Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
marani spune:
sorry...
Politistii portughezi, sustinuti de cei britanici, insista ca au un dosar solid, care arata ca Maddie, fetita disparuta în luna mai, în Portugalia, a fost ucisa de proprii ei parinti.
Se pare ca micu#355;a a fost otravita accidental, cu o supradoza de medicamente. Raportul de ancheta a ajuns ieri la procurori.
Politistii portughezi sustin ca au strans suficiente probe care sa demonstreze ca mama copilei, Kate McCann, si-a ucis din greseala fiica, în noaptea în care Maddie a disparut fara urma din apartamentul lor de vacanta.
Se intampla in urma cu 131 de zile. De asemenea, politistii cred ca tatal, Gerry McCann, a ajutat-o sa acopere aceasta crima, ascunzand cadavrul si declansand o formidabila campanie mediatica pentru gasirea micutei, despre care parintii au sustinut mereu ca a fost rapita.
in raportul de ancheta se arata ca in masina inchiriata de so#355;ii McCann, in timpul vacantei în Portugalia, au fost gasite mostre "substantiale" de sange si fire de par care ar fi apartinut fetitei.
Ajutati-o pe Sonia
flore26 spune:
Tot eu sunt. Ia sa va mai zic cate ceva:
1. Povesti nu/i citesc, in schimb am cumparat carticele cu animale domestice, salbatice, cifre, litere...cartonate, care se deschid acordeon...si e super incantata cand ii spun despre fiecare animal in parte. Cu ajutorul lor papam
DONIA ai o fata extraordinara
.Tot timpul ii spun la Nicu despre ea...si se distreaza copios...iar cand ma vede ca sunt pe net ma intreaba ce mai zice Roxana! Sa/ti traiasca si sa va bucurati de minunile voastre
DANDUSA ma alatur si eu in cautarea celui care a dat startul la nedormit noaptea
Si hai cu surpriza
TEUTZ nu/i asa de grava DA, dar trece cam greu...cel putin la noi cand o dau cu crema pentru piele atopica e ok, cand nu...reapare
sa nu mai fii ingrijorata!La povestea DIANOCICAI cu plansul mi/am amintit si eu doua faze: 1. CAnd am plecat la nunta (nasi fiind), dupa mireasa, nu am mai trambalat/o si pe Alessia dupa noi ( mai ales ca era si ora de somn), ea ramanand acasa cu mama. Asadar...ne/am urcat in masina, ea era in brate la mama, si cand a vazut ca masina pleaca fara ea a intins mainile spre noi si si/a intors buza de jos, parca sa planga, cu o figura disperata se uita dupa noi...stiti cum m/am simtit
...am plans pana la mireasa acasa...si am promis ca nu mai plec nicaieri fara ea.2. Ieri am fost pana la banca, cu Alessia si matusa mea. Tot drumul dus a stat in carucior, dar la intoarcere nu a mai vrut. Matusa mea a luat/o din carucior sa o duca in brate pana acasa. Cand s/a vazut la ea in brate, si eu langa ea, a intins mainile spre mine, a inceput sa planga si a spus " MAMA". Va dati sema ce am facut, nu? 

in mijlocul drumului. Era prima data cand plangea si vroia la mine...si prima data cand zicea MAMA, si asocia cuvantul cu persoana mea.Mai sunt multe faze cu
, de exemplu: plange cand pleaca Nicu la lucru, sau undeva fara sa o ia; rade, chiuie si tipa cand il vede ca vine de la lucru, si trebuie neaparat sa o ia in brate si s/o dragaleasca inainte de a se descalta FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
flore26 spune:

URGENTA: am nevoie de carucior nou, dar nu dispunem de prea multi bani. Puteti sa/mi recomandati un carucir bun, dar care sa nu coste mai mult de 5 milioane? Editez, ca am uitat sa mentionez ca neaparat sa fie cu ROTI MARI, si usor de manuit ![]()
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
marani spune:
PORUMBITA, MULTA SANATATE SI FERICIRE!
LORYM, BUCURII CU NEMILUITA SI SANATATE CAT CUPRINDE!
m-am facut de tot rasul azi...:dupa o noapte crunta in care am dormit de la 23.30-1.30, trezesc bubamara la 7.30 sa plec la facultate; era un ger afara....am imbracat-o gros si am plecat la bunica mea ( strabunica ei ) sa las fata, caci la facultate mi-au zis ca n-am ce cauta cu copilul
.....
de la 8.30 pana la 10.00 am stat la scoala ca cei de la secretariat s-au trezit tarziu...nu era dom'le facuta kfeau..etc....tot o sunam pe buni sa vad ce face fata - (trebuia sa manance la 10.00 si mi-era in grija chit ca-i dadui o banana pe la 8.30 ca sa-i aman masa) - si nu raspundea nimeni, m-am gandit ca plange bb si nu aude - m-am pus fetelor pe-un bocit si injurat birocratia lu' peshte...ca plange copilul meu de foame...li s-au facut mila de mine si mi-au cedat 2 persoane locul..
fu prima data cand mi-am lasat copilul cuiva si tare rau m-am mai simtit...si vinovata...of doamne da-mi minte ca-s proasta tare!!!!!!!!! ce m-oi face cand 'oi duce-o la gradinita? cred ca nu o sa mai fiu om!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
TEUTZ, imi pare rau pt DA, sa stii ca trece nu-i asa de pacatoasa, numai mare grija la ce creme o sa folosesti.
FLORE, si noi avem numai o camera dar prietenii cand se anunta la vizite le zic programul bubamarei, dupa ora 17.00 le zic sa vina ca fata nu mai doarme dup-aia. Imi pare rau, poate ca cei care nu au copii nu stiu cat de important e sa-si faca somnul bebelusul, chiar si 15 min pot fi uneori suficiente pt unii. Dupa 21.00 mai vin unii mai apropiati la un pahar de vin si stam pe hol unde avem canapea, important e ca ne simtim bine si nu-s cu pretentii. Ai reusit sa recoltezi urina?
Ajutati-o pe Sonia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by flore26
Motivul: Alessia ieri noapte nu a dormit aproape deloc, doar de la 7 la 11 dimineata...apoi au venit niste musafiri, care au stat pana la ora 18![]()
...asa ca Alessia mea era rupta de somn, nu a vrut sa pape nimic, nu a vrut sa doarma...maraiala continua. Cel mai nasol e ca nici nu stiam de ce ...si asta ma termina. O alta problema era ca noi locuim intr/o camera (pt mine e super stresant), iar cand vine cineva, nepoftit, si care uita sa mai plece, nici macar la bucatarie, ca eu sa pot sa o culc.....innebunesc
![]()
Da de ce nu-i dai afara???
Inadmisibil sa vii in vizita la familie cu bb mic si sa stai cu orele. Mai ales cand observi ca bb+mama sunt nervosi, obositi si ca bb nu are unde sa se culce. INADMISIBIL.

