Strumfi de iulie-august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Ingriduta mea si-a descoperit manile. E asa de dulce ca imi vine sa o mananc toata.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by Anya20despre cel de-al doilea subiect al zilei...
..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by valen

quote:
Originally posted by Anya20

despre cel de-al doilea subiect al zilei...

..................

Am crezut ca am sa cad jos de ras!!!!!!!!! Prea elocvent!!!!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

O in special pentru Deni poate o tine treaza la exam.

Luna, Anto foarte frumos si la obiect ati scris, asta gandeam si eu numai ca nu am reusit sa pun in fraze atat de clare pentru toata lumea (asta daca va mai amintit bancul cu "Si eu tot curva, numai ca nu stiu sa spun asa frumos ca dansa")

Anya, da mai, cum ne-a stricat Popeasca firma! Macar daca ar fi facut si al ei ceva sa ii facem reclama negativa

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Whitcy postarile mele sa le iei asa cum sunt, nu citi printre randuri. Am spus ca se raspunde din placerea de a raspunde (cine stie sa raspunda la respectiva intrebare), nu ca se raspunde selectiv in functie de persoana. E ca in regulament...nu combateti persoane, combateti idei...Asa si aici ...nu raspundem persoanelor, raspundem intrebarilor. Si poate ai avut nesansa ca tocami fata/fetele care ar fi stiut sa raspunda sa nu intre in acea zi pe forum. Fiecare cum are timp si chef.
Cat despre , mai bine nu ca trece in lapte

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Cand o sa fim mai limpezi la minte, mai putin obosite si "hormonate" (desi eu nu inteleg chestia asta), as vrea sa discutam
- de ce ne simtim aratate cu degetul/atacate de fiecare postare,
- de ce luam atat de personal subiectele generale
- de ce nu vrem sa intelegem ca fiecare are dreptul la opinia sa, fara sa aiba pretentia ca 120 de femei sa ii urmeze (ati vazut ce a patit ala, cum l-o fi chemand, cu yoga lui...imi scapa acum)
- de ce ne suparam cand nu ni se raspunde in 30 de secunde si eventual de catre 50-60 de persoane
- de ce intrebam si dupa aia ne suparam cand raspunsul nu ne este pe plac (s-a intamplat, nu incercati sa negati)
- si alte de ce-uri care va mai vin in cap...ma rog, treburile astea care mai intervin din cand in cand si ne divizeaza in tabere

Si pe langa subiectul zilei ...pe care vad ca tot Alina il propune (pe sistemul "eu centrez eu dau cu capul" ....poate venim si cu gluma/bancul zilei, sa ne mai descretim fruntile printre atatia pampersi, tzitze, biberoane, suzete........

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by valen

..................

foarte tare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata fetelor
1.in principiu tin sa ii urez BAFTA LA EXAMEN lui deni

2. Despre sexat..am incercat si eu dar a fost un esec pentru ca ma si ustura pe mine si al 2 lea motiv ca s.a trezit bebe cu toate ca deabea adormise...next time will see

3. simo buna idee cu bancurile

4. intrebare. Azi am vazur in cerul gurii la bb un punct alb ceva ca un cosh.E normal§??BBeii vostri au asa ceva???De la ce poate fi??NEED HELP PLS!

5. Soacramea i.a bagat la spalat lu iubi un hanorac alb cu negru impreuna cu negre!E ink in masina de spalat dar se vede ca a patruns negru in alb si daca vede iubi o .Se mai poate face ceva sa iasa alb imaculat??????

banc banc bancDoua prietene stateau de vorba.
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce
faceai sex?
- Da.
- Si ce mutra avea?
- Statea in usa ca prostul!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata!
Bancul zilei:

Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat, Strul, vesel, n-avea nicio treaba.
S: - Frate, am scapat de toate problemele!
I: - Da' ce-ai facut, ma?
S: - Mi-am luat un elefant, frate!
I: - Hai ba, lasa vrajeala, ca nu-mi arde...
S: - Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele. Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea... stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare. Copiii... stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres.
I: - Da' cat ai dat, ma, pe el?
S: - 100.000 de euro, da' face toti banii...
I: - Auzi, ma... Nu mi-l vinzi mie?
S: - Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare.
I: - Hai ma ca-ti dau 150.000, da mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa!
S: - Nu se poate, ma. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?
I: - Hai, ba, ca-ti dau 200.000, da-mi-l sa scap de belele.
S: - Nu se poate, ba Itic, tu nu intelegi. Iti comand si tie unul, daca vrei, da' ai de asteptat un an.
I: - Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, ce dracu', suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri...!
S: - Bine, ma, hai. Da' sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru.
Dupa 6 luni se intalnesc astia iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari...
I: - Bai, Strul, ce mi-ai facut, ba? M-ai nenorocit cu elefantul asta!
S: - De ce, ma?
I: - Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii... S-a suit cu curu' pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea... Obsedata si ea cu florile, s-a cacat pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii... nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat!
S: - Bai, Itic, tu ai o problema!
I: - Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine.
S: - Nu, ba! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala!

Propun si eu un subiect! Voi cat timp o sa stati cu bebeii acasa? Va luati concediul de 2 ani? (cat va invidiez )! Eu normal am concediu de maternitate pana pe 15 noiembrie dar de sapatamana viitoare incep un master. Ce e bine e ca nu o sa fie foarte solicitant, numai cateva ore pe zi, dar o sa am de invatat si nu stiu daca o sa imi stea capul la asta.. Caand eram gravida in teorie totul suna bine dar acum cand ma gandesc sa imi las printesa chiar si cateva ore am ditai golul in stomac ! Noroc ca o las cu mama dar ma itnreb cum o sa ma simt din ianuarie cand o sa trebuiasca sa o las la cresa sau la o dadaca...

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Mada la mine nu e cazul sa aleg, dar daca ar fi fost, as fi ales sa stau acasa cat de mult..2 ani, 3,...cat se poate. Bine, eu is mai "homely" ca sa zic asa. Ma simt fericita acasa si ma simt implinita sa am grija de familia mea. Acum depinde de fiecare, sunt femei care trebuie sa aiba o cariera...

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput