Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sant mai putine mesaje in pagina,defectiune tehnica

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar ma gandeam ca m-a lasat memoria in ultimu' hal
Noi am intrat prin cateva magazine dar n-am luat nimic.La magazinul ala nou nemtzesc au haine fainutze si accesibile si au si un magazin alaturi cu incatzaminte Deichmann sau asa ceva,daca jefuiam o banca imi luam vreo 20 de perechi si inca pe-atatea lu' husband si odraslei.O sa merg dupa ce iau salariul si fara Diana,sa ma pot desfasura.
Am fost o ora la locul de joaca de alaturi,asta nu mi-a placut asa de mult ca dincolo,ca nu aveau decat putine jucarii,chit ca instalatia de catzarat cu plase,tobogane,bile si alte minuni era mai mare.In plus era plin de copii mari,isi tinea unul ziua,era o harmalaie de nedescris,alergaturi,tipete ... Dia s-a distrat pe chestia aia de sarit + toboganul aferent ,o instalatie mai mica,dar la catzarat era cam greu ca aluneca,totusi dupa ce la inceput au impins-o in sus niste baietzei de 4 ani,pe urma s-a prins care-i treaba si a urcat singura.A facut si circ ca voia in ala mare,dar n-am lasat-o decat un pic,ca dadeau aia peste ea. S-a catzarat si intr-un premergator ,ca si d-ala aveau unu, si se plimba cu el Aiurea, ca la plecare iar a iesit cu circ de circ si tavalit pe jos,juma' de drum a zbierat de nervi ca am luat-o de-acolo. Era si un baietel exact deodata cu ea,dar ala s-a urcat doar pe un calutz,pus de maica-sa si a stat cuminte intre bile,in rest doar se mai plimba un pic si odata s-a ratzoit la Diana cand a urcat si ea pe calutzul ala ,desi el era jos .Diana tot intre copiii mari era in schimb . Deci o ora am stat in stres tot cu ochii sa nu dea aia peste ea,sau sa nu aterizeze pe-acolo,ca se catzara si pe franghii
Sunt zombie
Ea e inca plina de energie in schimb si de mancat nu prea vrea,ca a bagat pe drum o punga de stafide.
Voi pe unde va distrarati?
Tare mi-a placut ca mi-a zis acum seara COALA MAMI si ma tragea de mana sa ma ridic,eram intinsa in pat.Vad ca stie cuvinte si de care nu banuiam ca le stie.Si de tavan stie si pronuntza corect ,e in drop o poza unde se vede cine a invatzat-o
Pe autobus la intoarcere ,i-a cazut cu tronc unei tipe ce avea un baiat de vreo 5 ani si atat a vorbit cu aia,de se tot minuna gagica.Si Dianei atat i-a placut de ea ca i-a facut din proprie initiativa si dlaga dlaga dandi I-a zis cum o cheama,cand a intrebat-o cati ani are a zis aratand pe degete unu ... unu Ma rog,i-a aratat partile corpului,i-a zis toate tipurile de saluturi la plecare,de toate . Aia tot aceasi placa : ce desteapta e,la care eu am zis teoria,ca e fata si de aia vorbeste mai devreme.Dar ea cica de aia e desteapta ca am facut-o tarziu,ca asa se zice Noa ca pe asta nu mi-am amintit-o

INGRID scoate parola aia ,hielaaau!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Sa stii ca asa se spune: copiii facuti tarziu ies destepti Noi am stat in casa, mi.a fost lene sa ies Ce sarbatoare a fost azi? Am bagat doua masini de spalat.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, a fost Inaltarea sfintei cruci. Cu cruce rosie.
Lasa, daca n-ai stiut, nu se pune.
Fa si tu un bine cuiva, da ceva de pomana, eu asa fac cand mai gresesc.
Dar stiu ca ati avut discutii azi...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

14 sept - Inaltarea Sfinte Cruci

Mergi la inceput

Niciodata nu am stiut de 14 sept. cum ca ar fi sarbatoare. Dimineata cred ca a scris Anasol sa avem grija dar chiar a trebuit sa bag masina Azi am avut continuarea la subiectul inceput aseara si doar 3 mamici au fost de acord cu Moni

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Pai si io de acord cu Moni. Pt. ca Diana este un copil-sugativa, care absoarbe multa informatie, ceruta de ea, nu obligata. Nici nu poti obliga un copil atat de mic.
Dar de acord si cu Bianca, pe alocuri insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Astery ai pus punctul pe i,nu pot io s-o oblig sa stea 5 minute pe olitza,dap-oi sa o invatz cu fortza Hai mai in loc sa consiliezi sinucigase ,mai bine zi-ne ce a mai facut Razvan pe la gradi!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Pardon, la cresha mey!
Pai azi a papat, jucat (sau ceva de genul) cica n-a plans deloc.
Luni o sa dau camera acolo sa le faca poze.

Azi, avand gurita plina (ii dadeam ceva sandwich de papa, deci eram acasa) a zis "ta-ta-ta", dar inceeet. Era sa cad jos, va imaginati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!

Moni , si eu sunt de acord cu tine. Si eu i-am cumparat Sabinei citeva carti cu povesti, Alba ca zapada, Cenusareasa, Capra cu trei iezi, ba chiar Pinochio si Gulliver. Si ii citesc, atit cit are rabdare, din ele, ii arat pozele si e foarte fericita. Ba mereu cauta cartile in sertar , le scoate si mi le aduce sa ne uitam . Si desi vorbesc, zic eu, destul cu ea , tot nu spune cine stie ce decit foarte multe in limba ei.
Si da, cred ca stiu exact ce inseamna geam, usa, clanta etc., nu le memoreaza ca papagalii. Si eu i-am zis intr-o zi Sabinei sa mearga sa inchida geamul si spre mirarea mea chiar s-a dus si l-a impins.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput