Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (220)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
INGRID
Nu stiu explicatia,dar si la noi de multe ori erau inchise caloriferele,dar ele ardeau
Am patit de mai multe ori,mai ales la bucatarie,unde nu dau drumul deloc.Am controlat doar sa nu functioneze ceasul si nu functiona,deci ... cu atat mai bine ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Ingrid...X Files
, in loc sa stea ea functioneaza
Poate e pe invers mai

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Moni la tine e simplu...poate l-ai inchis dar nu e buna garnitura si nu inchide perfect si atunci normal ca intra apa in el.
Sau ai facut foc sub calorifer sa incalzesti apa
.
Ai repartitoare de nu lasi caloriferele sa mearga la bucatarie? Eu il las si acolo ca nu vreau sa inghetz cand stau acolo. Eu am 6 calorifere in casa si toate merg. In afara de baie mica, peste tot am calorifere.La Dani e cel mai rece, camera lui e facuta dintr-un balcon, l-am izolat, are termopane dar tot e mai rece iarna cu 2 grade ca in restul casei. La el e si termostatul... La Sandra in camera e cel mai cald, uneori nu ai aer sa respiri, intotdeuna pun pe calorifer un bol plin de apa.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eu fac o pauza de invatat (de parca nu am facut destule
) si mergem in vizita la prietena mea si la finul cel mic. Acum mi-a zis ca l-a cantarit pe asta micu si are 11.600 si e cu 3 luni mai mic ca Dani iar la kg cam la fel
(si Dani tot atat are cred ca a mancat bine de o sapt)
Moni lasa pozele si iesi afara in parc, sau mergi in vizita pe la cineva...![]()

Bianca
Denisam spune:
LA MULTZI ANI ANA de Bee- sa fii sanatoasa si norocoasa!
La multzi ani tuturor ANELOR!
Moni- bafta cu olitza, dc stiam ca nu asa procedezi cu Dia, duap ce face sa mergi cu ea la wc si sa ii aratzi cum arunci si speli si sa o lauzi, itzi ziceam, noi asa am facut cu sorela de la 8-9 luni si de aia acuma in maj cazurilor face la wc pe colacul special.
Ea s-a obisnuit si cu patl dublu din noua camera f. repede, nic nu mai intreaba de patutz sau de ce Alex e acolo c ai-am explicat, acum lucram sa priceapa ca bunica pleaca cu avionul la casa ei-departe(zice parte), va fi tragedie vreo cateva zile, vad ca dupa tata care a plecat ieri nu plinge inca, ca mai e mama -dar sper sa o ajute ca maine merge la gradi-pt care tot am putzine emotzii.Ma duc sa ii pregatesc rucsacelul- i-am luat unul fain si mic, cu rosu si negru- sper sa il poata cara cum trebuie
A si i-am gasit si ghete din piele 100% cu taloneta speciala la calcai si glezna- doar 27cad, pantofi din piele lacuita neagra pt rochitze cu 16 cad si adidasi la fel din piele si afara si inauntru pt Alex cand va merge cu 14 cad
Astery- bafta si voua cu cresa.
Pufu si celorlate distractzie placuta si o duminica faina,ma bag la ajutat mama ca avem musafiri pt ziua de ieri- venitzi si voi la
, praji si mincare chinezeasca care o va face husbandu'?
V-am pupat!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
BIANCA da am repartitoare si in bucatarie si baie nu dau drumul mai deloc,doar daca e frig rau de tot.Doar inainte de a face baie,in baie.In bucatarie rar.E destul de calduros apartamentul nostru.Si in rest dau drumul doar ziua in camera de zi,iar in dormitor,cand cum.Am chemat si pe unul sa vada caloriferul si a zis ca e ok,ca asa se incalzeste cadn deschizi geamurile si e frig brusc si ... n-am priceput nimic 
.Am lasat-o moarta.
Am probat geaca aia pe Diana si cu blugi e buna vad,arata bine,inainte cand am probat-o cu niste pantaloni de stat in casa,mai mulati arata ca naiba pe ea,mi se parea prea lunga.
monica70 spune:
DENISA pai n-am procedat asa ca n-aveam cu ce pana acum
mami nu stiu cum face,dar si ea o lauda ma gandesc.O sa se reobisnuiasca Emma repede la gradi!
Bee spune:
Denisa, distractie placuta cu musafirii. Am tot vrut sa-ti spun de Alex ca a luat foarte bine in greutate. Felicitari! Sper sa nu aiba probleme Emma cu plecarea bunicii.
Ingrid, a fost tare faza paranormala cu centrala.
Eu sunt suparata oarecum, ca maine raman fara barbat, care-mi pleaca la team building in Austria. Si asa eram astazi de groaza amandoi cautand slip pentru el prin magazine.
. Nu de alta dar merge in ceva statiune cu ape termale! Si eu stau acasa........
Si-mi dresez copilul la olitza. Si-i spun povesti si-i explic cum e cu bebe care va veni si alte din astea. Eu chiar sunt ingrijorata de cum va reactiona Ana. E cam sensibila si timida si mi-e sa nu devina mai inchisa in ea si fata de noi, odata cu venirea lui RAzvanel (caruia ea ii zice "Anu").
Oricum abia astept sa nasc odata si s-o iau de la capat cu colici, dinti si nopti nedormite. Ana abia de 2 luni doarme noaptea de la 10 la 6.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Si eu incercand sa ii explic azi Dianei treaba cu fratzii,am intrebat-o daca vrea sa aducem acasa un bebe mic.Si m-a tras un NU categoric ![]()
maraki spune:
Bee, cred ca Ana o sa fie cu bebe ca si cum ar fi papusik ei
Ai sa vezi ca nu vor fi probleme
La multi ani Anukai, sa creasca mare, sanatoasa si mult noroc in viata 
Anasebe si Ana de Spania la multi ani fetelor, sa fiti sanatoase, iubite si tot ceea ce va doriti sa aveti in viata 

Bianca abea acum am pus cartofii la cuptor, nu stiu ce o sa iasa. Am pus branza rasa, oua fierte, cascaval si unt.
Fii-miu vad ca de cateva zile sta mai mult dupa taica.su. Mobilul nu mi-l da mie sa-i caut in menu, la Giorgos sta sa fie schimbat, acum e la usa la bucatarie si asteapta sa iasa taica.su.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3