Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

ANAALINA - sa se faca bine Catalina dragalasa......cred ca e naol sa fie bebe bolnavior.....

BISCUITI - eu nu dau la bebe ca doar umfla si nu are aport de vitamine, iar CARTOF in supica un sfert in 2 zile.....la fel doar ingrasa.

FETELE DIN ALTE TARI - ce se mai gateste pe acolo.....ce va indruma medicii.....si la noi nu se face......sa incercam si noi daca se potriveste la bebe

DESPRE RENUNTAT LAPTE LA MASA - eu nu cred ca renunt pana la vreo 7 luni eu m-am saturat s ama mulg si s aarunc laptele.....mie pediatra mi-a spus exact invers decat la unele dintre voi.......mancarea este pt aport de vitamin......dar tot lapticul e baza pana la vreo 9 luni .....mie mi-a spus ca cel putin 500 ml tre s abea zilnic pana la un an.....deci cand am vazut ca dupa masa nu vrea lapte am scazut portia de mar, legume sau ce i-am dat......

vA LAS CA TRE S ALUCRACESC.......MAI VIN PE LA VOI.

Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetele!
Am pus poze in albumul comun incepand de aici : Poze noi

am mai pus si in semnatura si si filmuletze

revin ca acu ma cheama datoria

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by iunita

fetele care folositi humana sa va uitati si www.newbabymilk.com" target="_blank">aici ca eu nu stiu preturile produselor humana din farmacii/supermarket...am inteles ca sunt foarte rapizi

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

E f. bun pretul la Formula, eu m-am uitat la Humana2, care la farmacie e 53-55 ron cutia de 800 de grame, dar nu stiu ce sa zic, a comandat careva de acolo?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

BUna fetelor

Am terminat si noi de mancat si acum somn de voie pana pe la 5.30....bagam mult somn asa suntem noi

Pupam si noi bebeii bolnaviori si le dorim insanatosire grabnica

Azi am incercat si noi branzica cu piersica si cereale dar nu a fost o incercare foarte reusita, dar perseveram....se ineca si facea brrrr cu gura plina peste ochelariii lu mami....dar ea nu se supara

La noi cu mancarea asta e usor la inceput cand e foarte activa si cu maini si cu gurita dar apoi se plictiseste si scoatem jucariile din dotare care le face mami sa zboare si fata deschide gura si vine lingurita plina...sau canta mami care nu are voce cine stie ce dar ei ii place si deschide gura....ne mozolim ingrozitor...dar exista apa si mergem si ne spalam la baie ca niste copii mari

Inn legatra cu greutatea Kitty eu zic sa nu iti faci probleme....noi in prima luna nu am luat in greutate ci am scazut am plecat la 1 luna de la 3.120 nascandu-se la 3.370....luase ceva la un moment dat dar a reust sa scape repede de ele.....mancam putin si folosim mainile si picioarele pentru a elimina excesul de grasimi acumulate in timpul mesei

Din cate am observat eu acum de cand cu diversificarea ia mai mult in greutate...dar cand ma gandesc ca urmeaza vaccinul de 6 luni si o luam iar de la capat - dupa fiecare din cele 2 vaccinuri de pana acum aproape 3 sapt am mancat foarte prost cu plansete cu plimbari cu refuzuri categorice....- acum stiu ce ma asteapta si sunt mai viteaza

Noi azi am facut un progres " am ridicat fundul care e cam greu putinel ca si cand ar fi vrut sa se ridice in 4 labe" mami e foarte fericita....iar de vorbit pe langa tipaturile din dotare si sunete aiurea cand e aproape adormita vorbeste cu suzi si la un moment dat a zis "GAE..GAE...GAE" foarte clar mi-au dat lacrimile

Este cea mai mare minune sa ai un copil si sa descoperi in fiecare zi cate ceva nou...sau aceleasi lucruri care oricum te bucura ca sunt facute de copilul tau

Va sarutam pe toate si ne mai auzim

Am vazut ca noi suntem cam matinale 5.30 prima masa .....dar seara la 9 fara doarme deja nu am ce sa-i fac si-a facut singura programul pe toata lumea

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Fetelor desi sunt in criza de timp(plec la soacra-mea si sunt cu bagajele adunate in mijocul casei tot intru un pic sa va spun ce mai facem.
Suntem bine sanatosi dar top-model ca nu am luat in greutate decat 300 de grame si la 6 luni fix aveam 7.600gr si 70 de cm.Doctoru nu s-a stresat prea tare, ne-a dat unda verde la ou, desi eu nu prea vroiam sa-i dau.Am inceput si cu carnita de pui, care ii place foarte mult.Binenteles ca si la capitolul legume suntem mofturosi si trebuie sa facem muulte combinatii ca sa pape copchilul
Inca ii mai dau san, dar decand cu completarea cu formula si cu diversificarea domnul e foarte retinut la a mai papa san.Si eu sunt f. incapatanata si l-am infometat, nu o data, si, ce credeti,nu maninca Nimic...Asa ca de, cat o mai fi la san bine, cat nu...nu stiu ce altceva sa fac.
Fetelor va amir pentru progamele de masa foarte bine definite si la ore fixe,al nostru e foarte decalat ca si ore, in rest ca si structura la fel.
De ieri a inceput sa manince peste 200 de ml de lapte, ajungand pana la 250 , da doamne sa o tina tot asa
In alta ordine de idei:
-nu prea sta in fundulet decat sprijinit:
-incearca de ceva vreme sa merga de-a busilea, sper sa reuseaca
-e foarte vioi si rade din orice
-bolboroseste dar nu reuseste sa zica ma-ma ci ba-ba sau a-ba atunci cand are nevoie de ceva sau da de stire ca e treaz, etc
Va rog sa imi tineti pumnii ca merg la soacra-mea, nu am mai vizitat-o de Ani, si sper, atat eu cat si sotul sa rezistam sa stam o saptamina!
Va pupam si va dorim la bb bolnaviori sa va faceti bine

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am revenit,

nu am rezolvat nimik la faculta, cica de luni in colo...asa o fi

pupam pe "giorgica englezu`" cu "mam" a lui, ...si a papat el 2 mere coapte fara TV???? FELICITARI SI TINETI-O TOT ASA.

MENIU DE AZI:

ora 8.30 - 240 ml lapte
ora 11.00 - 200 ml lapte+4 linguri cereale
ora 15.00 - piureut ( cartof, morcov , carnita de pui si pt prima data spanac, si putin laptic si un cubulet unt) DELICIOS, as fi mancat si eu.au iesit cam 2 portii( dar mai degraba 1 si jumate la cat papa eduard)ce a ramas e la frigi , avem si pt maine.
acuma la ora 19.00 nu stiu ce o sa papam, inca ma gandesc.

azi suntem invitati la mama sa mancam si sa bem, ( ne chefuim, cu ocazia celor 25 ani de casnicie!), asa ca revenim maine.

va pupam.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

KARRA, da la Ilie am fost.
Ar trebui neaparat sa stabilim si noi o intalnire, cat mai curand, ca in ritmul asta incep copii scoala si noi tot nu apucam sa ne vedem . POate saptamana viitoare, sunteti libere? Doina, tu?

MIHAEL@, sunt de acord cu ce spui tu despre bb-i alaptati. Numai ca eu am alaptat pana la 2 luni, asa ca am inceput mai repede cu mancarica.

Si acum sa o prezint si pe d-ra mea:
http://family.webshots.com/photo/2396247340096653195ZrWmlk

si o seara frumoasa!

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Ceau

selene ma inscriu la intalneala cu mare drag fac cumva si imi fac liber cand aveti si voi timp si ne vedem. Abea astept!

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ne inscriem si noi daca suntem in capitala ;)

Edit: valabil pentru fetele din capitala... noi cand mai facem o intalneala? Haideti, ca nu mi-ati vazut voinicul de muuuuult

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Meniu.....zile de azi

ora 3 - 180 ml lapte
10 - piure de mar+biscuite+branzica+para
14 - piure legume blenduite+o lg de smantana+ 140 ml lapte (desi dr a zis fara lapte inca nu o pot lasa asa ca papa putin piure
18 va papa 200-220ml lapte cu cereale cu biscuiti de la milupa
22 lapte 180 ml

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput