Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 26
miraklucker spune:
Hallo
Eu tot cand dispareti voi apar.
Am citit cate ceva din urma primele 3-4 pagini si ultimele 3-4
.
Am vazut ca au mai dat un semn de viata Dana si Deea.
Dana ti-am vazut printelese , ce a crescut Roxanica.
Deea frumusetea ta ce mai face??
Monica si noi suntem la scutece nr. 4. La noi asta e max. n-am ajuns la nici unul sa cumpar nr mai mare. Am primit acumd e la vecina niste Pampers 6+,chilotei cred ca in veci nu ajunge Selin sa-i imbrace. O sa-i marit si eu!!!
.
Astery bravo pentru Razvanel. O sa-si dea drumul el la vorbit nu-ti fa griji. Am o colega in Ro care la fel, baiatul....cel de-l treilea copil, pe la 2-3 ani inca nu spunea nimic. Pur si simplu nu vroia. Intelegea tot, vorbea doar prin semne. Acum la 6 nu-l mai poti oprii!
.........si eu sunt de acord cu Ingrid. Daca te ocupi de copil vezi rezultatele, normal tine si de bagajul genetic, dar nu e singurul lucru care conteaza. Si da, depinde de fiecare copil in parte. Eu ma uit numai la ai mei si vad cat de diferiti sunt. David a fost tare precoce cu toate, vorbit,mers, olita. Daria nici acum nu vorbeste bine, de fapt vorbeste tareeee rau, noroc in David care e traducatorul
, de olita nici nu s-a atins pana intr-o zi cand mi-a spus ca vrea la WC.......iar Selin ...........nu stiu ea e cu totul altfel decat ceilalti doi.
Maine ma duc la un simpozion. Sunt curioasa cum o fi. E primul de genul asta. "Anti-Aging-Medizin"
V-am pupat, pe toate fara exceptie!!
Noapte buna!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
irinatunza spune:
Bianca, n-am citit din scoarta in scoarta evident, ca-s prea multe pagini. Dar am inteles esentialul , nu trebuia sa citesc tot "stufarisul"
Ma refeream ca sunt de acord cu Moni ca principiu , nu ca raspuns la o intrebare.
Si nimeni nu te condamna pe tine ca procedezi altfel, stai linistita. Eu ii spun de toate si ea retine ce-i convine, asta-i tot. Iar chestia cu usa ,geam etc nici eu nu i le-am explicat evident, pur si simplu le stie. Si sunt sigura ca si Dani le stie pe toate, chiar daca numai arata cu degetul. sa stii ca si Sabina arata cu degetul de obicei. Dar incet o sa vorbeasca si ea, nu ?
Ma duc sa fac mincare si apoi s-o culc ca s-a trezit la 6 si toata noaptea s-a foit de m-a zapacit.
O zi buna!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
cosmi1975 spune:
ce faceti fetele la pagina asta???eu sunt la birou cu STEF care i cocotat pe el si ascultam cleopatra
lautarul lui mama
MIRA ai niste copii superbi
BIANCA doar atata ai stat la petrecere....cred ca nu ti a placut
ASTERY aai sa vezi progresele scumpului peste 2- 3 saptamani de ai sa ramai tablou...imi zici tu mie
MONI eu daca il iau pe STEF la cumparaturi il tin in carut...chiar ai vostrii stau in carut?al meu daca l plimb sta si 2 ore nu zice sa se dea jos
azi? program de relaxare ...papa am , curat e,sa plimb trupa ca de luni ....vai lume ce program avem
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Maraki, nu stiu cine mi-a parolat dropul, ca eu nu! Dar acum am reusit sa pun filmele, dar in alt cont de drop. Poate mi-l paroleaza si pe asta cineva. Chiar, se poate sa-ti faca asta alta persoana decat cea din cont?
Cine vorbea de vizite tarzii, eu aseara am avut musafiri ce au jucat ping-pong in subsol pana la 2...n-am putut sa deschid ochii azi-dimineatza. Sotzul a pregatit bere si lasagna, macar am mancat bine...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ingrid S spune:
Ati incercat testul cu baietii ce vi l-am propus? Ca sunt curioasa sa vad cate stiu copilasii...![]()
Mira, ma bucur ca esti si tu de acord cu mine. Asa este, sunt diferiti intre ei, dar trebuie sa-i inveti mereu, diferentele pot fi la capitolul preferinte, talente etc. Chiar, de ce zici ca Selin e altfel? Mi se pare atat de cuminte si de dulce
.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...eu acum m-am trezit...ce bine e sa dormi multtttttttt
.
Ingrid, nu am facut testul pt ca nu am avut cand iar pana maine nici nu o sa am cum. Dani stie ce e ala geam,usa dar clanta nu cred ca stie. Daca ii spun deschide,inchide usa normal ca stie, dar nu stie ca usa se deschide de la clanta, nu am folosit cuvantul asta cu el, deci logic nu il stie. Atat pot sa iti spun ca ne uitam la o poza ieri inainte a de a pleca si in poza era el, Nelu si Sandra. Am intrebat unde e Sandra, mi-a aratat, am intrebat unde e el a aratat, unde e tati a aratat, am intrebat unde sunt eu....a scos un sunet de umire "mmm" un fel de nu-i mirat, si s-a uitat la mine si a ras. Deci nu eram in poza
. Daca ii spun du-te la Sandra in camera merge la ea.
Irina, am inteles. De clanta i-ai spus? Discutia si intrebarea era "daca acea carte e pt nivelul lor".
Astery, felicitari lui Razvan. Treptat vei auzi si alte cuvinte
Cosmi...mi-a placut si nu mi-a placut...la partea de muzica au stat prost, a adus muzica un coleg de-a lui Nelu si toata lumea se baga sa bage ce melodii vroia, oricum am ascultat aseara manele, cat nu am ascultat tot anul
. Am plecat primii, nu mai aveam chef sa stau..ma plictisea muzica si ma enerva
.
Parerea mea despre tot ce s-a scris zilele astea e ca fiecare mama concepe altfel cerintele copilului ei(fiecare intelege cum vrea semnele), si fiecare il educa asa cum crede de cuvinta (educa e un cuvant mare deocamdata, inca nu e cazul de educatie , la ei totul se rezuma la "nu e voie sa faci aia, nu e frumos sa faci aia (nu cred ca inteleg sensul)..etc") Toti vor ajunge la un nivel odata (ma refer la vorbit) si doar de atunci se pune problema "bagajului" de cunostiinte,si poate a mostenirii genetice ( asta cred ca se vede mai incolo).
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
L-am convins ieri pe Nelu ca vreau sa merg la concertul Beyonce. Nu ca ador melodiile ei, canta bine si arata super bine tipa...pur si simplu vreau si eu sa vad un concert live. Am 30 ani (inca nu am 31
) si vad concerte doar la TV. Cu siguranta sunt multe ca mine dar de ce sa nu profit de ocazie si sa merg
...mai ales ca in 23 e ziua mea..(deci am un atu)
.
Acum sa vedem cand vor aparea biletele, unde e stadionul, daca poate face schimb de tura..trebuie sa ma cer de la servici daca dormim acolo(concertul e luni) ..si daca vom dormi sau nu in Cluj (eu imi doresc si asta dar depinde de finante
)
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Buna dimineatza ,noi la 11,30 ne treziram
S-a mai trezit ea pe la 7 ,a baut lapte,a venit cu mine in pat si dormiram tun! Ghitza a plecat pe la 7,30-8 dar mi-a lasat pe birou micul dejun,paine cu unt si gem,cafeaua,suc preparat
Deci am mancat cu Diana d-astea si cand m-a vazut ca beau suc a vrut si ea dar a cerut pai.Am trimis-o sa-si ia singura,asa la vrajeala.Si s-a dus in bucatarie,a deschis sertarul unde-s paiele si si-a luat unul
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Moni..ce sotz ai
Mic dejun servit..
.
Eu ma pregatesc sa merg la servici...mi-e cam lene dar imi trece. Vreau sa termin firma ce trebuia sa o termin ieri logic si normal
.
Anasebe cred ca a prins vreme super napsha la mare, am auzit mamici care au venit cu rochitele de vara curate inapoi
.
O sambata placuta tuturor.
Bianca
monica70 spune:
Gata am vazut si filmele cu Diana de Ingrid ,ia vedeti cum arata Diana dreapta si stanga si culorile
Ingrid arata tinerica rau cu freza aia,exact cum ma gandeam! Si se vede diferenta: Diana vorbeste mult si bine ,nu ca si cu strainii,ca mie abia a vrut sa imi zica cum le zice la cateva animalutze cand am fost pe la ei,apoi repede o chema pe mami
Dar sunt sigura ca daca stateam mai mult se obisnuia si imi zicea si mie cate-n luna si-n stele!
Cu ocazia asta am invazat-o si eu pe Diana care-i mana dreapta si stanga si piciorul la fel.Dupa 5 minute am intrebat-o iar si nu uitase,dar probabil ca uita daca nu-i mai amintesc,asa ca o sa o mai intreb zilele astea,sa nu le incurce.Cu culorile n-am cu cine,vad ca recunoaste rosu si galben doar,pe restul nu,tot aiurea le arata,cel putin la cuburile clementoni.Si cum n-are rabdare cu alea ... asteptam o carte interesanta
Acum mananca semintze.Merg sa pun niste haine la spalat si sa ne mai jucam pe urma,ca tot dupa mine e.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME