Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Astery..si de ce mergi si tu cu el la cresa? Am inteles o zi doua pana se acomodeaza dar mereu sa stai cu el? Hmm...crezi ca e bine? Ce speri sa rezolvi stand cu el acolo? In afara de faptul ca sigur le vei enerva pe educatoare..pt Razvan ce speri ca rezolvi?
Intreb si eu poate gasesc un rationament la fapta asta...
Moni si eu pot sa sa il urmaresc pe Dani ce face si ma voi uita. Dar nu voi sta cu ceasurile acolo ca trebuie sa mai muncesc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA nu auzi ca vrea sa il observe ea personal, cum se manifesta pe acolo? Deci nu ca sa "rezolve ceva cu el" sta si ea acolo.Si daca tot nu merge la serviciu e ok,mai ales ca o sa stea acolo doar 2-3 ore pe zi,nu 8

Fularul-manusi : http://www.dropshots.com/moni1#date/2007-09-09/12:54:26

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Hm...cred ca educatoarele alea vor spumega...cred ca la nici una nu ii convine sa ii stea o mamica in coaste
Pai ma gandesc ca deaia il duce pt ca spera ca va rezova ceva...ma refer isi va da drumul la gura va face pe olita..etc
Nimeni nu isi duce copilul la cresa decat daca are un scop sau daca chiar nu are ce face cu el.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

BIANCA pai normal ca de aia il duce,dar nu te-ai exprimat tu bine.Ca spera ca va rezolva asta prin faptul ca e el intre copii,nu pentru ca sta ea acolo.Si stai linistita,ca asa s-a inteles cu educatoarele sau directoarea presupun,sa stea si ea pe acolo.Daca nu le convenea,nu aprobau si basta.Macar mai au un ajutor si companie

Mergi la inceput

Bun..dar atunci nu vad de ce trebuie sa stea ea acolo...(am inteles ca ea vrea asha, dar de ce? Nu vad nici cum logica)
In fine..
Ma apuc sa invatz ca tot invatz cate o formula, mai scriu cate un mesaj...asta nu e treaba.

Mergi la inceput

BIANCA Pai daca ea asa vrea,ce-ti trebuie tie sa pricepi logica ei? Fiecare are logica lui.De exemplu zici ca vrei sa fi slaba,dar mananci cu multa smantana,cand dupa logica generala, ar fi ok sa mananci ceva mai dietetic nu asa bunatatzuri .Dar tu ai logica ta.Asta e un exemplu,nu cel mai nimerit probabil,dar asta imi vine in minte
GIO asteptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI MARIILOR pentru ieri si ANELOR pentru azi!
MAma ce discutii aprinse pe aici legate de copii.
EU una sunt perfect de acord cu Ingrid.
Si mai cred si ca ai nostri copii sunt mai destepti decat noi, asa cum si noi suntem mai destepti decat parintii nostri.
Eu ii explic tot ce cred ca ar putea ea sa priceapa. SI pricepe extrem de multe. Mult mai multe decat mi-ash fi putut inchipui.
Cat despre diferenta intre felul in care am fost eu crescuta fata de felul in care o cresc eu pe Ana, eu o resimt mai mult la nivel afectiv, decat intelectual. Adica, evident am fost crescuta de o matusa batrana a mamei mele, in timp ce mama saraca se impartea intre servici, cozi, spalat, facut curat (si tata evident), educatia noastra, insa partea afectiva.......mai la urma, mai tarziu, etc. Si aici am avut eu niste probleme, de care tare ash vrea sa-mi scutesc copiii. In schimb, imi amintesc perfect ca aveam cativa anisori (pana in 3) si tata imi relata teoria evolutionismului lui Darwin. . Cu "supa primordiala", iar eu imi imaginam o "supa, supa", de mancare. Nu mai spun de povestile lui tata despre Nordul indepartat, care m-au dus in cele din urma, muuulti ani mai tarziu, tocmai acolo in Nord, in prima mea calatorie afara din tzara. Deci totul ramane acolo, undeva, in capsorul copilului.
E adevarat ca fiecare copil are un mod propriu de a acumula cunostiinte si directii diferite de interes. SI aici tine de noi sa vedem ce si cat poate invata. Pe Ana o intereseaza povestile, "moimele" (jucariile mic de cauciuc sau plus), animalele, dar n-o pasioneaza jocurile logice sau culorile.
Astery, saracutul RAzvan, poate are vreo indigestie de nici nu mananca bine, face scaune moi si s-a si oparit? Sanatate!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, faci ce faci si dai cu mucii-n fasole . Maraki, scuze, dar...
Am vorbit cu directoarea, deci nu va spumega nimeni. Cel putin, nimeni la vedere.
Hai ca acum plecam in excursiile duminicale, revin mai pe seara, o zi frumoasa tuturor.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Astery, am dat cu mucii`n fasole(expresia ta) pt ca nu stiam ce se intampla. Uitandu-ma la subiectele pe unde le-ai scris am inteles acum motivul. Imi pare rau ca a trebuit sa aflu de la alte subiecte si nu de aici...
Moni.. prea buna smantana sa nu o mananc chit ca vreau sa fiu slaba
Maraki, cum ti-au iesit cartofii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mai, sa tot uit....La multi ani celor ce poarta numele de Ana!!

Si acum...din ciclul "Fenomene paranormale". Ieri am pus caloriferul electric in camera la Diana, ca era frig. N-am dat drumul la centrala, pana nu o verifica cineva luni. Si ma tot plangeam pe aici ce frig e.
Bun, azi vine al meu sotz din peregrinari si dupa un timp zice: mai, tu ai dat drumul la centrala, ca sunt caloriferele calde? Zic, nu, cum sa dau? Si merge in subsol la mamutul de centrala, era pe programul de vara...dar toate caloriferele din casa ardeau si erau si ele inchise......Acum nu putem opri centrala, ca nu avem apa calda. Asa ca, volens-nolens, avem caldura. Plus ca si afara s-a incalzit.
Abia astept ziua de luni, sa o vada mesterul. Are doar 5 ani vechime si probabil, inteligenta proprie. O sa-mi fie dor de ea daca luam alta...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput