Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)
Raspunsuri - Pagina 23
Rebiana27 spune:
Astazi am implinit 6 luni!!! 
Cu ocazia aceasta urez si eu un calduros LA MULTI ANI: lui Edy al lui Ralualexandrei si lui Andrei de Vcarmen, precum si tuturor bebeilor care au fost sarbatoriti in timpul cat n-am mai intrat pe forum si, bineinteles, puiului meu scump si drag care-mi fericeste viata in fiecare zi!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
ioanaradu spune:
am fost si noi prin oras
. abia astept sa inventeze astia masinutele alea zburatoare, ca in sf-uri, ca pe strazile din bucuresti e jaaleeee. m-am umplut de nervi.
meniu azi:
8.30-140 ml lapte+1 lg cereale
11.30-iaurt+cereale cu biscuiti milupa
16.00 (in mod normal 15-15.30, dar daca am cautat loc de parcare
)- piure - morcov, dovlecel, cartof si pt prima data mazare. a ras tot, sa mai fi fost. concluzia ... i-a placut mazarea, ca ieri i-am dat acelasi piure, cu carnita de pui si ... povestea o stiti, am spus-o ieri.
19-20-para+branzica+cereale ... vedem atunci de care
22.00 - lapte ... de-o da DD sa-l pape.
acum va pup ca dau o fuga pana la piata! 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Rebiana27 spune:
Fetelor de care iaurt folositi? Adica, dupa ce sa ma orientez cand il cumpar, dupa nr redus de grasimi sau dupa ce? Ca as incerca si eu sa vad daca ii place lui Luca. Karra, tu ce smantana ii dai lui Criss? Ca am citit ca i-ai pus in supita!
La masa de 16 a mancat 70 g legume cu pui, din borcanas, si apoi 60 ml lapte. Deci nici eu n-am eliminat laptele, ca si completare a mesei de legume si fructe.
Programul... daca-l pot numi asa:
7-8 in functie de ora trezirii - lapte
10- piure de fructe cu cereale: nectarina, para, banane (fie separat, fiecare fruct pasat si adaugat cereale, fie combinata nectarina cu para sau banana cu para) si completare lapte
11.30-12- lapte
14- legume pasate, cu pui sau ou (nu am introdus carnea de vita inca)
16 - suc de fructe
18-19 lapte
21.30-22 lapte
si cam asa si noaptea, ca el se trezeste destul de des ca sa manance laptic.
Astazi ne-am dat putin peste cap programul asa ca am servit puiul cu legume la 16 pentru ca n-a vrut sa doarma de pe la 11.30 pana pe la 16 si ceva. Si devansam si sucul de fructe! A dormit mai putin de o ora ca acum e calare pe mine sa vada ce butonez langa el. Doarme atat de putin ca ma dispera!!! Oare el nu oboseste???
Am vazut pozele cu bebeii la 6 luni!
Sunt absolut superbe!!! Puii nostri sunt foarte-foarte frumosi!
Eliana lui Paula e o domnisoara asa frumoasa, cu o privire agera, gemenii Andrei si Mihai au crescut asa bine si sunt doi cavaleri plecati dupa fetele noastre frumoase, musai de martie-aprilie! Nicolas al lui Suzy are o privire usor mirata, si sub parutzul lui lungutz se ascunde o figura dulce de smecheras; Alexia m-a imbolnavit cu ochii ei frumosi (e asa frumoasa!!!); lui Matei al Ioanei nu-i scapa nimic, e asa vigilent, dragul de el, e un baietel frumos foc si-i musai sa ne zica mami de unde are premergatorul!!! Despre Winnie (Criss) a Carminei... no comment... e norushca mea, ma baga in boala cu zambetul ei frumos! (si scaunul e super fain Karra). Pe Fabiana as musca-o putin de carnita de pe manute si as ruga-o sa ne ia si pe mine si pe Luca la mare, promitem sa fim cuminti
. Alexandra, lui Selene (ca de pe link-ul dat de ea am intrat sa vizionez puiutzii) are un zambet ce topeste si niste ochisori frumosi foc. Si apoi e puiul meu pe care-l iubesc mai mult decat pe mine insami!
Fetelor avem copii frumosi! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!!!
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Eu cred ca am lipsit mai mult decat prevede legea ca nu mai inteleg nimic!
Nu mai e valabil capitolul de 20 de pagini? Ca noi suntem la pag 25 si vad la alt topic pag 29!
...
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
diana_jors spune:
Fac eu altul acuma, tocmai m-am socat si eu ![]()
Numai ca mesajele sunt in alta pozitie, posibil sa fi intrat mesaje restrictionate de-ale incepatoarelor...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Amma23 spune:
Da, nici eu nu mai inteleg.s-au dublat paginile.
Helooo, ce se intampla, ni se umbla in "genti"???
Papa azi.
ora 9- lapte
ora 12- piure de dovlecel, ceapa, patrunjel si ulei de masline
ora 14-lapte-ora 16:30- mar cu piersica
in rest azi lapte
Si Lucas al meu se trezeste noapte de 2-3-4 ori.Mai am pana bag noaptea intreaga
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Fac eu altul acuma, tocmai m-am socat si eu
Numai ca mesajele sunt in alta pozitie, posibil sa fi intrat mesaje restrictionate de-ale incepatoarelor...
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
Asa mai Diana... ca intrasem la idei cu treaba asta!
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta [limegreen]
diana_jors spune:
Sunt dpar 10 mesaje/pagina, inainte erau parca 15...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elpower spune:
Cum pastrati cerealele dupa ce deschideti punga?
Kitty, eu rulez punga, pun un carlig de rufe si ... la frigider cu ele. Dar nu mai mult de 2 saptamani. Cainii de la tara sa traiasca, ca s-au ingrasat cu cerealele noastre. Ca acum incercam sa renuntam la ele, ca prea ne-am umflat.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow