Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si DA, de acord ca pruncii facuti la batranete sunt DESTEPTI .

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Off topic: imi spune ieri o amica, buzoianca forumista si ea, de altfel: "daca nu te-as cunoaste personal, mi-ai parea o acritura intepata (sau ceva de genul), dupa felul in care scrii".
Aviz amatoarelor .

Gata gagici, noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by asteryaro
Azi, avand gurita plina (ii dadeam ceva sandwich de papa, deci eram acasa) a zis "ta-ta-ta", dar inceeet. Era sa cad jos, va imaginati?

ASTERYYYYYYYYYY
VEZI SA NU UITI SA CUMPERI SANGRIA CAND MERGI LA MARKET SI ITI TRIMIT ADRESA PE MESS
VEZI??? CE TI-AM ZIS EU!!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asteryaro

Off topic: imi spune ieri o amica, buzoianca forumista si ea, de altfel: "daca nu te-as cunoaste personal, mi-ai parea o acritura intepata (sau ceva de genul), dupa felul in care scrii".
Aviz amatoarelor .

Gata gagici, noapte buna.

De nota 10 tipa,exact asta e impresia pe care o lasi p-aci.Noroc ca exista si messul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, stii ca repetitia e mama invataturii nu ? De ce sa nu-i repeti copilului anumite lucruri pina le invata, nu-l obligi, pur si simplu i le explici frumos si daca e interesat o sa le retina.

Cristina, felicitari lui Razvanel pt cuvintul spus. Daca tin minte minte, asta e primul lui cuvint ? La cit mai multe cit mai repede !
Noapte buna fetele!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

IRINA bine faci,o sa vezi ca peste vreo luna o sa aiba tot mai multa rabdare cu cartile si isi da ea si drumul la vorbit inteligibil.Si pe cand isi da,ea deja stie o multime de lucruri ! Eu la chestiile cu usa,geam,pat,televizor,baie etc. sa mor eu daca m-am gandit vreodata sa o invatz ... ca pur si simplu le stie din discutiile de zi cu zi,nici nu mi-a trecut prin cap ca nu le-ar stii.Si stiu ca le stie demult,de pe cand o puneam sa aduca animalele de plus,asa aducea sau ducea si alte lucruri.La fel mai tarziu cu sus,jos,in,sub,peste,langa etc. le-a invatzat din mers,fara sa imi treaca prin cap sa o invatz eu
Bine ,normal ca eu si vorbesc mult ,dar ce sa fac? Compensez si eu,ca nu stau cu ea decat in WE mai mult.

Dar stiti ca azi cand i-am zis ceva ce nu-i convenea,mi-a strigat: GULA!!! Deja il imita pe taica-su cum mai striga la ea cand zbiara
Si e o paracioasa notorie,cum o cearta,vine imi zice tati laau si se incrunta asa facand pe suparata

Mergi la inceput

IRINA eu parca asa tin minte ca a mai zis inainte de un an mamma,dupa aceea doar la suparare,rar mai striga mamma.Dar din ce am citit pe DC si nu numai,mai sunt destui care au zis ceva inaine de un an si dupa aia pauza pana dupa 2 sau chiar 3 ani,cand si-au dat drumul en gros!
Cu Diana eu nu prea ma mir,si nu doar pentru ca mi-a zis mami ca si eu am vorbit devreme,ci pentru ca am multe nepotzele care erau fix ca Diana de vorbaretze si "ocoshe" chit ca sunt de la tzara.Dar au crescut in familii numeroase ,inconjurate de bunici,matusi,unchi alti copii etc. Si vara-mea s-a ocupat de ele,as vrea eu sa vorbeasca Diana asa de frumos ca Stefi,numai cu multumesc,va rog si taare politicos vorbea si la telefon de ne spargeam de ras.
Din pacate ,sotzu' nu prea ma asculta la capitolul asta si ce incerc sa o invatz eu,strica el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Astery, sa inteleg ca RAzvanel cu primul lui cuvant cere un fratior? Felicitari oricum. Cred ca iti mai vine inima la loc.
Io-s cam suparata ca nu pot sa dorm noaptea de furnicaturi si mancarimi. Si noaptea trecuta abia atipisem dupa 3 si a inceput Ana sa se foiasca si sa planga. O durea burtica si striga in somn "mami kki". Sau "burta". A fost cam constipata de cand tot exersam cu olita. Asa ca m-am cam chinuit. Azi a plecat la tzara cu ai mei si eu sunt parasita si fara barbat si cu furnicaturi.
Mai incerc sa atipesc.
Noapte buna!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Noapte buna BEE fara furnicaturi!
Merg si eu,ca maine Ghitza se duce la socru-meu sa lucreze ceva si raman cu Dia pe cap toata ziua,ca sa nu mai zic ca parc-o vad ca la 7 e sus si peste saptamna a dormit si pana la 10 !!!
Noapte buna si la restul lumii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu prin zona. Am plecat mai repede, i--am lasat pe aia chefuind.
Mai voi sunteti culmea...am spus eu ca Monio invata pe Diana lucruri de-a sila? Nu cred. Am spus ca o invata lucruri care nu sunt pt varsta asta, lucruri inutile,ii da explicatii intile(la fel si Bee cu concluzia ca fata "cerea" explicatii.
Irina, esti de acord cu Moni la ce? Moni nu a pus nici o intrebare ca sa fi de acord cu ceva. Cred ca am explicat destul de clar ce am vrut sa zic si cine a citit mesajele din scorta in scoarta a priceput ideea.
Ce se intampla cu paginile astea? Suntem la pagina 25 deja, deja m-am speriat ca ati scris atat de mult

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput