noapte buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi multumesc . Uite le-am comandat de www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1212" target="_blank">aici

kay felicitari pentru soniuta, salutari pentru chris.

Cu concediu ce sa zic? Nu ne gandim la nimic anul asta si nici nu as putea sa plec fara ea nicaieri. Ca mor fara printesa mea . La anu'probabil o sa mergem si cu ea si singurei, desi tati spunea ca nu pleaca nicaieri fara fata lui...

Nu i-am depus bani in cont insa am bagat cativa bani pe bursa pentru ea. Vom vedea...

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ALI24 piticul meu tusea,era tot timpul marait si refuza sa manance(de obicei e f.mancacios).L-am dus la dr si mi-a dat Nurofen,Keflex si inca un sirop,din toate cate un sfert de lingurita la 12ore.Acum am reusit sa-l adorm,dupa 2ore de plans isteric.Va las k sunt moarta de oboseala.O noapte linistita sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carrie, imi pare tare rau de puiutul mic Edi! sincere condoleante familiei!

ralucami, stai sa ma vezi pe mine in parc cu david in brate, il imping in leagan pe dominic, sau cind imi urla amindoi, unul in brate si altul la picior, si ii iau odata in brate, sa vezi tu acolo muschi! multumim de aprecierile la poze. da, sintem catolici, adica sintem botezati ortodocsi, dar am hotarit ca baietii sa fie catolici! si sa stii ca faptul ca le vorbim si-i stimulam atit de mult, nu ai sa crezi dar vei vedea rezultatele cind sint mai maricei! asa ca merita! am vazut diferenta dintre dominic care a fost super stimulat si un copil care era lasat singur in patut toata ziua. si eu am picat azi ca musca, era si cald si problemele personale ce le aveam si copii si am cazut rupta de oboseala, am dormit la amiaza 3 TREI ore!cu david, ca dominic sigur s=a trezit mai repede, ca e tare cuminte si ma lasa in pace sa mai dorm....

kay, ma bucur ca Sonia este bine,si creste, bravoooooo!

chris, cum merge constructia la casuta?

liviana, miine fac reteta, iti zic daca mi-a iesit!merci mult

androix, nici la noi viata nu e deloc roz acuma, avem vesti rele in ultimul timp, sotul ramine fara job din ianuarie, sper ca ne vom descurca totusi si nu va trebui sa-mi las copii si sa ma intorc mai repede la munca....sanatate multa soacrei tale, si curaj mult la sot!of, sa ma tii la curent daca ti-a venit! cu traducerile eu nu am studii in filologie deloc. dar puteam da examenul ala, dar costa o circa de bani, si asa ca am decis sa fac traducerile si am gasit 3 traducatori care imi stampilau tot ce traduceam eu, dar incheierea era cu numele lor si le dadeam ceva, de ex in vremea aia luam 75 000-100 000 lei pe pagina, lor le dadeam 15 000 lei(nu mai stiu cu leii astia noi) si imi renta super, atita aveam de lucru de numa, cind am plecat mi-am lasat toti clientii la unul din traducatori!si ei cind avea chestii complicate imi dadeau mie sa le fac!aveau mare incredere in mine, ca la inceput mi-au citit tot ce am tradus si cind au vazut ca totusi am facut universitatea in Franta numai in limba franceza cu mare incredere au stampilat!si aici voi incerca sa fiu traducator autorizat, numa ca e mai greu ca imbecilii(ca nu le pot zice altfel) vor sa le zic ce carti am tradus, ca nu se pun actele si ce am tradus eu, trebuie sa fi tradus cel putin 10 carti......asa ca sint in lucru si la asta.....

madi, parerea mea este ca nu se pierde daca fierbi legumele(ca doar nu-i poti da totul crud) pe abur, sau merele putin la cuptor, nu e bine sa fie lasate mult in apa sau fierte mult ca atunci isi pierd ce e bun

duda, m-am uitat la poze, e o scumpa piticuta!

moberi, sanatate multa la pitici! uite ca eu am fost bolnava si sa bat in lemn piticul meu nu a avut nimic, iti dai seama ca am zis traiasca alaptatul!sincera sa fiu, eu, mi-as intrerupe cariera ptr citiva ani sa stau acasa cu piticii!desi tin minte ca dupa 18 luni cit am stat cu dominic eram tare bucuroasa ca am inceput din nou munca.....si acuma cred ca voi fi la fel, nu sint genul de om sa stau pe banca!imi place sa fiu activa!dar mi-ar placea sa am un job in care nu se uita sefa urit cind stau acasa cu piticul bolnav, sau cind intirziu ca el nu vroia sa ramina la gradi, etc, dar asta e doar in tara minunilor....se intimpla....

adinel, si cine mai este interesat, am trimis pe mailul comun grila de diversificare ce mi-a dat-o alergoloaga, este ptr copii cu potential alergic sau care prezinta o alergie, sau care au in familie alergici!

as dechide eu subiect nou, dar mi-e ca nu-mi ies toate linkurile,si am uitat sa-i cer andradei inainte sa plece, si nu am timp daca iese lista urit din prima sa stau sa modific

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Kid io zic sa schimbi repede pediatra ca abereaza rau

Sofi iarasi are muci si se ineaca , is tare trista ca e a doua raceala in 4 luni si nu picep de ce…e bine totusi ca nu-s decat mucisori…si la schimbarile de vreme …

Moberi sanatate puiutilor. La mine femeia vine la curatenie o zip e sapt/8 ore cu 40 de roni/zi.e super!mai ales ca e ditamai casoiu!

Ankaa sanatate la bb !

Androix ceva vesti de la rusi?vreun e-mail ceva?

Apropos de concedii, noi canci anul asta, indecembrie ce o sa evadam 4 zile la Barcelona.Ella astept tip-uri legate de oras.

Madi eu te-as sfatui daca poti sa-I faci marul la abur, e cel mai safe in pastrarea vitaminelor…

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Va invit la un CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput