Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)
Raspunsuri - Pagina 21
Lumi_Nag spune:
Iunita
cam asa e cu babe si mosnegi.Am patit si eu.Da nu te-ai enervat deloc???Cum ai putut sa te abtii?
George Catalin
diana_jors spune:
Salut,
Laina: si noi suntem codasi, n-am inceput diversificarea inca, asa ca stai linistita, imi lasa si mie gura apa cand citesc meniurile fetelor... ar fi bine sa notam totusi, ca pe cand ne-or trebui noua nu mai avem de la cine sa le cerem ![]()
Eu m-am gandit sa rezolv niste probleme de documetne azi, si ... degeaba. Dupa ce ca uitasera astia de la starea civila sa imi treaca numarul pe certificatul de casatorie (asta macar am rezolvat-o), acuma nu-mi trec nici copilul in livret ca deh, mi-am facut buletin de Oradea sa sa ma duc acolo... alta distractie
Noii proprietari nu ne fac flotant ca le e teama ca le furam dup-aia apartamentul (ca deh, multe prostii mai dau pe post astia pe la ProTV
)
Intrebare: v-a trebuit la depunerea dosarului de indemnizatie "anexa de suspendare a contractului de munca"?? Ca mie treaba asta imi suna dubios... inca n-am cerut la serviciu asa ceva, dar parca mi se strange inima...
Cam atat deocamdata, Alex s-a trezit azi noapte de vreo 5 ori, le-am si pierdut numarul, dar o singura data de foame. Restul nu stiu de ce. important e ca a facut-o, si s-a lasat cu scandal de fiecare data...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Iunia: eu as fi comentat, ca doar din munca si banii mei isi iau ei pensiile... adica cum de ce am facut copil ?! 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Mihael@, normal ca tre sa ii dai lapte si in timpul zilei.Poi daca tu nu ii dai legume si fructe cum sa nu-i dai nici lapte???Abia dupa ce o sa-i bagi in meniu fructe si legume, incet incet o sa renunte singura la lapticDa copilului lapte cat vrea...parerea mea!
sigur ca-i dau, ca n-o s-o tin nemancata pana ne diversificam complet, bine ar fi sa fie cum zici, sa renunte singura la atatea supturi si sa se sature cu alte chestii
iunita, sar'mana de sfat...asta am incercat, sa -i fac program de 3 ore la supt si am avut rezultatul pe care l-am zis, de asta ma gandeam ca odata cu cantitati mai mari de mancare diversificata o sa creasca si distanta dintre mese. Deocamdata ne-am poticnit la 100 ml de piure, acuma insa e si bolnavioara si nu prea are pofta de mancare.
ziceti, ziceti, ca eu sunt ochi si urechi, poate se prinde ceva de mine...cred ca stefi e singura pe-aici cu mese de supt la 2 ore, ca bebelushii
Laina, diana, chiar daca bebelusii mai mari au facut deja progresele de care vorbiti voi, sa stiti ca eu ma bucur de fiecare data cand citesc despre un bebel care a progresat si de o mamica bucuroasa

Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
arissa spune:
Diana, da, a trebuit decizia de supendare a contractului. De-acum vei fi la mila statului
.
Iunita, m-am amuzat. Dar cred ca aveai niste draci! De aia eu ma duc doar seara spre sfarsitul programului, ca sunt mai putini pensionari.
anamana, bataie de cap iti lipsea acum. Noroc de vecini.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
iunita spune:
gata masa:
120gr piure(cartof, dovlecel 6 pastai) + vre-o 20 de iaurt amestecat in piure +10 ml ceai ca sa se duca mancarea bine.
ma duc sa ma mai bat cu niste casiere. revin cu vesti...
scuze de telegrama da' ma cam grabesc...nu ma lasa inima totusi sa nu forumesc o leaca. pupaaaaaaaaam
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
suzy78 spune:
Salutare stup,
Se imbolnaveste omu' putin si nu mai termina de citit......galopati nu gluma.
Eu sunt mai bine....mai am d eluat 2 zile de antibiotic.....deja nu ma mai doare tzitzi cand suge.....cine s-ar fi gandit ca mai fac mastita aproape la 7 luni......daca mai fac odata tot intrerup alaptatul......cred ca cat d ecurand...ca deja m-am saturat si oricum eu in cred in calitatile laptelui de mama.....cred ca este doar comod si ieftin.....si pt alintul bebelusului.
Meniul de ieri a fost:(ideea lui KARRA E BINEVENITA - ASA STIM SI NOI CE S AMAI GATIM PT PUIUTII NOSTRI)
8 - 150 ml lapte
10 - 50 ml suc de morcov, mar, piersica
12 - jumi d emar copt+ 2 lingurite de faina d eorez, la jumi d eora dupa 150 ml lapte
16 - 100 ml supa blenduita d elegume , fara carnita, 150 ml lapte
19 - 200 ml lapte
22.30 - 150 ml lapte
Dupa care somic pana dimineata.....si la 8 din nou
Saptamana aceasta am fost pe mar si saptamana viitoare trecep pe avocado si carnita de vita....pana acum am incercat doar pui......Eu saptamanal ii dau cate un aliment nou. Cu branza calcica si iaurtul mai asdteptam pana la 7 luni, iar oul de la 8 luni si ficatel.
Este cineva care a dat peste????? Congelat???? si de care????
La progrese noi suntem codasi si nici nu-s suparata.....fiecare are ritmul lui si nu vreau sa-l fortez....exact cum vrea el asa facem.
DESPRE STERILIZAT - cred ca am mai spus si ma repet.....doar d e2 ori pe saptamana in rest spalate cu axion limpezite ff bine cu apa fierbinte si dupa cu rece......si nu am avut niciodata probleme...
RALUALEXANDREI - felicitari pt acceptul linguritei de catre Edy
LAINA si DIANA JORS - nu va grabiti la diversificate.....nu e chiar comoda.....eu as fi inceput si mai tarziu de 6 luni dar deja era cazul....la inceput eram un pachet d enervi.....ca se murdarea tot....isi facea greata....+ ca tre sa prega asa putina mancarica .....ramane timp mai putin....
LAINA -
si
la Antonia d ela Nicolas si sa scapati cu bine de vaccin si sa fiti multumite dupa bilant.
bebe bolnaviori a lui RILOASA, PAULA 75, MARTUTZA,
Bine ati revenit: VCARMEN, CRINA_MIO, ANDREEA 20, AIIA, MIHAEL@, GEANINAELENA, SELENE
ANAALINA - pt cojite sunt ff bune produsele MUSTELA - le gasesti la sensi blu sau help net.....noi am scapat dupa 3 spalari.....am folosit sampon.....sunt produse dermato-cosmetice.....mai piperate la pret.
ELPOWER - eu pe nicolas il tin in scaunul d emasa de 4 sapt de cand am inceput diversificare pana termina masa 10-15 min....si ii place......branzica poti sa-i dai si din comert ca laptele e pasteuriza din care este facuta.....eu o sa-i fac ca sa fie mereu proaspata....ca nu ma dau in vand dupa branzeturi si atunci nu am pt cine sa cumpar.......
RAD CARMEN - la inceput pana se obisnuieste cu gusturile e mai greu......dupa aia cere el mai multa papa solida......asa am patit si noi la inceput.....gateam si mancam tot eu
ELENAGIULIA - cred ca te-a topit primul MAMA al feciorului.....ARTUR face progrese mari pe zi ce trwece
IUNITA - ai nervii tari.....nu stiu cum ai rezistat......la Electrica
TZUNA si ELYANNE - unde sunteti?????
Va las.....merg s apapacesc si sa-mi i-au medicamentele....dupa care ma apuc d eluru.....sapt aceasta lucrez de acasa.....
Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
anaalina spune:
Am venit de la dr
OSPAMOX
scrie pe fruntea nostra si daca nu-l inghite injectii
. Muciii ii curg rauri si abia poate respira cu tot Humexul pus si scos mucii cu batista bebelusuli. Si nu poate adormi ca daca o pun culcata nu mai poate resppira asa ca ne plimbam prin casa si stranutam la greu amandoua.
Azi am papat la pranz orez fiert cu morcov si ceapa dat la blender cu o lingura branza. Mai tarziu vedem.
va pupam

Varsta Catalinei Teodora
suzy78 spune:
Felicitam si noi sarbatoritii din data de 13 si 14 septembrie.......cate un pupic si o floare pt ei si mamicile lor dragi stupui nostru.
Fetele car enu ati mai scris emult timp????!!!! daca cititi dati si voi un semn de viata despre voi si bb-ii vostri.
Enumeram pe: MIHAELAAA, MADA ROZ, SORI 1980, KARLA 32, MAGDUTAH, ALIONA, MARU-LU, LOINA, MONICA_B, MADMAT, PHILI, KATINK, GANDECEL, KRISSY, COOLUTZ......si altele care nu-mi vin de moment.
Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

si de la noi