Strumfi de iulie-august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Propun si eu un subiect! Voi cat timp o sa stati cu bebeii acasa? Va luati concediul de 2 ani? (cat va invidiez )! Eu normal am concediu de maternitate pana pe 15 noiembrie dar de sapatamana viitoare incep un master. Ce e bine e ca nu o sa fie foarte solicitant, numai cateva ore pe zi, dar o sa am de invatat si nu stiu daca o sa imi stea capul la asta.. Caand eram gravida in teorie totul suna bine dar acum cand ma gandesc sa imi las printesa chiar si cateva ore am ditai golul in stomac ! Noroc ca o las cu mama dar ma itnreb cum o sa ma simt din ianuarie cand o sa trebuiasca sa o las la cresa sau la o dadaca...

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Eu cred ca voi sta pana cand bebe face 6 luni, al meu baraie sa stau pana face 1 an, ramane de vazut.
Problema e ca pe noi nu are cine sa ne ajute cu nimic, si deci ramane varianta ca bebe sa mearga la o cresa aici, ceea ce ma ingrozeste efectiv, mai ales la cati copii de straini am auzit ca au fost batuti, maltratati pe aici...
deh, discriminarea fir-ar ea...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Raspund si eu la subiect:

Aici ti se acorda concediu platit un an, poti sa-ti iei pana la 2-3 dar fara plata. Eu insa nu am stat niciodata acasa de cand ma stiu asa ca inainte sa nasc am planificat sa stau noua luni, adica sa reincep in mai. Acum ca a venit Victoras imi dau seama ca "stat acasa" nu mai are aceeasi conotatie ca si inainte, in sensul ca abia am timp sa ma duc pana la baie, de plictisit nici vorba ! E adevarat ca ma simt cam singura cateodata mai ales dupa ce a plecat si mama (chiar sunt singura, nu am pe nimeni in afara de sotul meu si baietelul, pe aici) dar deja am inceput sa cunosc mamici cu bebici cu care sa socializez, nu mai spun de forum care a devenit ca a doua casa de ceva timp, si anume de cand am mutat computerul langa scaunul de alaptat
Dar de intors la munca ma intorc in mai si sper ca pana atunci Victor sa fie confirmat pe una din listele de asteptare pe care l-am inscris la gradinitele din zona. Daca nu, mama s-a oferit sa-si ia concediu fara plata cateva luni si sa vina sa stea cu el (desi nu-mi surade prea tare ideea). In ambele situatii, cand ma gandesc, imi trec sudori reci pe spate: sa-l las cu altcineva ? nu credeam ca o sa fie asa de greu...
Dar momentul "gradinitei" tot o sa vina odata si odata si poate e mai bine asa, se va obisnui mai usor (acum ma incurajez).
Pana atunci, incerc sa profit cat mai mult de timpul petrecut impreuna si sa ma tratez preventiv de sentimentul de vinovatie pe care-l voi avea cand "ne vom desparti"!

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Valen esti tare cu exemplificarea sexuala. Noi folosim preze momentan ca sa nu fiu eu aia din emoticoanele tale.

Mamii de punctuletul alb ma candesc sa nu fie candida dar de obicei iese pe libuta si aici iti zice ca e candida cand apare si la tine pe sfarc. Nu stiu ce sa zic. Urla cand mananca?

Despre hanorac stiu ca exista un Vanish pentru conservarea culorilor.

Mada bun bancul. Despre subiectul tau eu am zis ca stau acasa pana in ianuarie dar am dreptul pana la 9 luni. Si cred ca voi prelungi pana la 9 luni in caz ca nu pot sa merg doar part time. Seful meu ma primeste part time, cum vreau eu, si mi-a promis ca ma trece pe sales ceea ce mi-ar conveni. Poate reusesc sa o pacalesc pe soacra-mea sa o ia de vreo trei ori pe sapt vreo 6 ore. Mama nu-mi surade nici de ar vrea ea mai ales de cand i-a dat vitamine pe ascuns si dulciuri la greu lu' fiu-miu. Sau poate lucreaza al meu de acasa putin si merg eu part time. La cresa nu o las pana nu are gura sa-mi spuna ce a patit acolo.EU sunt mai paranoica.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb capitolul.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput
Mergi la inceput