Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA normal,ma bucur de ele,ca-s bune si la anul
Eu salata orientala o fac din cartofi (fierti in coaja),oua,ceapa si maioneza.Maioneza din ou,mustar,ulei sare si piper.Iar cartofii frantuzesti cartofi,ou fiert,salam/carnati,ulei si la sfarsit smantana.Se poate si cu lapte sau fara nimic.Asa zic eu.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hello!!!!
suntem morti, a fost misto, cu toate ca am inghetat de frig.
marco a fost cam crizat, va povestesc mai diseara pe larg. acum am facut un dus si nepregatim sa mergem la "zama acra".
pe urma pleaca si Clau spre Tm, asa ca am timp de net.
si duminica placuta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eu azi am facut o salata boeuf buuuuuna, o praji Melba cu... caise (am cumparat gresit compotul ). Asta cat au fost baietii mei la plimbarici.
Razvan doarme acum, iar nu mesteca mancarea din gura, offff. Plus ca are un eritem la popou de-mi vine sa mor. I-am pus cutaden si s-a facut mai rau, tot cu pudra ne chinuim. Si face kk si cam des, de 4-5 ori/zi, si cam diareic. Nush' ce-o fi, o sa-i dau niste smecta/hidrasec, sa vedem, un pic de regim......
Despre el, numai de bine in rest. Un copil cuminte. Cu vorbitul - asa cum stiti, nimic.
La cresa voi sta cu el acolo, 1-2-3/zi, din mai multe motive: sa-l observ, printre altele. Vreau sa vad cum se comporta.
La mare... ne mai gandim. Prioritate acum este un patut de lemn, din tarc cam vrea sa sara.
Cam asta este...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cartofii fierti eu care ii fac cu maioneza le zic cartofi cu maioneza in care pun cartof fiert, ceapa taiata marunt, sare si maioneza. Normal cartofii trebuie sa fie reci la retata asta, altfel se taie maioneza. In cartofii cu maioneza se mai pot pune si masline...cui ii place.
Cartofii eu doar la pireu ii curatz si ii fierb, in rest la toate retetele folosesc cartofi fierti in coaja.
Maraki, ce ai hotarat? De care faci?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..deci inca se mai face "zama acra" in zona aia...Fain
Astery si noi incepem cresa de lunea viitoare, in prima zi va merge 2 ore din care eu voi sta cu el 1 ora dupa care va merge singur la copii. A doua zi sa vedem cu evoleaza si vedem daca va sta 2 sau 4 ore.
Tu vei sta mereu cu el 2-3 ore?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

ASTERY dupa semnalmente asta-i de la dinti,scaune moi si rosu rau la funduletz.Poate si faza cu nemestecatul de-acolo i se trage!!! Daca e asa rau si nu trece, incearca si cu ADVANTAN ala de care ziceam.Eu vreo 3 luni tot din ala ii dadeam.Vreo 3-4 zile,ii trecea,dupa o saptamana aparea iar si iar ii dadeam Vad ca acum dupa ce i-au iesit incisivii nu a mai aparut deloc asa,deci e clar! Mai da' ce gospodina model As manca prajitura acum parca.
Vaaai dar ce mirosea a mici la targ ,numai ca erau cozi mari,altfel luam.Si abia am gasit loc de parcare.Afara pe soseaua nationala,ca puhoi de lume era.La piata de masini de alaturi era si mai si,vai de capul meu,vreun km numai masini parcate pe o parte si pe alta a soselei

Mergi la inceput

Si aici este obiceiul asta cu ciorba acra, ii spune "ciorba de potroace". Si aici nuntile tin tooooaaaata noaptea, de esti chiaun a doua zi.
Da, Bianca, mereu.

Mergi la inceput

Mi se pare buna ideea cu statul in umbra sa il observi,macar la inceput.Si mie mi-ar place.Daca as da-o pe Dia asa de mica,cred ca si eu mi-as lua o zi-doua libera sa fac asa.
Si la Bihor se face dimineatza zeama acra Sa te spele dupa atatea grasimi

Mergi la inceput

Mai Moni, pai are dantura completa de o luna jumate, chiar mai bine... O sa incerc si Advantan, chiar am in casa, ca am facut eu "rost" in vara asta de hidroza plantara (ceva nasol in talpi).
Daaaa o gospodina model sunt...

Mergi la inceput

ASTERY pai poate ii apar ultimele masele,ca doar nu le are deja si pe alea??? Sau le are??? Ce fain ca esti acasa si poti merge zilnic sa il observi!
INGRID mersi de link.Stiu ca ne-a dat si Silvi odata ceva asemanator,am citit doar un pic pe sarite ca n-aveam timp.Acum l-am pus la favorites,poate ma mai uit.Ma gandesc ca o fi folositor daca ma aleg cu un baiat - care presupun ca ar fi mai mutulic
Apropo,ce vis tampit am avut azinoapte,cica voiam bebe si trebuia sa fac in vitro si tot umblam cu niste probe dupa mine,nu ajungeau unde trebuie,nu mai aveam bani Aiurea rau.

Mergi la inceput