Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

buna dimineata fetelor!

Felicitam pe toti cei cu progrese (adik pe toti ) si pupam pe toti cei bolnaviori, sa se faca bine repede!

Noi nu prea avem ce sa raportam. Tot 6 mese pe zi, laptic, cam 120 ml pe masa, exersam intoarceri, spunem "bbb-bhu.." de-am capiat, spunem asa pana facem ploitza de balutze, si uneori spunem "bha" sau "bhe". Ne scoatem si bagam singuri suzi din gurita. Am sprijinit ieri un pic singure bibul cu ceai. Dintisori nu inca.
Nu am inceput divrsificarea inca, ma gandesc sa incep pe la 5 luni.

Dar voi pe astea le stiti prea bine, nu sunt interesante decat pentru mine, pentru ca e fata mea. Ma simt uneori in afara, departe de voi si de progresele voastre...
O vreme am sa ma multumesc sa va citesc, si-am sa scriu daca intr-adevar am ceva foarte important de spus.

pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele, la noi succese pe toata linia, din nou. matei a mancat si iaurtul fara comentarii. bineinteles, cu biscuitii de la milupa. vad ca merge, ca si aseara a papat branzica si fructele tot cu biscuiti din astia. inainte se scarbosea la iaurt si branzica de parca cine stie ce-i dadeam.

anamana ! da' bine ca ai vecini vigilenti, ca uite la noi ... ii luara ditami carutul elyanei si n-a vazut dom'le nimeni!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutari!
Mihael@, normal ca tre sa ii dai lapte si in timpul zilei.Poi daca tu nu ii dai legume si fructe cum sa nu-i dai nici lapte???Abia dupa ce o sa-i bagi in meniu fructe si legume, incet incet o sa renunte singura la laptic Da copilului lapte cat vrea...parerea mea!

Draguta mica kkcioasa Laura nu te mai strig azi ca vad ca ai aparut asa ca te astept sa te intorci de la fac Pupa piciu din partea mea ca imi e tare simpatic, cel putin in poza aia de la avatar cu palarie de cowboy e mortal....

Heeee, credeati ca al meu nu zice nik?|De cand i-am inchis teveu' zice si el "mam".Deci e englezoi pushtiulica al meu Dar vorba voastra zice numa cand e suparat.
Aseara am avut succes cu merele copate.A halit ambele mere dar la 2 mese diferite.La 6 a papat mar copt gol dat de mami cu mana, iar peste vro 3-4 ore a papat si al doilea mar cu cereale tot.
Acu...nu mai stiu marul copt constipa sau deconstipa??Ca el face cam rar si cam tare si nu as vrea sa se constipe mai rau.

Sta si el in fundulet, nu stiu de cand ca eu abia ieri l-am incercat sa il las fara sprijin si a stat chiar bine cateva minute bune.
Si cand il pun in premergator cat ii fac de papa cand ma uit la el si ii vorbesc intinde mainile sa-l iau in brate.M-am topitttt

Mai revin si eu mai tarziu macar sa mai citesc,dar nu inainte de a felicita si astazi pe cei care se sarbatoresc.

George Catalin

Mergi la inceput

Ditu imi pare foarte rau de bebita ta frumusica ca a facut bubite. de la noi sa-i treaca repede.
Cria_bv unde ne esti fato?Ca nici pe mess nu te vad...

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

neata!

La multi ani!
Luca Andrei bb de Rebiana
Eduard bb Ionut de ralualexandrei
Andrei Bogdan bb de vcarmen!

Sa cresteti mari si sanatosi!

Salut si eu fetele revenite sau proaspat inscrise!

Acum... revizuirea programului de ieri:
8.00 - 230ml lapte
15.30 - 100gr supa crema(ca o ciulama asa ) +50 ml lapte +40 ceai ca ii era sete nu foame de lapte..da' pana m-am prins eu...nah. am scris ieri ce a continut supa
18.30 - 180 gr de ciulama din 2pere mari fierte compot + 2 cupe cereale burtica sanatoasa + 60 ml lapte blenduite la greu. nu ma asteptam sa bage tot ca erau numai 3 ore. dar sar'na Anne de sfat a basculat tooot!
22.15 - 260 ml lapte (iar surpriza...da frumoasa)

Meniu azi:
8.00- 210 ml lapte
13.00 sau cand s-o trezi pure din cartof, dovlecel, fasole verde(6 pastai mici) +carne de vite +branzica +... probabil ulei si..daca face ite o sa incerc sa ii pun 1 lg iaur ..un mare terci carevasazica legat
18.00 - piersica+pepene galben +cereale +lapte (shake...shake shake joana... ca ala merge mamama)
22.00 - lapteeeeeeeeee

kitty ma bag si io ca musculita dar nu stiu cat de bine e sa ii bagi 2 mese de cereale. 1. s-ar putea sa o constipi si 2.... nu te pune pe umflat copilu... usor usor... ii bagi tu de toate. eu nu cred ca ai gresit deloc... chiar tu spui ca e activa si fericita... sa aveti spor la papat. a, si si eu ca si Ioana Radu fac lobby pt butica sanatoasa ca le papa super bine! multumim inca o data Ioana de pont!!!!

anamana123 nu ca nu mi-ar place sa ma dau rotunda da' am folosit un dictionar ca sa fiu sigura ca le scriu corect.. eu am facut franceza 10 ani..s-a mai lipt cate ceva de mine.

Mihael@ si la tine tt ca musca ma bag..da'... cred ca totusi ar trebuis sa incerci ca de acum sa ai macar 3 ore intre mese. e bine si pt tine si pt ea... e deja marisoara. ai sa vezi ca iti va fi f greu sa alergi cu castroneleul cu mancare dupa ea , fugi incalzeste, fugi raceste in conditiile in care nu ai o ora de masa cat de cat fixa. avand numar de mese neregulat o sa manance cam haotic...si osa resimta la burtica. va pupam si speram sa va reglati un pic ca de acu sunteti domnisorici in toata regula.
si iarasi cred ca mai intai trebuie sa ii faci programul si apoi sa maresti cantitatile si nu invers. ma gandesc ca o sa fie cam multe schimbari pt ea in felul ala.

sterilizat - m-am tot gandit in urma discutiei de pe forum si am concluzionat asa: am sa ii sterilizez in continuare dupa fiecare masa biberoanele si suzetele cand este cazul pana pe la 9 luni, apoi am sa reduc treptat ca dupa 1 an sa terminam cu fiertul. rationamentul este urmatorul: anticorpi si imunitate cred ca isi creeaza in urma flencanirii a einshpe mii de jucarele paturici sosete etc etc. vesela pt semisolide o spal normal . iar biberoanele le fierb pt a steriliza si a indeparta bacteriile ce se formeza in lapte nu pt a spala praful de pe ele. sper sa [rocedez bine.este numai parerea mea si s eincadreaza la "eu fac asa. voi faceti cum e mai bine pt puiutii vostrii!"

gata... acu astept sa se trezeasca mandra. azi e prima data cand ii dau carne de vita.. deci avem 2 variante..ori deloc ori tot.. hhiihiii va pupaciiim!!!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

fetele care folositi humana sa va uitati si www.newbabymilk.com" target="_blank">aici ca eu nu stiu preturile produselor humana din farmacii/supermarket...am inteles ca sunt foarte rapizi

buburuza mea

Mergi la inceput

La cereale cam asa sunt preturile si pe la Selgros.Nu stiu la lapte praf ca nu folosim...multumim Iunita oricum

George Catalin

Mergi la inceput

Laina hai nu fi suparici...tre sa ne mai scrii ca altfel o sa iti ducem dorul.La toate la un moment dat ni s-a parut ca altora nu le pasa de ce scriem noi despre puiuti.Dar daca nici una nu am mai scrie...ce ar mai fi pe aici?Un stup gol sau ....plin de trantori

George Catalin

Mergi la inceput

din putul gandirii si marea aventura ce se numeste "sa dam banii la furnizori" :

ma duc la electrica. coada mare. mosi si babe., stau cuminte la rand. pruncu se joaca, rade.. super ok
- o tanti de la urma ii zice lu un nene de mai in fata " ca doamana e cu copilu"
-io las memeaca in jos.. nu ma grabesc
- nenea se supara ca de 3 zile vine
- tanti se ratzoieste
- eu tac chitic
- nene se infurie. mai au putin si se paruie
- copilu plange
- toata lumeaz zbiara ca cine m-a pus sa fac copil
- sa astept
- intre timp.. vine pauza de masa, tanti de la ghiseu pleaca...
- liniste...
- plec..lasa ca mai vin si maine...

buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Lumi, stai linistita, ca nu e vb de suparici . Mai scriu eu din cand in cand. o sa vin sa raportez rezultate de la controlul de sambata, o sa zic cum a fost la vaccin, o sa ma dau mare cu fiecare progres pe care o sa-l faca, atunci cand o sa-l faca. Pestre vreo 2 saptamani o sa vin sa descriu experientele noastre cu diversificatul...si asa mai departe. Nu se pune problema ca nu va pasa, ci ca nu vreau sa ma repet, si deci scriu cand chiar am ceva de spus. Sau daca am vreo solutie la una dintre problemele voastre, vin si-o spun. Tot pe aici sunt, nu scapati asa usor de mine

Mergi la inceput