Eu imi cer frumos, dar ferm, scuze si ma duc sa am grija de bb. Iar daca programul nostru nu permite continuarea vizitei le comunic ca "noi tre sa dormim", "tre sa", "tre sa", etc. Si programul lui bb continua normal. Si oaspetii nostru nu s-au ofuscat si au inteles. Sa ne astepte sa imbaiem&culcam copiii, sa vorbeasca mai incet sau chiar sa plece. E drept unii au fost ajutati sa inteleaga.. cam cei care n-au copii.
Oricum, in general, nu se vine intr-o vizita neanuntat. Iar copilul e pe primul loc. Mama mea are o vorba: la copil mic vii sa mai si pui mana. Daca nu poti/n-ai chef/n-ai cum sa ajuti=> macar sa nu incurci.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
flore26 spune:
MARANI asa se intampla si la noi cu prietenii, dar cu neamurile...care stau departe...si alea, alea...e mai greu. Urina?
nici nu am mai incercat, la ce somn am in mine....

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 9
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:sa ti spun de ce nu ii dau eu. cat de mult bine ii poate face? 0,09g sare? ce diferenta majora in gust poate face? atunci de ce sa ii mai dau? prefer sa i cumpar un borcanel fara sare si sa ii dau altceva la masa aia. eu...
Originally posted by ruxandra_sb
Asiza, sincer habar n-am. Parere personala: nu cred ca 0,09 g ii poate afecta rinichii. Bine macar ca e iodata..si asa romanii au carente mari de iod.
Good point.

Da eu zau daca uneori am chef sa le buchisesc si sa le caut atata. Posibile probleme, nu numai borcanelele.
Uite o sa-mi notez si sa-mi intreb pediatra: ce-i domle cu sarea din borcanele cand peste tot se urla sus si tare fara sare pan la 1 an.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
Donia Multumesc mult pentru sfaturi
, pana acum nu m-am gandit ca poate darama televizorul desi daca ma gandesc putin ar fi capabila , ca ma surprinde cateodata cu puterea ei; oricum stau tot timpul pe langa ea, sa evit posibile lovituri;
Dianocica cred ca inca suntem codasi desi s-a imbunatatit considerabil atitudinea ei fata de solide dupa ce am inceput sa fiu relaxata si ii dau doar atat cat vrea ea si cum vrea ea; fara pacaleli, fortari si nervi; chiar a inceput sa accepte lingurita din nou; noi mancam asa
1..5 lapte
6 orez boabe, le mananca singura
7 piersica
8 banana
9 iaurt simplu, de curand am gasit iaurt cu fructe Milupa (cu fructoza in loc de zahar)
10. mamaliga
11. pireu de legume : cartof, morcov, zuchetti(un fel de dovlecel), conopida - asta cateodata
12. branza din lapte si iaurt
13. galbenus de ou, doar o data i-am dat pana acum si l-a acceptat
am mai incercat dar nu am avut succes : spanac la borcanel, cartof dulce, mar (la inceputul diversificarii l-a acceptat, acum nu mai vrea), pruna, diverse borcanele de la hipp
inca nu am atins cantitati mari la o masa, de exemplu mancam poate jumatate piersica odata , sau 50g iaurt, nu cred ca atingem 100 g la o masa solida;
oricum eu stau linisita, nu ma mai stresez, atat timp cat e activa si ia in greutate; stiu ca pana la 1 an laptele acopera cam 75% din nevoile lor.
ma duc sa citesc din urma
bebinuta spune:
Asiza, la Hipp gasesti mancare cu carne de pui si legume in borcanel mic, de la 4 luni fara sare. In rest toate care au carne au si sare iodata.
Marani, eu o voi lasa vineri seara pe Ada cu mama (prima seara in care va adormi fara mine si tzitzi;eu sper sa adoarma). Am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si incepe la 6 seara. Restaurantul e in cealalta parte de oras. Sper sa fie bine, daca nu sa vezi ce viteza de intoarcere voi avea
.
Flore, trebUie sa fi fost foarte grea ziua de ieri, dar isi revine minunea; a zapacit-o galagia. Sa aveti somn usor de acum inainte.
PORUMBITA 
Danutz, din cate stiu eu, daca se dovedeste ca bunul a fost dobandit din bani proveniti de la parintii uneia din parti s-ar putea ca individa sa ramana fara nimic. Are o denumire juridica treaba asta. Cine lucreaza in domeniu stie.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada