Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
madaluta spune:
quote:
ete flori, stie... le cauta si incearca sa le mai potriveasca, adica mai da cu ele de joc in incercarea de a le baga in locul potrivit ... uneori ... cand are rabdare sa stea locului 2 minute ... eu cred ca chestia asta cu formele e pe la 1 an si ceva, daca nu ma insel... atunci vor sti sa bage formele pe gandite si nu pe nimerite, adica sa inteleaga ca aia e bila rosie si merge in gaurica rosie, ca patratul mov intra in gaura patrata mov... tb sa mai citesc, dar chestia cu intelesul formelor e muuult prea devreme acum
..m-am mai linistit citind ce-ai scris...chiar voiam sa va intreb de cand trebuie sa stie sa bage formele, caci al meu n-are nicio treaba..da chiar niciuna.Inca ii plac zornaitorile, jucariile muzicale si mingiile..In rest..nicio sansa. nici macar nu este atent la ce ii arat eu. se plictiseste exagerat de repede de o jucarie..1-2 minute..mai mult nu..
dandusanu ai reusit sa faci poze in magazinul cu pricina, nu?
ma bucur k ai reusit sa gasesti o cale de succes pt somnul crinutei..
Se pare k si eu am descoperit una desi nu cred k e cea mai indicata.Am dedus eu k darius nu se satura cu cerealele de seara, chiar dc manca pana nu mai putea.sau ma rog, k nu ii tin de foame.Asa k de doua seri am inceput sa ii dau pe la 20.30-21 aceeasi mancare pe care i-o preper pt pranz( piureul de legume cu carnita), iar peste o ora, la culcare un biberon cu lapte.Si doarme flacaul meu pana dimineata.ieri pana la 6 azi pana la 8.30...
Dianocica: aveti un set de jucarii super...si se vede k si d e incantat de ele..
danutz: mai bine k s-a intamplat asa cu a ta cumnata...
desiree: nu stiam k se poate face branzica si din iaurt..credeam k doar din lapte dulce, de-aia eram asa de nedumerita...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
porumbita
teutzimi pare rau pt DA..dar se face si la varsta asta? eu imi imaginam k doar in primele luni poate aparea...
Ruxandran-am gasit nicio pietricica in primii 2 kk si apoi n-am stat sa mai caut...poate k s-a sfaramat k erau f casante ( am vazut cand le-am adunat pe celelate)
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
dianocica spune:
teutz si d afost diagnosticat cu dermatita atopica. pana am descoperit de la ce era si n a mai fost asa atopica..pana a disparut de tot...asa ca..fara stres, zic eu..mai ales la varsta asta..cred ca poti sa i dai de cap
madaluta ai fost la dr?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Mirona spune:
salutare minunatelor!!! (Donia
e de vina pentru asta - asa cred ca se vor numi de ici inainte mamicile fulguletilor).
pentru Porumbita.
pentru Lorym. Sa ne traiti mamicilor.
-ici la amandoua si multa multa fericire alaturi de minunatiile voastre. 
Cu parola - ce va venii acum? Vreti sa faceti ordine in mailuri? Sa stergeti ce e pe ele? Vreti sa trimiteti ceva nou ce nu e pt ochii tuturor?
Stiu ca a mai fost o data aceasta decizie si nu s-a hotarat nimic - de ce? Pentru ca nimeni nu si-a luat angajamentul de a decide cine merita si cine nu sa aiba parola. Deci cea care o schimba ... cui o da mai departe????
Si eu sunt pentru schimbare - dar nu sa decid eu cine primeste si cine nu noua parola.
inca o data mi se confirma ca fata mea nu e ca ceilalti copii - ca si are pe cine semana - daca toti fac cumva - eu NU si nu si fac altfel - de ce sa fiu eu ca toti.
pana acum a mers sustinuta de maini (si asta a fost decizia mea - si nu ma plang de spate - asa ca ... cui nu-i convine sa nu ma citeasca), acum deja isi da drumul la o mana. Mai nou merge sprijinita de canapea si alte obiecte din casa. Si abia acum invata si ea sa mearga in 4 labute. Toate pe dos mama. e ... asta e.
www.flickr.com/photos/8904209@N07/sets/72157601936340479/" target="_blank">poze noi - pentru cui i s-a facut dor de noi.
you all
Miro
Irinabr spune:
Salutare fetelor..
Sunt codasa la scris dar citesc mesajele, cel putin pe diagonala///![]()
Iaeri am fost la medic pentru controlul la 9 luni.
Putin rosu in gat si ceva secretii dar nu a fost de parere sa facem antibiotice...
Evolutie destul de buna: a luat in greutate 500gr intr-o luna si a crescut 1 cm.
Noi ne pangeam ca nu mananca...
Am crescut crecord in greutate tinand cont ca in ultimele 4 luni nu a luat mai mult de 250gr pe luna.
Eu la sfatul medicului i-am dat in ultima luna cereale Humana_SL Brie cu proteina din soia si a mers.(asta pentru cei cu reteta de ingrasat)
Referitor la spalat pe dinti ne-a spus sa renuntam la orice pasta pentru copii pentru ca pot provoca probleme intestinale. Stomatologii recomanda frecatul cu tifon si ceai de musetel... O fi bine sau nu ... nu mai folosim pasta.. ci doar periutele curatate si sterilizate.
In ceea ce priveste mersul sustinut... scrie sigur in mama si copilul la 8-9 luni... am sa cat pagina ... Ce diferenta este daca il sustin eu de manute sau de axile sau daca il sustin cu prosopul?
El vrea sa faca pasi nu il fortez eu.
La manacare : ni s-a recomandat sa ii facem meniu cat mai aproape de mancarea noastra: -ciulama de pui
- mamaliguta cu unt si brinza
-sarmalute de foi vita cu pui
-supa cu taietei...
legume si carne la abur preparate.
Imi cer scuze ca mai scriu gresit ... ma supravegheaza Matei...
BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni
Matei_dec_2006_laNastere
madaluta spune:
am vorbit pe mess cu a-deju..eru pe fuga..sunt bine, dar motanul cam marait din cauza dintilor...
dianocica: pt pietricica? nu m-am gandit...poate doar sa ii fac un echo k altceva nu cred k ar fi relevant.oare sa ma ingrijorez?..parca m-ai pus pe ganduri..
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
asiza spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Asiza, sincer habar n-am. Parere personala: nu cred ca 0,09 g ii poate afecta rinichii. Bine macar ca e iodata..si asa romanii au carente mari de iod.
Are mama doi flacai.. Matei (5) siGrigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Sar'mana de raspuns...de acord cu parerea ta personala

Porumbita!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi!!!!! 

Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
desiree spune:
fetelor, cititi la stelute de ian-feb 2007..se pare ca vreo cateva fete de acolo au fost bannate, li s-a interzis accesul pe forum, printre care si draga noastra aelita...
nu stiu exact ce s-a intamplat, am fost contactata de una din stelute si se pare ca este un abuz al moderatorilor...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Irinabr
Stomatologii recomanda frecatul cu tifon si ceai de musetel...
care stomatologi? aia de pe vremea lu' pazvante? pai nu se hotarasera ca ceaiul ingalbeneste dintii? si partea buna care ar fi? ce bine ar putea sa faca musetelul dintilor? nu am nimic cu tine, irina, dar recomandarile astea...
ma tampesc, efectiv. fetelor, aelita a fost bannata. contul i a fost inchis. povestea e de la stelutze, lunga si stupida. v-as ruga sa nu faceti mare tam-tam pe chestia asta, ne vom gandi cum sa procedam mai departe. nu e nici un abuz, sunrt o groaza de neintelegeri
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Grigore